Klučičí jména na N

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
11.10.10 14:35
Erian píše:
Taky když už jste nakously takovou hezkou diskuzi, tak budu parazitovat :lol:
Poraďte mi jméno, když mám doma kluka Damiena. Další mímo bude asi taky kluk, ale to je jen moje soukromá intuice. Nemusí začínat na stejné písmeno, ale aby se to tak nějak hodilo. Aby nebyl Damien a Pepík, že áno :lol:
Jako Nathan je úžasnej, chtěla jsem ho i na prvního, ale příjmení je Vobořil, tak mi to tolik nesedlo :think:

Já se přiznám, že nevidím rozdíl mezi Damien Vobořil a Nathan Vobořil - obojí mi přijde stejně nezvyklé, takže u vás už bych to neřešila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
11.10.10 14:36

Hele, baby, nepruďte, co máte proti NICOLÁSKOVI?!? Ten můj je taky kudrnatý, blonďatý a uječený… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.10.10 14:42

Te divný, že i já si pod Nikolasem představuji blonďáka :mrgreen:

nějak mi to jméno k tmavovlasýmu dítku nejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
11.10.10 14:45

Anduli, ten Nikolásek kterého jsem viděla měl vlasy až do pasu! Neříkám že to není pěkné jméno (nejlíp ve tvaru Nicolas :-D ) Ale já za tím jménem vidím toho dlouhovlasého chlapečka a možná proto mi to připadá trochu zženštilé… Ale nechci se tím nikoho dotknout, je to prostě můj osobní pocit, tak se na mě na mě nezlobte maminky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7805
11.10.10 20:27
Angua píše:
Erian píše:
Taky když už jste nakously takovou hezkou diskuzi, tak budu parazitovat :lol:
Poraďte mi jméno, když mám doma kluka Damiena. Další mímo bude asi taky kluk, ale to je jen moje soukromá intuice. Nemusí začínat na stejné písmeno, ale aby se to tak nějak hodilo. Aby nebyl Damien a Pepík, že áno :lol:
Jako Nathan je úžasnej, chtěla jsem ho i na prvního, ale příjmení je Vobořil, tak mi to tolik nesedlo :think:
Já se přiznám, že nevidím rozdíl mezi Damien Vobořil a Nathan Vobořil - obojí mi přijde stejně nezvyklé, takže u vás už bych to neřešila :lol: :lol: :lol:

:palec: :mrgreen: :lol: :pankac: to je přesnýýý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
11.10.10 21:24

Souhlas- Nathan je skoro jako Damian. :-)
Já mám Bruníka a příjmení Lazar, takže taky šíílená kombinace. :-)
Ještě jsem našla tuhle stránku- je tam i Nathanael.
 http://krestni-jmena.cz/vyznam/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
11.10.10 21:25

Mohu přidat na našem relativně malém okresním městě je chlapeček jménem Noel. Když byl malý, říkali mu „Nolínek“. Příjmení má ryze české… :-D

• Citovat
  • Upravit
1357
11.10.10 23:01

máte super příjmení, můžete si vybrat cokoli. Nicméně Něhoslav a nebo Narcis je pecka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
11.10.10 23:16

Erian: Co bys řekla na Luciána? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
12.10.10 15:53

Angua heh, tak já už mlčím, když jsem ten ztracený případ :lol: :lol:

MíšoH Lucián - no mě se to líbí, ale rodina by si asi klepala na čelo :mrgreen: Ale to si klepali i u Damiena, u Nathana by to bylo asi stejně. Ono to bude asi u každýho jména, který vebereme, protože prostě bude nezvyklý… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
12.10.10 18:04

My máme doma taky Nikolase :?: . Nikolásku jsme mu ale nikdy neříkali. Je to Nik a když zlobí sourzence, tak mu říkají Lasy (a já si vzpomenu na psa). A aby jste si dokázaly představit pod jménem Nikolas i černovlasého a černookého rošťáka, přidávám foto :-)
Jinak se mi líbí jméno Natan i Noel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
12.10.10 18:11

Veda tak takhle bych si představovala Nicolase :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
13.10.10 22:43