Kladno a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
12.1.11 20:15

No ale já bych ten zanzibar nezavrhovala :-) teď letí horké Mojito :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
14.1.11 08:38

Tady se to nějak uklidnilo, maminy kde sté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
14.1.11 08:39

Mafino
je možné že jsem tě minulý měsíc potkala na kyčlích na kladně ? :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
14.1.11 13:41

No my byli na kyčlích v úterý ve 13:15. Byla jsem na přebalovacím pultu hned za dveřma a malej mě počůral tričko. Byli jsme tedy dost nepřehlédnutelní :-) Tak potkaly jsme se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
15.1.11 12:11

mafi ale já myslím minulej měsíc…
prostě jsi mi povědomá podle avataru a koukám že máme stejne staré dětičky taze vim ze jsem te urci potkala…

Mela si sebou kocarek s autosedačkou ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
15.1.11 15:59

Minulej měsíc jsme byli i s manželem 30. listopadu ve 13:30. Byli jsme u pultu hned u dveří. Ale měli jsme kočárek - Mutsy Urbanrider v tyrkysově modré barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.1.11 20:29

Tak co Kladeňačky, jak drandíte s kočárkama? Já jsem tak nadšená, že už je ten sníh pryč a že se zase dá normálůně jezdit :-) Doufám jen, že zase nepřipadne. I když zimu a sníh miluju, tak s kočárkem je to fakt opruz. Příští zimu už to bude lepší, to vytáhneme sáňky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
20.1.11 16:54
Mafina5 píše:
Tak co Kladeňačky, jak drandíte s kočárkama? Já jsem tak nadšená, že už je ten sníh pryč a že se zase dá normálůně jezdit :-) Doufám jen, že zase nepřipadne. I když zimu a sníh miluju, tak s kočárkem je to fakt opruz. Příští zimu už to bude lepší, to vytáhneme sáňky :-)

Tak už zase padá. No se sáňkama to taky není žádný med :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
20.1.11 17:07

Není? Já doufala, že je koupím v povánoční slevě a že konečně ten med zažiju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.1.11 17:06

Přes noc napadlo tak deset čísel sněhu, tak jsem se bála, jak zase projedem. Ale kupodivu všude byly protažený chodníky a to jsme se ven dostali už v deset hodin. Neuvěřitelný, jak se ti silničáři (chodníkáři) pochlapili. Co u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
26.1.11 08:27

Já byla překvapená, že tentokrát se ten sníh dá docela zvládnout. Jednak je ho míň a jednak jak je teplejc, tak to na chodnících docela zmizlo. Včera jsme si udělali výlet k místním vietnamcům. A to je docela lán cesty a všude to bylo OK.
Malej je taky nachlazenej - má rýmičku. Po ránu vždycky bojujeme se soplíkem. Mám jen odsávačku na pusu, tak je to náročné. Malej to samo nesnáší… Horší je to ale se mnou. Já mám taky rýmu, nos jako rumovou pralinku, odřenej od papírovejch kapesníků, bolí mě hlava a v krku a klouby, zkrátka děs! Už aby to bylo pryč. Snad budu v pátek OK na Zumbu!
Dnes má dorazit tchýně, tak jsem zvědavá, jestli jí dojde, že by třeba mohla s malým zajít sama ven a já bych si mohla lehnout. No moc s tím ale nepočítám. Posledně, když slíbila, že dorazí na poledne a ať nic nevařím, že přiveze oběd, tak přijela v půl čtvrté odpoledne a ve čtyři už se zase pakovala zpátky do Prahy. Fakt nechápu, že si toho malého nechce užít a raději si přispí až do odpoledne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
26.1.11 14:29

U nás taky řádí choroby. Chlap má chřipku, dítě hroznej kašel. Dneska dostala ventolin a masku na dýchání. A to je teda točo. Zlatý odsávání, to i sama drží. Ještě že je manžel doma, jinak bych jí to asi sama nezvládla aplikovat :roll:
Mafina Hezká nová profilovka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
26.1.11 19:21

Koukám Donago, že tu fotku malé máš z tehdy, když jsme u vás byli, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
27.1.11 08:40

Jo to mě taky. Nějaká holka tady z eMimina mi včera psala SZ jaký že jsem měla porod, že se bojí vlivu dědičnosti, neb jsem zde kdysi psala, že máma i ségra měly rychlý porod, tak jestli mě to taky čeká. Tak jsem jí to popisovala a taky mi to přišlo jako před roky… Možná, že to tak příroda zařídila, že si to nepamatujeme tak dobře, abychom vůbec chtěli mít druhé dítě. Protože si jasně pamatuji, že ještě týden po porodu, když jsem mluvila s mladší kámoškou, tak jsem jí radila, ať si dítě pořídí co nejdřív, protože porod staré prvorodičky je děsněj a ještě 14 dní po porodu jsem si říkala, že už nikdy. Teď už mi to ani nepřijde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.11 18:04

Ahojky, muzu se pridat?:) hledam nekoho z kladna na drandeni s kocarkem atd.. nebo jen pokec:) mam mesicniho chlapecka… :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová