Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jak se holky všechny cítíte? Odpočívate? Mě čeká ket ve čtvrtek.. Tak jsem nedočkavá
![]()
Já mám vždy klidnější 2,3 dny. Pak funguji normálně. Nezvedam tedy těžké věci. Se synem jsem chodila normálně do prace, 2 km pěšky, kancelářská činnost, a povedlo se.
Ahoj holky, můžu se přidat k vám? Byla jsem na ketu minulou středu. Všem držím palce ať to vyjde ![]()
@Sombergova no, snažím se, ale i tak ten čistý test mi moc nepomáhá…už aby byl pátek ![]()
@Mája1203 to věřím, ale já jsem jasný případ toho, že naděje ještě je. V pátek jdeš na krev a výsledek budeš vědět kdy?
@Sombergova hele… já nevím, můj doktor z CAR je manžel mojí gynekoložky, takže jdu na krev k němu do ordinace. Nevím, zda budu vědět výsledky třeba do 2 hodin nebo až v pondělí… snad v pátek. ![]()
@Sombergova Ne, ne. Už máme doma jedno dítko z ketu, jsou jí 3 roky, před rokem jsme chtěli druhé, ale po dvou neúspěšných ketech, kdy jsem byla na mateřské a pořád nad tím přemýšlela, tak jsem řekla, že půjdu do práce a zkusíme to potom. Takže jsme to zkusili, ale už jsem to nevydržela a včera a dnes ráno testla a nic, sněhobílo…
@Luso já mám doma 2letaka z prvního ET. Doktor mu říká v mém případě zázrak. Tak snad bude i další zázrak. Letos je toto mé 4.čekání. máme pak na mrazáku kdyžtak ještě jedno. Do dalšího cyklu bych teď ale už nešla
@Sombergova Dcera se povedla na poprvé, naivně jsem si myslela, že druhé bude stejná brnkačka, ale ono nic. Kdy budeš testovat nebo jdeš na krev? Já až příští středu na krev.
@Mája1203 Budeš ještě testovat nebo počkáš už na krev? Jak ti je?