Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já kdysi žehlila i ponožky
do tý doby než se mi jedna jednou přilepila na žehličku
![]()
ale co mám trička na doma a fakt mám kupu na žehlení tak je fakt že jen jako narovnám rukama a je to doma mě přeci nikdo nevidí
![]()
Hehe.. ja delam to samy… co je na doma nezehlim, alespon sobe, manzelovi trika jo.. ale teplaky, ponozky,kalhotky a co se da ozulit na to prdim:-D
![]()
To jsem ráda, že jste tu všechny normální
Já žehlím jen věci na malého, a na nás džíny, košile a tak, bavlněný věci (trika) taky nežehlím av věci s elastenem samozřejmě taky ne… Ale přece jen kluk už nemá žádný bodyčko, protože všechny jsou v té hromadě, takže mě to dnes večer nemine ![]()
tak to je super že nejsem jedinnáááá
![]()
mě jiřík i pomáhá občas
viz foto
omlouvám se že to tu hltím fotama ale já se musela pochlubit pomocníkem
![]()
dogano--- myslíš kuli tygříkovi
![]()
ale asi by šel spíš za supermana
![]()
nemáme oblek ale moc se mi líbí takové malé supermaňátko
![]()
a pohybuje se celkem taky rychle ale ještě kdyby byl tak odolnej
u jiříka to bez boulí a modřin nejde
![]()
janysek025 píše:
omlouvám se že to tu hltím fotama ale já se musela pochlubit pomocníkem![]()
![]()
mame stejny overalek:)nebo alespon podobny:)
ju tenhle máme taky máme dva jeden co měl na tamtech fotach je bez kapusky a je k tomu čepička s učima a oblečejem tygříka a jeden s kapuckou taky máme ![]()
tady
![]()
ježišky to je krásné mrňátko jsem si úplně zavzpominala když byl jiřík takhle malinkej
už mu bude 23.2.rok děsně to uteklo
![]()
janysek025 píše:
kami a jak se vůbec mrňousek jmenuje??
Mireček… po tátovi, chtela jsem Dominika ale neprosel:-D jsem si byla jista ze to bude holka, tak jsme se domluvili ze jmeno pro holku ja a on pro kluka.. a to byla chyba:-D holka to nebyla…
ja totiz nemam moc rada dedeni jmen.. a kor kdyz u nas i u manzi v rodine je preMIROVANO:-D ![]()