Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
To mi přijde hrozně krásný a něžný ale asi je to věda uvázat co ?
No a k těm bruslim at se čumilové těši uvidi GAPU na bruslich.
![]()
Manduca je nosítko… čili pevný pás přez boky a 2 kšandy jak na batohu… a je super, že je i pro novorozence až do 20 kg
http://www.mamajainfo.cz/manduca/
To jsem ale kus vola mám ji doma od Chicca . Já si to spletla s tim jak maji ty děti v tom šátku . To se mi líbí. Omluv prosim slovosled nějak mi to ujelo ![]()
od chicca mám taky nostítko GO a přijde mi naprd… mezi mnou a Kač je vrstva nostítka, kdežto v manduce je přilepená na mojem těle.
Ahoj, tak jen k té výšce, můj manžel měří 198cm a s bruslema samozřejmě ještě víc. Měli jsme trojkolku jané slalom pro a bruslil docela v pohodě. Máme i vozík za kolo (croozer) a letos ho budeme na ty brusle zkoušet prvně, ale je bez ruční brzdy. Z těch bruslí třeba ty rollerblade nebo K2, spíš jde o to jak velká a tvrdá jsou kolečka. Úplně malá bych nedoporučovala,budeš muset hodně dřít, abys bruslila trochu rychleji.
andrejs budu ráda když budu v poho na nohách natož bruslit rychleji snad později
![]()
na brusle se prece pouzivaji ty same voziky, co jsou za kolo -s prednim koleckem a brzdou na rukojeti. Ja teda nepruslim, ale kdyz jsem hledala vozejk, tak to byl samy in-line set k voziku.....
Ahoj,
dovolím se vetřít do diskuze - plánuju pořídit brusle a zároveň malého šoupnout do golfek, takže potřebuju poradit, které golfky tak nejlíp k inlajnům doporučujete ? Co tak dumám, tak asi by měly mít spojenou rukojeť .. je ještě něco, co vzít v potaz ?
Díky za rady ![]()
Maki já bych asi šla uričtě do spojené rukojeti a asi bacha aby sis bruslema nekopala do košíku. Já si do něj občas kopu i při rychlé chůzi. Ale přijde mi, že při bruslení máš ty nohy jakoby ven a za sebou tak by to nemělo vadit. JInak mě nic nenapadá. Možná jednoduchá kolečka pojedou líp než ty zdvojená ![]()
Pandoro co se týče bruslí tak bych doporučovala větší kolečka a důležité je aby byly pohodlné. to bych viděla na prvním místě. Vyzkoušej jich víc. Já chtěla levnější ale pak jsem vlezla do dražších a nedalo se to srovnat, noha jak v bačkůrce. Ale my jezdíme docela hodně. ![]()
pandora píše:
Mohly byste mi teda doporučit konkrétni znašku kočáru ktery je vhodný na brusleni?
Ahoj, nevím který kočár je vhodný na bruslení. Nedávno jsem si kupovala sporťák a v papírech má psáno, že se nesmí používat při jízdě na kolečkových bruslích. Tak nevím jestli to nezačali psát na všechny kočárky, když se trend ježdění na bruslích s kočárkem tak rozšířil. Mimochodem, já taky bruslím s kočárem
Ale začala jsem až malej seděl ve sporťáku.
Ahojky,
brusle bych doporučovala spíše ty dražší.měla jsem zprvu ty levné cca 1000,–ale po půl hodině jsem byla úplně hotová bolelo mě všechno,noha spocená,že by se ponožky dali ždímat.a podstatné je,že u levných bruslí jsou horší kolečka, které se hned zničí a při koupi nových jsou ceny docela vysoké cca 500,–
Já jsem potom zašla do sportu a koupila jsem K2,noha jako v bavlnce,krásně větrají kolečka jedou skoro sami a po jedné sezoně jsem nespozorovala opotřebení koleček i přesto že jsem chodila 2-3× týdně.cena je tedy o dost dražší 3980,–ale jsou to poloprofi a myslím,že se investice vyplatila.dojdi do sportu a několikatery vyzkoušej a projed se tam.zjistíš rozdíl hned.jinak já budu mít kočárek Teutonia Spirit S3.s ruční brzdou.je to trojkolka.
Všem přitomným dámám moc děkuji a jdu na to
myslim tu koupi těch
bruslí