Kniha pro tchyni :)

2238
30.11.12 20:12

Kniha pro tchyni :)

Rozhodla jsem se, ze letos koupim tchyni jeden z darku knizku…na webu hledam uz hodinu, a stale nemohu nic vhodneho najit…
Cetly jste posledni dobou neco fajn na cteni? ( upozornuji, ze hledam nejakou „jednodussi“ knihu ;) )
diky za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
30.11.12 20:13
  • Citovat
  • Upravit
2028
30.11.12 20:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
30.11.12 20:22

Záleží, co ji baví, něco jako Harlekýnky? :D
stačí vlevo rozkliknout záložku Beletrie pro dospělé a tam si vybrat podle žánru ;)

Příspěvek upraven 30.11.12 v 20:26

• Citovat
  • Upravit
2238
30.11.12 20:25
@mamčababča píše:
Záleží, co ji baví, něco jako Harlekýnky? :D

mno, harlekynky asi primo ne…ale pamatuju si, ze mi doporucovala par knih typu: Mlada divka, myslici si, ze jede delat aupair do holandska skonci jako prostitutka, pak utece… nebo…ceska, ktera se zamilovala do afrikance a odjela tam s nim, porodila mu dve deti, on ji terorizoval, vytahl z ni penize a nakonec od nej taky utekla.. atp…takove nejake vypovedi zen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
30.11.12 20:28

@Brittana Tak to by se jí ta Fatwa mohla líbit. Já jí taky kupovala minulý rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
30.11.12 20:29
@meringa píše:
Fatwa :palec:
http://www.databazeknih.cz/…-smrti-11182

Ta je skvela :palec:

Zalezi co ma tchyne rada…podle skutecnych udalosti se mi libila i serie Bila Masajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
30.11.12 20:29

Kup jí velkou knihu ručních prací nebo tak něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.12 20:30

Výpovědi žen mám taky ráda… dobrá je Mormonka (o osmnáctce, která se musela stát čtvrtou manželkou padesátiletého chlapa, porodila mu osm dětí a nakonec s nimi utekla do normálního světa, přičemž riskovala i život)

to by se mohlo líbit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
30.11.12 20:31
@Brittana píše:
mno, harlekynky asi primo ne…ale pamatuju si, ze mi doporucovala par knih typu: Mlada divka, myslici si, ze jede delat aupair do holandska skonci jako prostitutka, pak utece… nebo…ceska, ktera se zamilovala do afrikance a odjela tam s nim, porodila mu dve deti, on ji terorizoval, vytahl z ni penize a nakonec od nej taky utekla.. atp…takove nejake vypovedi zen :nevim:

tak třeba něco takového ?

• Citovat
  • Upravit
30.11.12 20:32

Dobrá je pak i Rebelka od Ayaan Hirsí Alí, nebo i tak bílá masajka, jak už tu někdo zmínil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
30.11.12 20:32

Já pro moji matku zakoupila knihu „Babička drsňačka“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.12 20:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
30.11.12 20:34
@Petulinaxx píše:
Ta je skvela :palec:Zalezi co ma tchyne rada…podle skutecnych udalosti se mi libila i serie Bila Masajka

Nojo! Ta mi úplně vypadla z hlavy! Ta je taky super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
30.11.12 20:35
@Brittana píše:
Rozhodla jsem se, ze letos koupim tchyni jeden z darku knizku…na webu hledam uz hodinu, a stale nemohu nic vhodneho najit…
Cetly jste posledni dobou neco fajn na cteni? ( upozornuji, ze hledam nejakou „jednodussi“ knihu ;) )
diky za tipy :kytka:

Nekouká třeba na Prostřeno? Nebo na jiný pořad o vaření? Letos kupuju Prostřeno, pro mamku, ta na to ráda kouká (nechápu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:). Ale i pro tchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí