Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pesimistka teď jsem se připojila a co to čtu…
moc moc moc gratuluju a držím všechno co mám
![]()
Holky tak posílám slíbenou fotku. snad bude v neděli silnější
@luciiin díky moc.co ty už po dovče?
@Pesimistka krááásná čárka. Jj, krátká, ale krásná dovca. Příští týden jdu do CARU, drž palce
…Helios dělá transfer od 6mm sliznice, viď?
@luciiin jo od 6mm. při transferu nevím kolik jsem měla. no víceméně jsem to tušila, protože to mám úplně stejně jak při předchozích dvou těhotenstvích. pořád hlad, v noci mě začalo budit na záchod, ráno jsem byla vždy v 6 vzhůru jak podle hodinek, obličej samej beďar, nafouklý břicho. moc ti děkuju. snad bude vše ok budeš taky moct jít na ket
Krasne dve carky…super
, ted jsem jela do prace a cestou jsem vzala diru jak neco, myslite ze to vadi? Mam zas z toho spatnej pocit ze jsem neco pokazila.
@NatalkaNatka díra nemůže snad vadit…
…ale je třeba vyvarovat se opakovaným nárazům. Já se minule doktora ptala, jestli můžu po KET lyžovat (máme už zaplaceno od lonska) a nemůžu… vadí tyhle opakovaně nárazy prý…
@Pesimistka prostě nádhera ![]()
no já teda nevím, ale já bych se tak moc nehlidala
sama několikrát denně vyběhnu do schodů a semtam popoběhnu, často v práci k něčemu dřepám apod… nějak se prostě nedokážu ohlídat. ale i doktorka mi řekla že v pořádku at jen vynechám sporty
Jako nikdy jsem se tak nehlidala, ale kazdy dalsi pokus, to je horsi a horsi..vzdycky neco provedu a pak si to vycitam..jinak holky dekuji za info..jste me trochu uklidit..dnes cele den citim tlaky na stytkou kost, mate to taky?
@NatalkaNatka měla jsem takové píchání tam, občas mnou projede taková vibrace uplně jak vzrušení že se musim i zasmat
a obcas mě píchne u vaječníků. máte to taky některá?
@yareah jj to píchání na vaječnících mám taky občas. mě řekli, že mám mít normální režim. ale že prý skákat na trampolíně by mi nedoporučila ![]()
Ja spise hodne ten spodek pod briskem, nijak to neboli, jen zajimave tlaci..no snazim se taky normalne fungovat, jen pak na tim zbytecne zpetne premyslim
od pondeli jdu uz normalne do prace, tak se aspon ta hlava zamestna.
@NatalkaNatka taky mě tlačil podbřišek, teďka už je to lepší