KET/ET 2017

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1240
10.3.17 13:16

@Pesimistka teď jsem se připojila a co to čtu… :D moc moc moc gratuluju a držím všechno co mám :D :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.3.17 16:37

Holky tak posílám slíbenou fotku. snad bude v neděli silnější
@luciiin díky moc.co ty už po dovče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
10.3.17 16:41

@Pesimistka krááásná čárka. Jj, krátká, ale krásná dovca. Příští týden jdu do CARU, drž palce ;)…Helios dělá transfer od 6mm sliznice, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
10.3.17 16:42

@Pesimistka ještě mi řekni, nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.3.17 16:45

@luciiin jo od 6mm. při transferu nevím kolik jsem měla. no víceméně jsem to tušila, protože to mám úplně stejně jak při předchozích dvou těhotenstvích. pořád hlad, v noci mě začalo budit na záchod, ráno jsem byla vždy v 6 vzhůru jak podle hodinek, obličej samej beďar, nafouklý břicho. moc ti děkuju. snad bude vše ok budeš taky moct jít na ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.17 16:48

Krasne dve carky…super :palec:, ted jsem jela do prace a cestou jsem vzala diru jak neco, myslite ze to vadi? Mam zas z toho spatnej pocit ze jsem neco pokazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.3.17 16:55

@NatalkaNatka tím pokazit nic nemůžeš. neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
10.3.17 16:58

@NatalkaNatka díra nemůže snad vadit… :srdce:…ale je třeba vyvarovat se opakovaným nárazům. Já se minule doktora ptala, jestli můžu po KET lyžovat (máme už zaplaceno od lonska) a nemůžu… vadí tyhle opakovaně nárazy prý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
10.3.17 17:08

@Pesimistka prostě nádhera :)

no já teda nevím, ale já bych se tak moc nehlidala :) sama několikrát denně vyběhnu do schodů a semtam popoběhnu, často v práci k něčemu dřepám apod… nějak se prostě nedokážu ohlídat. ale i doktorka mi řekla že v pořádku at jen vynechám sporty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.17 17:21

Jako nikdy jsem se tak nehlidala, ale kazdy dalsi pokus, to je horsi a horsi..vzdycky neco provedu a pak si to vycitam..jinak holky dekuji za info..jste me trochu uklidit..dnes cele den citim tlaky na stytkou kost, mate to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
10.3.17 17:26

@NatalkaNatka měla jsem takové píchání tam, občas mnou projede taková vibrace uplně jak vzrušení že se musim i zasmat :D a obcas mě píchne u vaječníků. máte to taky některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.3.17 17:36

@yareah jj to píchání na vaječnících mám taky občas. mě řekli, že mám mít normální režim. ale že prý skákat na trampolíně by mi nedoporučila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.17 17:46

Ja spise hodne ten spodek pod briskem, nijak to neboli, jen zajimave tlaci..no snazim se taky normalne fungovat, jen pak na tim zbytecne zpetne premyslim :think: od pondeli jdu uz normalne do prace, tak se aspon ta hlava zamestna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.3.17 17:50

@NatalkaNatka taky mě tlačil podbřišek, teďka už je to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.17 18:04

Takze to je dobre znameni…

• načítám...