Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Any30
Tak to jsi napřed. Já začnu estrofem až se uráčí přijít ms. Ale má dorazit až 24.9, takže je ještě čas ![]()
Kolikátý jsi den? Budeš si dávat jedno nebo 2 embrya? Taky 5 denní? ![]()
@KatkaH90 dobre ranko. To jsem, ale vše se uvidí až na UZ, zda půjdu na KET
5 denní jsme měli všechny. U nás v centru prý kultivuji jen 5denni. Právě, že mám velké dilema, zda 1 nebo 2. Manžel říká, že 2…tak nevim ![]()
@Any30
Dobré ráno
Já tohle dilema řešila minule taky. Nakonec jsme si nechali dát dvě a už to asi neudělám. Akorát jsem se připravila o jeden pokus a stejně se nechytlo ani jedno. Když je embryo kvalitní, tak má velkou šanci se chytit. My měli dvě ne úplně super kvality a i kdybych jich bylo 10, tak se podle mě nechytne žádné. Ale chápu dilema, máme ho každá a každá se rozhodneme po svém. Podle mě ani jedna možnost není špatně ![]()
@KatkaH90 je to těžké. Nám pokaždé řekli, že embryo je 100%kvakity a ani jeden pokus nevyšel
, jen jednou biochemicky TT. Takže už nevim ![]()
@Any30
Tak pak těžko říct čím to je ![]()
Už jsi byla na té kontrole? Půjdeš na KET už teď v září? ![]()
@KatkaH90 ahojky. Jdu na kontrolu tdnto týden a uvidi se. Jak píšeš je to těžký. Nik o Ti nic nerekne a ani nevyjádřil nazor😔
@Any30 Člověk se prostě nesmí hroutit ![]()
Já čekám na ms, tak za týden by snad mohla přijít a když bude kontrola v pořádku, tak začnu s přípravou na další KET. Tentokrát to už nechci tak prožívat a být víc v klidu. Poprvé jsem se tak hlídala a pozorovala, že mě málem švihlo
![]()
Ahoj holky potřebuji poradit.. chystám se na ket beru od 1.DC estrofem 1-1-1 včera sem byla na kontrolním ultrazvuku což bylo 10.DC sliznice roste jak má ale nevím velikost. Na další kontrolní ultrazvuk jdu 13.DC zvihli mě dávky estrofemu na 2-1-2. A chci poradit jestli je možné když mě bolí vaječníky a podbřišek jako kdybych to měla dostat? Děkuji za rady
@Ejminka11
Možné to je. Jsou to poměrně vysoké dávky hormonů a jak na ně reaguje sliznice, tak to můžeš cítit jako tlak či menší bolest
Pokud to není nějaká velká bolest, tak bych to neřešila
@KatkaH90 ahoj tak ty mě bolesti asi značí menstruaci 😟 dnes sem byla na kontrolním ultrazvuku aby se naplánoval KET a nakonec se už podruhé zrušil, protože sem začala špinit a to docela dost takže počítám že se rozjede menstruace. Coz sem si myslela že estrofem menstruaci drží pokud ho nevysadim
@Ejminka11
A ty stimulujes na KET?
To ti nehlidaji sliznici kvůli transferu?
KET je v době ovulace, ne ms, tak je je divný, že bys to měla dostat 🙄
@KatkaH90 ano chystám se na ket, brala sem od 1dc estrofem 1-1-1 10dc kontrola sliznice 7 zvihla dávka estrofemu 2-1-2. Kontrola 13dc sliznice 7,5 zrušení ketu kvůli špinění
@Ejminka11
Tak to slyším poprvé 🙄
To mě mrzí. Takže KET až dalsi měsíc?