Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luso už asi testovat nebudu.. akorát jsem nervózní, že se nic neukazuje.. je mi tak nějak dobře. Občas lehké pobolívání podbříška, ale nic hrozného a za chvilku to přejde.. takže se vlastně cítím, jako by se nedělo nic.. ![]()
@Sombergova jo má dovolenou, dneska jsem s ním mluvila. Tak pojedeš do Pardubic na krev?… ![]()
@Sombergova tak to máš výdrž, to tě obdivuji, to bych týden navíc nevydržela… ![]()
@Mája1203 jsem už asi otupěla. Jsem dostala od kámošky test, ta už ho potřebovat nebude, vyšel jí 6.Ket. tak jsem ráno neodolala a bílo.
@Sombergova to bych taky nevydržela, ale psala jsi, že minule jsi měla taky negativní a potvrzeno až z krve…
Ahoj holky, ráda bych se přidala, dnes jsem 11. Den po 4. Ket. První dva pokusy vůbec nic, tak jsem začala pít čajíčky Mojžíšové a brát Nosifol forte, 3. Ket, před kterým mi dělali hysteroskopii se nám to chytlo, ale bohužel to bylo mimoděložní, tak mi dělali revizi a následně laparoskopii s odstraněním vejcovodu. Teď mám testik opět pozitivní, tak bych sázela na ty vitamíny. Na krev jdu až v pondělí, tak se bojím, aby to zase nedopadlo špatně ![]()
@Sombergova mě to dneska z krve nevyšlo.. přeji ti, aby si měla mnohem více štěstí🍀