Klesající a stoupající hCG. Možné mimoděložní?

14
11.4.23 19:33

Klesající a stoupající hCG. Možné mimoděložní?

Setkala jste se některá s tímto?

V pondělí 3.4. jsem jela do nemocnice se silnými bolestmi v podbřišku, musela jsem to rozdýchávat jako kontrakce. Tam mi odebrali krev a zjistili, že hCG hormon je 150. Na utz nic vidět nebylo a podle poslední MS bych byla cca ve 4tt, na což byla podle doktorů velmi nízká hladina hormonu. Tak si mě tam nechali, protože se báli, aby to nebylo mimoděložní. Ve středu mě propustili s hCG 95 (takže klesal), se zvýšenou sliznicí a nějakou volnou tekutinou za dělohou. Od té doby žádné bolesti, krvácení, prostě nic.
Dnes jsem byla na kontrole, volná tekutina už není, ale to hCG - vyskočilo na 700, ale na utz stále nic. Takže v pátek jdu znovu na odběr, jestli stoupá, nebo co se děje.
Dle Dr. jsou 3 možnosti. 1) normální těhotenství, ale v pátek by musel být hCG 1500-2000. 2) neprospívající těhotenství nebo 3) mimoděložní, čehož se bojím nejvíc.
Je tady někdo, kdo se s tím taky setkal, případně jestli jste tady z toho někdo moudřejší než já? Jsem z toho celá špatná, ani si nedávám už naději, že to bude všechno v pohodě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2749
11.4.23 19:44

Ahoj ano, takhle nějak se mi furt houpalo hcg když jsem měla mimoděložní :,( Rozhodující pro tebe bude ta páteční hodnota. Držím palce ať to tak není u tebe. Na ultrazvuku je jasné, že nic nevidí, tam je něco vidět až když je hcg nad 1000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.4.23 19:50

@Bellamia já vím ze až nad 1000, ale co jsem tak nějak četla ať už tady nebo jinde na netu, tak v tom 5tt by ta hodnota měla byt už vyšší a většinou už třeba vidí váček nebo dutinku. Tak docela plaším :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15187
11.4.23 19:58

Jestli bylo 3.4.hcg 100 tak dnes by mělo být cca 1600.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaculina11
11.4.23 19:59

Bohužel bych to taky viděla spíše na mimodelozni. Samozřejmě bych přála, aby to dopadlo dobře, ale u prosperujícího těhotenství se hodnota jen zvyšuje.

• Citovat
  • Upravit
14
14.4.23 11:56

Tak dobra zprava, dnes kontrola, hcg vylezlo na 2000 a je vidět dutinka. V děloze!!!😍doktoři vůbec netuší, proč to klesalo, asi tři doktori tam byli a nikdo nic nevi. Tak snad to bude už v pořádku a v prosinci budeme mít vánoční dáreček❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí