Kočár a in-linové brusle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9879
25.4.10 23:00

To mi přijde hrozně krásný a něžný ale asi je to věda uvázat co ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.4.10 23:02

No a k těm bruslim at se čumilové těši uvidi GAPU na bruslich. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.4.10 23:03

Manduca je nosítko… čili pevný pás přez boky a 2 kšandy jak na batohu… a je super, že je i pro novorozence až do 20 kg
 http://www.mamajainfo.cz/manduca/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.4.10 23:08

To jsem ale kus vola mám ji doma od Chicca . Já si to spletla s tim jak maji ty děti v tom šátku . To se mi líbí. Omluv prosim slovosled nějak mi to ujelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.4.10 23:13

od chicca mám taky nostítko GO a přijde mi naprd… mezi mnou a Kač je vrstva nostítka, kdežto v manduce je přilepená na mojem těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.4.10 23:16

Já tam tu vrstvu nemam taky je přímo na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.4.10 23:19

áha… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
26.4.10 00:07

Ahoj, tak jen k té výšce, můj manžel měří 198cm a s bruslema samozřejmě ještě víc. Měli jsme trojkolku jané slalom pro a bruslil docela v pohodě. Máme i vozík za kolo (croozer) a letos ho budeme na ty brusle zkoušet prvně, ale je bez ruční brzdy. Z těch bruslí třeba ty rollerblade nebo K2, spíš jde o to jak velká a tvrdá jsou kolečka. Úplně malá bych nedoporučovala,budeš muset hodně dřít, abys bruslila trochu rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
26.4.10 00:12

andrejs budu ráda když budu v poho na nohách natož bruslit rychleji snad později :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
26.4.10 06:44

na brusle se prece pouzivaji ty same voziky, co jsou za kolo -s prednim koleckem a brzdou na rukojeti. Ja teda nepruslim, ale kdyz jsem hledala vozejk, tak to byl samy in-line set k voziku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5284
26.4.10 09:59

Ahoj,

dovolím se vetřít do diskuze - plánuju pořídit brusle a zároveň malého šoupnout do golfek, takže potřebuju poradit, které golfky tak nejlíp k inlajnům doporučujete ? Co tak dumám, tak asi by měly mít spojenou rukojeť .. je ještě něco, co vzít v potaz ?
Díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.4.10 11:09

Maki já bych asi šla uričtě do spojené rukojeti a asi bacha aby sis bruslema nekopala do košíku. Já si do něj občas kopu i při rychlé chůzi. Ale přijde mi, že při bruslení máš ty nohy jakoby ven a za sebou tak by to nemělo vadit. JInak mě nic nenapadá. Možná jednoduchá kolečka pojedou líp než ty zdvojená :nevim:

Pandoro co se týče bruslí tak bych doporučovala větší kolečka a důležité je aby byly pohodlné. to bych viděla na prvním místě. Vyzkoušej jich víc. Já chtěla levnější ale pak jsem vlezla do dražších a nedalo se to srovnat, noha jak v bačkůrce. Ale my jezdíme docela hodně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
26.4.10 11:18
pandora píše:
Mohly byste mi teda doporučit konkrétni znašku kočáru ktery je vhodný na brusleni? :-P

Ahoj, nevím který kočár je vhodný na bruslení. Nedávno jsem si kupovala sporťák a v papírech má psáno, že se nesmí používat při jízdě na kolečkových bruslích. Tak nevím jestli to nezačali psát na všechny kočárky, když se trend ježdění na bruslích s kočárkem tak rozšířil. Mimochodem, já taky bruslím s kočárem :-) Ale začala jsem až malej seděl ve sporťáku.

• Citovat
  • Upravit
5274
26.4.10 13:43

Ahojky,

brusle bych doporučovala spíše ty dražší.měla jsem zprvu ty levné cca 1000,–ale po půl hodině jsem byla úplně hotová bolelo mě všechno,noha spocená,že by se ponožky dali ždímat.a podstatné je,že u levných bruslí jsou horší kolečka, které se hned zničí a při koupi nových jsou ceny docela vysoké cca 500,–
Já jsem potom zašla do sportu a koupila jsem K2,noha jako v bavlnce,krásně větrají kolečka jedou skoro sami a po jedné sezoně jsem nespozorovala opotřebení koleček i přesto že jsem chodila 2-3× týdně.cena je tedy o dost dražší 3980,–ale jsou to poloprofi a myslím,že se investice vyplatila.dojdi do sportu a několikatery vyzkoušej a projed se tam.zjistíš rozdíl hned.jinak já budu mít kočárek Teutonia Spirit S3.s ruční brzdou.je to trojkolka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
26.4.10 16:44

Všem přitomným dámám moc děkuji a jdu na to
myslim tu koupi těch :mrgreen: :mrgreen: bruslí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...