Kladno a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
2.2.11 14:34

já kdysi žehlila i ponožky :oops: :oops: :oops: do tý doby než se mi jedna jednou přilepila na žehličku :oops: :oops:
ale co mám trička na doma a fakt mám kupu na žehlení tak je fakt že jen jako narovnám rukama a je to doma mě přeci nikdo nevidí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.11 14:55

Hehe.. ja delam to samy… co je na doma nezehlim, alespon sobe, manzelovi trika jo.. ale teplaky, ponozky,kalhotky a co se da ozulit na to prdim:-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
2.2.11 15:25

To jsem ráda, že jste tu všechny normální :-) Já žehlím jen věci na malého, a na nás džíny, košile a tak, bavlněný věci (trika) taky nežehlím av věci s elastenem samozřejmě taky ne… Ale přece jen kluk už nemá žádný bodyčko, protože všechny jsou v té hromadě, takže mě to dnes večer nemine :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
2.2.11 16:16

:lol: :lol: :lol: tak to je super že nejsem jedinnáááá :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: :palec: :palec: :palec:

mě jiřík i pomáhá občas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: viz foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
2.2.11 16:17
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
2.2.11 16:18

omlouvám se že to tu hltím fotama ale já se musela pochlubit pomocníkem :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
2.2.11 16:31

dogano--- myslíš kuli tygříkovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale asi by šel spíš za supermana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
2.2.11 17:39

nemáme oblek ale moc se mi líbí takové malé supermaňátko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a pohybuje se celkem taky rychle ale ještě kdyby byl tak odolnej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: u jiříka to bez boulí a modřin nejde 8-o 8-o :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.11 20:24
janysek025 píše:
omlouvám se že to tu hltím fotama ale já se musela pochlubit pomocníkem :lol: :lol: :mrgreen:

mame stejny overalek:)nebo alespon podobny:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
2.2.11 20:58

ju tenhle máme taky máme dva jeden co měl na tamtech fotach je bez kapusky a je k tomu čepička s učima a oblečejem tygříka a jeden s kapuckou taky máme :palec:

tady :palec: :palec: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
2.2.11 21:00

ježišky to je krásné mrňátko jsem si úplně zavzpominala když byl jiřík takhle malinkej :hug: :hug: už mu bude 23.2.rok děsně to uteklo :cry: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.11 21:44

ono to utika i nam:) tady jsou jeste nejaky fotecky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.11 21:46

:-)koupacka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
2.2.11 21:49

kami a jak se vůbec mrňousek jmenuje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.11 22:00
janysek025 píše:
kami a jak se vůbec mrňousek jmenuje??

Mireček… po tátovi, chtela jsem Dominika ale neprosel:-D jsem si byla jista ze to bude holka, tak jsme se domluvili ze jmeno pro holku ja a on pro kluka.. a to byla chyba:-D holka to nebyla… :-D ja totiz nemam moc rada dedeni jmen.. a kor kdyz u nas i u manzi v rodine je preMIROVANO:-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová