Kladno a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
10.1.11 20:15

No a chceš zkusit to cvičení nebo jen tak do Kulihrášku a po nákupech? Mě je to jedno jestli zítra nebo ve středu. Potřebuji něco v drogiše - minimálně mi došel make-up :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
10.1.11 21:15

OK, tak tedy zítra? Dopoledne, nebo odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
11.1.11 17:11
janysek025 píše:
ahojky holky jsme taky z kladna :-)

taky bych poznala někoho z kladna s mimčem

jak se tu bavíte o tuchlovicích?můžu se zeptat tam je jako plavání kojenců/batolat?
jja tenkrát hledala na netu něco kam bych mohla se synem chodit a mám dojem že tam psali že to je ted nevím přesně jestli od roku nebo od 3 let????

V Tuchlovicích je to od šesti měsíců. Odkud z Kladna jsi?
Holky které je to to fitko s hlídáním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.1.11 20:46

Welldone na TGM. Byly jsme se tam dnes s Donagou podívat, ale zapomněly jsem se zeptat, od jakého věku děti hlídají. Až zjistíme, dáme vědět. POkud pohlídají i ty naše mrňouse, tak se tam chystáme! Kromě fitka tam mají i Pilates, HEATy, trampoloínky, stepaerobic a další „organizovaná“ cvičení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
11.1.11 21:03

jenny.fields — jsem z centra bydlíme u gymnázia a bydleli jsme u bajkalu a ty seš odkud??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
11.1.11 21:13
janysek025 píše:
jenny.fields — jsem z centra bydlíme u gymnázia a bydleli jsme u bajkalu a ty seš odkud??

Ostrovec:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
11.1.11 21:14

aha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
12.1.11 09:40
donaga píše:
Tak zjištěno, ve fitku Well Done hlídají děti bez omezení věku :-D takže i naše prcky :palec:

Super. A viděly jste jaký na to mají prostředí, kolik lidí-jestli to nejsou zároveň recepční či na baru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.1.11 10:53

No Jenny koukám, že tě na fitku zajímá ta nejdůležitější věc - bar :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
12.1.11 13:30
Mafina5 píše:
No Jenny koukám, že tě na fitku zajímá ta nejdůležitější věc - bar :-)

Spíš jestli je barmanka taky hlídačka :mrgreen: To někde mají a nevzbuzuje to ve mě moc důvěry.
No až půjdu do města, tak se taky skočím podívat:) Teď se nedá jít skoro nikam, všude hovna nebo hromady sněhu či megakaluže vody. :zed:

Příspěvek upraven 12.01.11 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajik
12.1.11 13:57

Holky, kdyby to cvíčo bylo se spolehlivym hlídáním, ráda bych se přidala. Ale teď máme na nějakou dobu smůlu :cry: zase se plácáme s rýmou a kašlem. Já to zase chytla od Šárky a mám už mandle na pochodu :cert: fuj. Až to vyléčíme, zas máme jít na přeočkování, tak až budem v poho, mohla bych se začít trochu hejbat :dance:

• Citovat
  • Upravit
5352
12.1.11 14:52

Příští týden to tam snad pořádně kouknem a dáme vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
12.1.11 17:48
donaga píše:
jenny.fields píše:
donaga píše:
Tak zjištěno, ve fitku Well Done hlídají děti bez omezení věku :-D takže i naše prcky :palec:
Super. A viděly jste jaký na to mají prostředí, kolik lidí-jestli to nejsou zároveň recepční či na baru?
byla jsem tam asi minutu a pak dítě zašalo pod schody řvát :mrgreen: Takže jak to tam vypadá vlastně nevím, jen jsem si všimla, že posilovací stroje jsou hned vedle recepce, ale jestli to byl zárověň i bar :nevim: Přinejhorším utečem z kopce dolů do ZanziBaru :mrgreen:

Takže se kočár musí nechávat někde pod schody? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
12.1.11 18:58

Do Venuše jsem volala. Hodiny zumby i dopoledne :roll: jsou dost plný, tak rezervovat dopředu. Hlídání 10 kč na dítě, mají tam nějaký koutek a paní co jen hlídá a nedělá nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
12.1.11 19:08

Ale v Zanzibaru se kouří ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie