Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sombergova žádný do práce
Kdyby to teď náhodou nevyšlo, tak zkuste ten nosifol forte, za mě je to zázrak a četla jsem, že hodně pomáhá i k ovulaci i při pco.
@Luso bohužel no.. teď udělámě 2-3 měsíce pauzu na odpočinek, nabrání sil a pak hurá do 2.IVF… snad s lepším výsledkem
Doufám ![]()
Ahoj holky.. Všechny moc zdravím.. Mrzí mě, že jsem tu dlouho nebyla.. Vůbec se mi nezobrazovaly zprávičky.
Já jsem byla ve čtvrtek na ket. Takže jsem dnes 3. den po. Poboliva mě v podbřišku a pocituju, že se v bříšku něco děje, doufám že je to dobré znamení
![]()
Všem držím palečky ![]()
@Mája1203 moc mě mrzí, že se nepodařilo. Hezky si odpočiň a naber síly
![]()
Další pokus bude určitě úspěšný ![]()
@petruska26 snad máš pravdu, u tebe doufám, že to pobolívání v břiše opravdu znamená jen kladný výsledek a následné najití // ![]()
@petruska26 ahojky
ja jsem 6.den po KET. Je to muj druhy pokus
@petruska26 není vůbec zač, každý v jakémkoliv centru se to zaslouží. Jsou to stresy a nejen fyzická zátěž.. takže držím moc pěsti
![]()
Tak u mě nic, začala jsem krvácet
takže příští cyklus znova, a koupím Inositol, u první zdařeného ketu jsem ho taky užívala…
@petruska26 docela v pohode. Prvni 4 dny me bolelo bricho, ale ted uz jen obcas pichne. A jak je tobe? ![]()
Ahoj holky. Přidávám se do skupinky. Mam za sebou 1. KET minulý týden a teď nekonečných 14 dnů čekání… ☹️ Prosím nevíte některá, jaká je ideální hodnota progesteronu v den KETu? Díky.