Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemůže to mít spojitost s krční páteří?
Mě bolelo na prsou a v zádech a k tomu ucho. Lítala jsem po ušních až mi praktička sdělila, ať zkusím cviky na krční páteř. Za 3 dny byl klid.
Jo jo záda mám taky všelijaké, mám svaoke spasmy to může být taky ono ale mám něco jaký v krku na levé straně tak nevím, nikdo mě na rehabka nechce poslat že to prý přejde mám už to skoro rok že to od nervů ale to mi vážně nepřijde
Už zase? Hele prestan kouřit, zubní, zacvic si jógu a začni konečně brát ty antidepresiva ![]()
Jestli máš reflux (pálení žáhy), tak můžeš mít ten jícen poleptaný a prostě v něm zánět. Navštv gastro.
Holky a nejste po covidu?
Já mám knedlík v krku už rok a půl. právě po covidu. Někdy je to lepší některé dny horší, ale cítím to pořád. Je to strašně nepříjemný. Čekám, kdy to přejde.
Taky už si připadám jak blázen.
@Petula306 to je ale jakoby u mandle levé bojím se udušení a už nevím co je psycho a co ne
Ale prd reflux. Ma zablokovanej krk, jak se Hedus furt pozoruje. Dneska teprve jedna diskuse, musi splnit limit.
Hedus, najdi si na Facebooku uzavřené skupiny o uzkostech, je jich tam víc. Dost lidí tam jede to, co ty, tak se můžeš přidat a vzdycky tě někdo podpoří. Tady jsi bohužel odhalena hned na 1.strance..a rad už jsi dostala víc bez dost.
@mroe nene reflux asi ne spíš asi taky ta páteř a nebo nervy no ale je to spíš jakoby stlačování krku nebo tlak na levou mašlí takový divný no
tak jsem se podívala do těch diskuzí a opět tam jsou ženský co to mají a trpí štítnou
Ahoj jsem už fakt zoufalá cítím v krku něco divného jakoby víc na pravé straně, zase solím zkrz štítnou že to dělá ona i když ji nemám, Rakovina jícnu, krku atd, před dvěmi měsíci jsem byla na ORL nic tam neviděl, nepamatuji si že to jsem.mela v tu dobu je to hnus bolí mě na prsou i v zádech neustále pálení záhy ale to není tak hrozně jako ten coby knedlík, při jídle minto nevadí ani při polykání je to jako když vám název něco v krku nevím jak to popsat není to klasický psychosomatický knedlík bych řekla už vazne nevím jsem už zoufalá klidně mi vymadejte ale já jsem asi buď nemocná nebo hypochodnr nebo se mi asi vážně zbláznila štítná