Kočár a in-linové brusle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5284
26.4.10 17:04

Panuško, díky, vidíš kopání do košíku je dobrá připomínka :palec: Jednoduché kolečka určitě jo. Díky za rady :wink:

Holky, jinak fakt nemáte zkušenosti, s kterýma golfkama se dobře jezdí na bruslích, nebo spíš když jdete na brusle, tak dáváte prcky do sporťáků ? Sporťák mám Concord Fusion, jako je super, jsem max spokojená, ale přemýšlím nad golfkama, bo ty určitě nezaberou celý kufr auta (mám krátkou Fabii), no a aby byly kompatibilní s bruslema :lol:
Nebo - není tady nějaká taková diskuze, trochu jsem pídila, ale asi špatně.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
26.4.10 19:03

Maki já ti nevim ale mysliš že golfky jsou vhodné na brusle? Myslim tim že jsou moc lehké a když by ses zachytla tak aby se nezvrhly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.4.10 13:46

ahoj holky nemáte některá zkušenosti s Danny sportem? chtela bych tento rok zacit jezdit na bruslich s kocarkem a mame zrovna danny sport. Na bruslich jezdim kazdy rok, jen loni v tehu jsem vynechala,ale letos od cervna zas budu most, uz se tesim. diky za odpovedi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
27.4.10 13:58

maki jezdím s chicco multiway a jde to v pohodě, zatím nebyl žádný problém a to teda nejsem extra bruslařka, takže občas o kočár chytám rovnováhu .-) je teda fakt, že malej to zatěžuje svýma 13ti kilama, takže jsme poměrně dost stabilní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5284
27.4.10 15:06

Haillie, díky za radu, mrkla jsem na ně :wink: Nevadí ti, že nemají spojenou rukojeť ? Jako když chytáš rovnováhu :lol: Ale to je asi jen o zvyku, že ? Takže díky za tip.
Pandoro, já myslím to samé, jak psala Hailliejade, že prcek ten kočár zatíží, takže nestability bych se nebála. Navíc nemám v úmyslu si hrát na Sáblíkovou a trhat rekordy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
27.4.10 21:36

Holky já se na ty brusle tak těšim . Pudu do těch K2 jak jste radily jsou fakt super.Dneska jsem si je vyzkoušela a jako v pokojíčku. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
8.5.10 18:17

Tak kočárek na brusle nic extra. Taky jsem s ním jezdila než jsme koupili Croozera, ale jsem ráda že už nejezdím. Jezdíme hodně, takže se nám to vyplatí, navíc je i za kolo, normoš kočár a na lyže.
Jezdila jsem s čtyřkolkou Bugaboočkem, ale v hluboké korbě bych si nedovolila vyjet ani omylem. Pokud nespadneš ty kdykoliv tě může někdo sejmout. Jezdila jsem tak že jsem měla na základně nacvaknutou autosedačku Maxi Cosi a v ní malýho připoutanýho.
I tak se ti ale snadno může stát, že pokud pojedeš s nezaaretovaným kolem, což je pro začátečníka mnohem snazší, že jak na něco malýho najedš, přední kolo (neb o kola) se ti zaseknou, kočár stojí na místě a ty letíš přes něj. S hlubokou korbou tada značka ideál! :roll:
S malým jezdíme od 2 měsíců. Kočár jsem ale velmi rychle vyměnila za Croozera, jedinej důvod byl bezpečnost malýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
darinina1
6.10.11 21:59

kočárek a brusle

Já bruslila s malou od narození, čili až když jem byla fit a to jsem byla celkem brzy, Casualplay S4 super a doporučuji, žádný stres a rady typu tohle ne a tamto ano :) nejdůležitější je brzda ať si říká kdo chce co chce, pokud chceš bezpečí tak je to základ. Na stezkách pro bruslaře, jsou kolaři, děti a pod. když se Ti někdo postaví do cesty moc ráda bych viděla někoho bez brzdy a viděla jsem , takovou maminku bych poslala ráda do patřičných míst. Na bruslích jezdím skoro denně takže vím o čem mluvím a díky neopatrnosti ostatních dokonce díky jedné mamince jsem měla sráčku a zlomila jsem si prst na ruce. Kdybych neměla brzdu tak myslím dopadne vše hůře. Miminko je v bezpečí v kočárku obecně, mělo by být i přikurtované, když už. A posuvné madlo je základ, protože s bruslemi jsi opravdu víš. Mimochodem vlezla by jsi do auta bez brzdy a bez pásů :)? myslím že tím je vše jasné !!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková