Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, né že by to pro mě bylo aktuální, jen jsme doma měli debatu a líbilo by se nám, kdyby do budoucna naše děti měly stejné iniciály. Příjmení máme začínající na N. Dcera je tedy N.N.
A kdyby do budoucna někdy druhé dítě bylo klučík, tak jsme totálně mimo, protože Nikola, Nikolas a Norbert z českého kalendáře nepřipadají v úvahu
Poradíte nějaká další jména začínající touto iniciálou?? Samožřejmě, že i cizí, jelikož v našem kalendáři teda už asi žádný chlap na N kromě těch co jsem psala není
Předem díky!!
Nathan, tak to je jedno z těch o kterých teda vím a je moc krásné ![]()
Máte někdo další:: ![]()
Napadli mě Nick, Nathan, Noah… záleží, jestli máte příjmení typicky české nebo neutrální, takové Esmeraldy Mrkvičkové mě opravdu dojímají
(doufám, že se nikoho nedotknu
)
jsme Neuerovi
. Nick a jména tohoto typu jsou pasé, dcera je Nikolka ![]()
Příspěvek upraven 11.10.10 v 11:44
lukymaty píše:
Nikolas
Otvírám Knappovou… ![]()
Nadan, Nándor, Napoleon, Narcis, Natan, Nathan, Natanael, Nathanael, Nat(h)anile, Ned, Něhoslav, Neklan, Nepomuk, Nezamysl, Nick, Nico, Niels, Nils, Nikita, Nikodém, Nikola, Nikolas, Nino, Nil, Norbert,Norman.
Kdyby tě k nějakému zajímalo něco víc, tak řekni ![]()
PeťulaK píše:
jsme Neuerovi. Nick a jména tohoto typu jsou pasé, dcera je Nikolka
Příspěvek upraven 11.10.10 v 11:44
Tak v tom případě jste za vodou, Nathan je váš
To by znělo moc hezky i pro mě, která ctí klasická česká jména ![]()
a co třeba Net, Noris, Nemo
Nebo koukni na toto http://www.maminka.cz/…/pismeno/n/1
Já bych z toho výběru, co jsem dala taky vybrala asi Nathana - nebo Natana nebo tak něco ![]()
Ale Něhoslav je drsný ![]()
Angua píše:
Otvírám Knappovou…![]()
Nadan, Nándor, Napoleon, Narcis, Natan, Nathan, Natanael, Nathanael, Nat(h)anile, Ned, Něhoslav, Neklan, Nepomuk, Nezamysl, Nick, Nico, Niels, Nils, Nikita, Nikodém, Nikola, Nikolas, Nino, Nil, Norbert,Norman.
Kdyby tě k nějakému zajímalo něco víc, tak řekni
No teda koukám, žádná extra sláva
Už teď si říkám, že jsme měli dceři vybrat něco jiného, abychom dítka skloubily do stejných iniciálů. Ale tohle téma mě prostě jen tak napadlo, že kdybychom to do budoucna tak chtěli, tak bude problém vybrat ![]()
Angua píše:
Já bych z toho výběru, co jsem dala taky vybrala asi Nathana - nebo Natana nebo tak něcoAle Něhoslav je drsný
Nehoslav…
![]()