Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte holky, @Petula24 Sofinka je krásná
@ŠmoulikLucik Moc ti to sluší a chlupáček je taky úžasný
@ModrenkaIUI S tím zánětem to musí být něco..tak ať se ti to co nejdřív zahoji ![]()
Já jsem byla teď v nemocnici na poradne a ani mě naměřili nic.. v pondělí jdu znovu, to budu podle prvního termínu 40+0. Budou mi dělat i ultrazvuk, tak jsem zvědavá, co mi řeknou.. 🙈 😅no stejně si pořád myslím, že v sobotu pri úplňku už to bude😇 😜
@ModrenkaIUI tak co ten zánět prsou už se to lepší? Mě teda nikdo neříkal jak se starat o prsa, já se teda snažím před kojením je utřít prevarenou vodou ale nic víc. @Petula24 co vy první dny doma, jak valčíte? @Dara82 to se divím že ti malou zase nikdo nemeril. No jsem zvědavá jestli te to opravdu chytne na úplněk, hlavně ať ti to proběhne rychle a bez komplikací.
@ŠmoulikLucik No naposledy jí měřil můj doktor před třemi týdny. Potom před 14dny dělal ultrazvuk, ale nemeril. A v ty nemocnici ještě vubec nic. No, tak snad budu mít s výběrem tyhle nemocnice štěstí. Recenze -žádná sláva..ale narodila jsem se tu já i partner…
@Dara82 ahojky tak co, jak se cítíš za pár minut máš 2.11 -termín
Jsem zvědavá jestli to dneska bude ![]()
Ahoj holky, mame se skvěle doma. Kojení už nám jde taky docela dobře. Máme teda docela prdíky
ale jinak krásně spinká. Větší ségra ji teda chvilku pokoj tak musím pořád hlídat
ale je to skvělej pocit ![]()
Tak holky já. mam dost a to jsme na začátku. Hugo jen spí, jí nebo řve. Nic nefunguje. Tak sme buď venku nebo v autè. Jinak jsme zdravý. Tak jak jsem neznala neklidná miminka bylo mi to teď přáno.
![]()
@Petula24 to jsou kočičky krásný
To je dobřé s tím kojením že to jde. No my s těma prdikama taky pořád bojujeme, jinak je taky zlatíčko.
@Mekfi ale vypadáte velice spokojeně
Já mám sice malou hodnou teda až na tu koliku ale musím říct že je to dost náročný a to bude ještě jak porostou zuby. Ještě to depresivní počasí mě moc nepomáhá. Už se těším na jaro, pěkně procházky a bez karantény. Ale pak když vidím jak spinka jak
tak to je to nejkrásnější na světě ![]()
@Petula24 Ahoj, máš krásné holčičky
To je hezké, jak si jí ta starší pořád mazli
to je super, že se vám daří dobře ![]()
@ŠmoulikLucik To musí být krásný koukat jak spinká jako
a vozit. Už se hrozně těším. Dneska jsme byli na ultrazvuku a máme 3600g.Vse je v pořádku, ale male se nechce ještě.. jako kope ve dne v noci… snad vůbec nespí.. doktorka říkala, že zatím má čas i 14 dní
, až pak by se vyvolávalo. To bude 42+0..🙈 no tak uvidíme..snad to bude dřív a nebudu rodit ctyrkilovy dítě 😜 🙈.. ve čtvrtek jdu zas na kontrolu..
@Dara82 tak to máte teďka moc pěknou váhu. Je moc dobře že jste v pořádku akorát ještě možná 14 dní
to je mazec, třeba se malá umoudří a vykoukne na tebe dřív
no uvidíš co bude ve čtvrtek, dávej hlavně průběžně vědět ![]()
Ahojte maminy, jak se daří vašim mrňouskum? @Mekfi co malý Hugýsek, už je to lepší,, mě to teprve čeká,,dnes jsem byla v nemocnici, vše ok.. jsem 40+3,tak pokud se to do týdne nerozjede,, tak pristi ctvrtek by mi porod vyvolali..to budu 41+3.. tak snad se to do té doby rozjede samo.. už mám opravdu velké břicho, bolí mi záda kyčle..no, jinak se cítím dobře..
@Dara82 ahojky dneska jsem na tebe myslela ohledně kontroly a jestli jsi ještě celá. No uvidíš ale vem si to že za týden už budeš maminka
My s Ne linkou dobrý už jsme si na sebe zvykli, prdiky nás sice trápí ale jinak jsme moc šikovní, dokonce máme za sebou první focení zatím mě poslala dvě fotky tak kuknete pak dám další ![]()
@ŠmoulikLucik
Ježíš to andílek ta Nelinka..
ta je krásná..opravdu je nádherná.. moc povedené foto..
@ŠmoulikLucik krásné fotky
Nelinka je úžasná. My taky už byli na focení pak hodím taky nějakou fotku. Jinak Sofinka hezky přibírá. Prdíky nás taky trapí ale jinak se máme krásně
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.