Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky moc gratuluji k //.
Ja dnes volala na vysledky krve a nic, no vedela jsem to uz z testu ze to nevyslo.
Ted do EG pujdeme.
Uz na zacatku jsme si rekli ze prvni dva zkusime bez a druhe dve zkusime s EG.
Takze ted budu cekat na MS a vse zase dokola.
Muzu se vas zeptat? Jak fungujete po transferu? Me jednou doktor rekl 3dny lezet a pak normalne fungovat. Vzdy jsem se snazila setrit. Ale mam 3,5letou holcicku a muze kamionaka takze jsem na malou temer sama.
Ted mam v planu dceru odvezt na tyden k babicce. Ale nevim, rikam si ze jestli se ma chytit ze se chyti…tak nevim.
@AlenkaJan to mě mrzi
, příště to určitě vyjde. Podle studií na tom ani moc nezáleží, jestli ležíš nebo fungujes. Hlavně nezvedat nic těžkého, nestresovat se. Já např. dělám dvanáctky. pracuji s lidmi. Minulý KET jsem šla 6.den do práce. Tentokrát se budu snažit tu PN prodloužit, co nejdéle to půjde.
Příspěvek upraven 18.02.20 v 21:22
@ModrenkaIUI beru tě za slovo😉 já měla před krvi nafouklé a bolavé prsa(a na to já netrpim) jinak občas mě mravencilo břicho a byla jsem spavá. Jo a neskutečně mě bolelo v levým boku k vaječníků ale to si myslím že jsem měla od bederní páteře.
A co ten fraxiparin pořád ho máš nasazený?
@ModrenkaIUI chodila jsem terapeutce do ujezdu do brna, muzu ti poslat kontakt jestli chces.., ale driv jsem chodila ke sv.anne, mela jsem zadanku od gyndarky, takze na pojistovnu a ta me prisla mozna lepsi.. ale tato mi to zase dela za to jedno sezeni dvakrat… tak neviˇ, ja sla ted k teto, protoze jsě na rychlo nikoho nesehnala… jinak ja jsem klidna se sliznici, spis resim, zda ji fakt merila nebo mi kecala… oni to ji merili? Zes videla takovou tu prerusovanou carku jak to meri? A chodis do prace?
@ModrenkaIUI potřebuji test v neděli. Kvůli práci. I když ko mám až 28. A zjistila jsem, že doktor má dovolenou. Tak to bude 🤠 kovbojka. Moc nám přeji, aby to už vyšlo ![]()
@Petrusia90 ahojky cena za 2 embrya je stejná jako za jedno ale já už bych neudělala. Nechala jsem si 2× zavést 2 a ani jedno se neuchytlo. A šance se snižovala. A embrya docházely. Držím pěstičky.
@ŠmoulikLucik Pořád picham. Zatím mi to vždycky někdo pichnul, ale dneska jsem se rozhodla hecnout a píchnout ho sama. Já na natekla prsa také netrpím. Ale může to být z hormonu. A podbrisek mě nebolí vůbec a to jsem vždycky měla ukrutny krece. Takže
Uvidíme v pondělí. ![]()
@Krkravce Pokud toto nevyjde, tak určitě jo. Bych to zkusila. Za to nic nedám.
@MARION8 Vyjde, musíme věřit. Je to čím dál těžší, ale nesmíme to vzdávat.
@ModrenkaIUI uz to nebudes potrebovat:) jsem si jista, ze to ted vyslo!!! Kazdopadne ta mojzisovka je dost neprijemna, me i slzy vytryskly a musela jsem se rozdychavat… ale vcerejsek byl pak za odmenu, embryo do me zajelo jako po masle.. zadna bolest.. ty tei predchozi kety me silene bolely a pak i bricho nekolik dni jeste a ted nic:) tak uvidime… ale ja od vcerejska spim!!! Jsem strasne unavena.. a picha me jakoby ve vajecnicich dost casto.. tak snad vse ok
@Krkravce ty jsi predtim mela komplikovane transfery? Pouzivali u tebe i kleste?
Holky tak já vařila oběd a při otevření lednice se mě zvedl žaludek, že jsem se pozvralela. Zkusila jsem Teda test úplně z odpolední moci a je pozitivní!!! Nemůžu tomu uvěřit. Jsem 8.den po KET.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.