Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mája1203 jee, to je mi líto. Ona je ta pravdepodobnost sakra malá
@Sombergova
Děkuji, a vy jste byla taky 12. na ket, že? Zkoušela jste test?
@Sombergova
Tak to je mi líto ![]()
ale máte ještě jednu šanci
berete vitamínky? No nám pokud to teď nevyjde, tak už to vzdáváme, měli jsme poslední
@Sombergova Já vím, ale stejně to zamrzí. Každopádně do dalšího pokusu nepůjdu bez nějakého důkladnějšího vyšetření..
@Sombergova
a co vám už dělali? Kam chodíte? Já chodím do Brna do Heliosu, delali mi rozbor- hormonální profi, imunologii a po dvou neúspěšných ket mě poslali na tu hysteroskopii, kde nic nenašli. U nás není zjištěn žádný důvod proč to nejde, vše v pořádku
Mám už dceru z prvního manželství přirozeně, je jí teď 8 =)
@NikinaFostova malou naději jeste mám. Syna mám z prvního ET a taky žádný tt nevyšel pozitivní. Vitamíny žádné neberu.
Já mám taky pocit, že to nevyšlo…nic mi není, žádný příznak nic
@NikinaFostova můj gynekolog pracuje v Sanusu v Pardubicích. Kromě hormonalniho profilu mi nikdy žádné vyšetření nedelali. Já jsem po onkologické léčbě v dětství. Už syna bere doktor za zázrak. Já mám problém s ovulaci a vajíčky. Manzel s kvalitou, rychlosti a počtem spermií. Syn byl hned no. Letos se tomu nechce. No kdyžtak půjdu za rok do práce.
@Sombergova
tak to třeba ještě vyjde =) uvidíme tedy v pondělí =) Já dokud neuvidím
tak tomu asi nebudu věřit ![]()
@Luso
mě taky nic není =D první čeho jsem si všimla, tak byl čípek, ten jsem u přechodích dvou nezdařených ket měla hodně nízko, ale kdybych nezaváděla utrogestan, tak to vůbec nevím.
Při minulém mimoděložním i teď je hodně vysoko. A další z prvních příznaků co jsem na sobě vypozorovala bylo krvácení dásní, a taky jsem byla od 2. dne nafouknutá jak balón, aniž bych jedla čočku, květák, nebo něco podobného, co hodně nadýmá.
Holky držím pěsti, ať se to povede ![]()