Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petruska26 píše:
@Katerinka25 beru Utrogestan 1-1-2. Na krev mám jít 5.9, ale určitě to nevydržím
O víkendu bych asi zkusila test.. Horší je, že mi zítra přijde balíček z lékárny s testíky, tak mě to bude lákat![]()
![]()
![]()
Tak udělej já zkusím taky zítra.
@Hannuka píše:
@Katerinka25 ja jsem 8.den po KET a mam to stejne…hlavne mam bricho citlivejsi, kdyz se vic hybu[/citace Aha tak držím palce ať vše vyjde já jsem zítra 6 den tak jsem zvědavá.
Bolesti a píchání po ket je normální…
Tak já jedu znova cyklus s ketem v nativu, příští týden ultrazvuk, čekání na ovulaci, ket a čekání na výsledky ![]()
@petruska26 ahojik pamatujes si na me
…jsem ted 22.8. Po KETu a cekam na výsledek
Ahoj holky, tak kdy se chystate testovat?
ja se rozhodla pockat si do pondeli na krev. Jinak preji vsem moc stesti! ![]()
Ahojky, já jsem dnes 8.den po KET a už jsem to nevydržela… Test negativní
tak jsem zničená..
@petruska26 ahojky, je mi to moc lito, ale vis co se rika…nadeje umira posledni. Taky porad doufam, jdu na krev az v pondeli. Testovala jsi moc brz,. Nenechej se rozhodit. Porad tady sance je. Proste se chovej jako tehotna…treba to privolame ![]()
@Hannuka děkuji za podporu
pořád věřím, že to dobře dopadne ![]()
Tobě držím na pondělí moc palečky ![]()
Ahojky. Bolel Vas někdy podbrisek po Ketu (12,13 den) jako na MS? Moc děkuji ta Vaše odpovědi a všem přeji hodně stesti ![]()
@petruska26 takbu me bohuzel nedopadlo. Hodne stesti v pristim pokusu!
@Any30
Mě bolel lehce podbřišek, jak před ms od 1.dne po KET. Nic hrozného, ale lehce jsem ho cítila pořád. Není to nic špatného pokud nemáš křeče, nekrvácíš..
U mě to teda nevyšlo a jdu na 2. KET v říjnu, ale tobě držím palce ![]()
@KatkaH90 děkuji Ti. Výsledek jeďte nevím, ale tuším, díky bolestem
*držím na priste palecky ![]()