Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a chceš zkusit to cvičení nebo jen tak do Kulihrášku a po nákupech? Mě je to jedno jestli zítra nebo ve středu. Potřebuji něco v drogiše - minimálně mi došel make-up ![]()
janysek025 píše:
ahojky holky jsme taky z kladna![]()
taky bych poznala někoho z kladna s mimčem
jak se tu bavíte o tuchlovicích?můžu se zeptat tam je jako plavání kojenců/batolat?
jja tenkrát hledala na netu něco kam bych mohla se synem chodit a mám dojem že tam psali že to je ted nevím přesně jestli od roku nebo od 3 let????
V Tuchlovicích je to od šesti měsíců. Odkud z Kladna jsi?
Holky které je to to fitko s hlídáním?
Welldone na TGM. Byly jsme se tam dnes s Donagou podívat, ale zapomněly jsem se zeptat, od jakého věku děti hlídají. Až zjistíme, dáme vědět. POkud pohlídají i ty naše mrňouse, tak se tam chystáme! Kromě fitka tam mají i Pilates, HEATy, trampoloínky, stepaerobic a další „organizovaná“ cvičení…
jenny.fields — jsem z centra bydlíme u gymnázia a bydleli jsme u bajkalu a ty seš odkud??
janysek025 píše:
jenny.fields — jsem z centra bydlíme u gymnázia a bydleli jsme u bajkalu a ty seš odkud??
Ostrovec:)
donaga píše:
Tak zjištěno, ve fitku Well Done hlídají děti bez omezení věkutakže i naše prcky
Super. A viděly jste jaký na to mají prostředí, kolik lidí-jestli to nejsou zároveň recepční či na baru?
No Jenny koukám, že tě na fitku zajímá ta nejdůležitější věc - bar ![]()
Mafina5 píše:
No Jenny koukám, že tě na fitku zajímá ta nejdůležitější věc - bar
Spíš jestli je barmanka taky hlídačka
To někde mají a nevzbuzuje to ve mě moc důvěry.
No až půjdu do města, tak se taky skočím podívat:) Teď se nedá jít skoro nikam, všude hovna nebo hromady sněhu či megakaluže vody. ![]()
Příspěvek upraven 12.01.11 v 13:58
Holky, kdyby to cvíčo bylo se spolehlivym hlídáním, ráda bych se přidala. Ale teď máme na nějakou dobu smůlu
zase se plácáme s rýmou a kašlem. Já to zase chytla od Šárky a mám už mandle na pochodu
fuj. Až to vyléčíme, zas máme jít na přeočkování, tak až budem v poho, mohla bych se začít trochu hejbat ![]()
donaga píše:jenny.fields píše:byla jsem tam asi minutu a pak dítě zašalo pod schody řvátdonaga píše:Super. A viděly jste jaký na to mají prostředí, kolik lidí-jestli to nejsou zároveň recepční či na baru?
Tak zjištěno, ve fitku Well Done hlídají děti bez omezení věkutakže i naše prcky
Takže jak to tam vypadá vlastně nevím, jen jsem si všimla, že posilovací stroje jsou hned vedle recepce, ale jestli to byl zárověň i bar
Přinejhorším utečem z kopce dolů do ZanziBaru
Takže se kočár musí nechávat někde pod schody? ![]()
Do Venuše jsem volala. Hodiny zumby i dopoledne
jsou dost plný, tak rezervovat dopředu. Hlídání 10 kč na dítě, mají tam nějaký koutek a paní co jen hlídá a nedělá nic jiného.