Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozhodla jsem se, ze letos koupim tchyni jeden z darku knizku…na webu hledam uz hodinu, a stale nemohu nic vhodneho najit…
Cetly jste posledni dobou neco fajn na cteni? ( upozornuji, ze hledam nejakou „jednodussi“ knihu
)
diky za tipy ![]()
Záleží, co ji baví, něco jako Harlekýnky? ![]()
stačí vlevo rozkliknout záložku Beletrie pro dospělé a tam si vybrat podle žánru ![]()
Příspěvek upraven 30.11.12 v 20:26
@mamčababča píše:
Záleží, co ji baví, něco jako Harlekýnky?
mno, harlekynky asi primo ne…ale pamatuju si, ze mi doporucovala par knih typu: Mlada divka, myslici si, ze jede delat aupair do holandska skonci jako prostitutka, pak utece… nebo…ceska, ktera se zamilovala do afrikance a odjela tam s nim, porodila mu dve deti, on ji terorizoval, vytahl z ni penize a nakonec od nej taky utekla.. atp…takove nejake vypovedi zen ![]()
@Brittana Tak to by se jí ta Fatwa mohla líbit. Já jí taky kupovala minulý rok ![]()
@meringa píše:
Fatwa
http://www.databazeknih.cz/…-smrti-11182
Ta je skvela ![]()
Zalezi co ma tchyne rada…podle skutecnych udalosti se mi libila i serie Bila Masajka
Výpovědi žen mám taky ráda… dobrá je Mormonka (o osmnáctce, která se musela stát čtvrtou manželkou padesátiletého chlapa, porodila mu osm dětí a nakonec s nimi utekla do normálního světa, přičemž riskovala i život)
to by se mohlo líbit:-)
@Brittana píše:
mno, harlekynky asi primo ne…ale pamatuju si, ze mi doporucovala par knih typu: Mlada divka, myslici si, ze jede delat aupair do holandska skonci jako prostitutka, pak utece… nebo…ceska, ktera se zamilovala do afrikance a odjela tam s nim, porodila mu dve deti, on ji terorizoval, vytahl z ni penize a nakonec od nej taky utekla.. atp…takove nejake vypovedi zen
tak třeba něco takového ?
Dobrá je pak i Rebelka od Ayaan Hirsí Alí, nebo i tak bílá masajka, jak už tu někdo zmínil
@Petulinaxx píše:
Ta je skvelaZalezi co ma tchyne rada…podle skutecnych udalosti se mi libila i serie Bila Masajka
Nojo! Ta mi úplně vypadla z hlavy! Ta je taky super ![]()
@Brittana píše:
Rozhodla jsem se, ze letos koupim tchyni jeden z darku knizku…na webu hledam uz hodinu, a stale nemohu nic vhodneho najit…
Cetly jste posledni dobou neco fajn na cteni? ( upozornuji, ze hledam nejakou „jednodussi“ knihu)
diky za tipy
Nekouká třeba na Prostřeno? Nebo na jiný pořad o vaření? Letos kupuju Prostřeno, pro mamku, ta na to ráda kouká (nechápu
). Ale i pro tchyni.