Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tonyax Tak snad to dnes pujde lepe nez minule
Vzhledem k memu nachlazeni budu min. do nedele lezet a odpocivat…
Tedy doufam, protoze se zda, ze to chytla i dcerka… Tak snad nebudu muset poskakovat okolo ni…
@damasusan určitě odpočívej pokud to půjde. Chtělo by to někoho, kdo by poskakoval okolo vás obou
Mě chytlo nachlazení den po KETu. Týden mi bylo mizerně a přesto se frostík chytl
.
@Tonyax Mozna prave proto, tak si rikam, ze to snad nebude tak strasne… Telo bude bojovat s nemoci a ne s prckem
Manzel je zlatej, zitra jsem mela vezt maminku a dceru na rehabilitaci 100 km… Manzel to vyridi za me a ja budu v klidku doma… O vikendu snad uz bude trochu lip…
@damasusan první dny jsou na nachlazení nejhorší. Je to sice jen rýma, ale i tak dokáže položit. Tak se hezky vylež a prcek se krásně zavrtá
Máš zlatýho manžela ![]()
@damasusan Moc držím palečky aby vše dopado dobře. Hlavně buď v klidu.
![]()
@damasusan píše:
Ahoj, dnes kolem poledne mam KET![]()
![]()
tak tfuj tfuj tfuj ať odstartujes to druhý kolo s pozitivním výsledkem ![]()
Holky, který den jste začaly krvácet? Mě dnes začíná bolet břicho, takže se obávám, že to opět nevyšlo
.
@Hello Kitty75 bolení břicha je normální, a i kdybys začla špinit, tak to nemusí nic znamenat. Neboj
A kdy zkusíš testnout?
@Tonyax
Já vím, ale jestli si dobře vzpomínám, tak vždy jsem kolem toho 9. dne začala krvácet… I prsa mě přestala bolet, ta bolela asi z toho Pregnylu…Budu testovat asi v neděli…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.