Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTerezaJ píše:
Ahojky, prosím můžete mi poradit jak sportovní sedačku dáváte úplně do lehu? Nějak si s tím nevím radyDíky
uplne do lehu to nejde
mikitaa píše:TerezaJ píše:uplne do lehu to nejde
Ahojky, prosím můžete mi poradit jak sportovní sedačku dáváte úplně do lehu? Nějak si s tím nevím radyDíky
Moc děkuji za odpověď. Četla jsem že do sporťáku dávají i 4. měsíční miminka tak jsem myslela že to jde.
My máme taky Mutsy a jsem s ním nadmíru spokojená, akorát nám vylézá nýtek na rukojeti.
Ahoj holky, uvazujeme o koupi Mutsy UrbanRideru pro mimco, co se narodi koncem rijna. Vcera jsme kocar prohlizeli v obchode a jsme z nej nadseni.
Jedine, co je trochu minus nam prisla kratsi hluboka korba… Ale to jste tu uz myslim resily. Nektere z vas to vydrzelo bez problemu, jine ne…
I presto si rikam, ze mi za to ten kocar stoji ![]()
Bud budu ditko vydrzi az do jara nebo holt budeme muset driv presedlat na sportak.
Nechala jsem si to vcera ukazat a prislo mi, ze to do uplneho lehu dat slo. Tak jsem ted trochu prekvapena, ze tu pisete, ze to nejde… ![]()
Od kdy myslite, ze je mozne mimco do sportaku presedlat?
Jeste mam druhy dotaz: jaky zimni fusak do kocaru doporucujete? Chci si urcite kupovat zimni Emitex do autosedacky. Stacil by i do kocaru nebo je treba nejaky teplejsi. Jake mate zkusenosti s tim originalnim od Mutsy?
Predem diky moc za rady od vas zkusenych uzivatelek!
Jde to tak do 170 stupňů- což je fakt skoro úplný leh- podle mě naprosto v pohodě,říjnový mimise taky v pohodě vejde a krátká korba je relativní- dcera by se vešla ještě v roce- je drobná,tak průměrně musí půl roku stačit!
Ahoj, chtěla jsem se poradit. Včera jsme také byli obhlížet kočárek Mutsy 4Rider a moc se nám líbil. Akorát jediný co, tak jsem nikde nenašla, za co by se dala vzít hluboká korbička? Protože nejspíš budu podvozek nechávat v garáži a korbičku jsem chtěla nosit domů. Koukala jsem i na Jané a Concord a tam šla ta korba krásně chytit za boudičku a u Casualplay měla madla alespoň z boku. Ale u Mutsyho jsem nikde nic neviděla. Poradíte mi z vašich zkušeností?
Díky moc.
My jsme si koupili originál fusak a byli jsme s ním spokojeni, s miminkem se stejně nedoporučuje chodit ven když je méně jak 5 stupňů, náš mimísek se narodil v lednu a vždycky tam byl v teplíčku a hlavně se mi líbí že je ve stejné barvě jako kočárek.
alca.n píše:
Ahoj, chtěla jsem se poradit. Včera jsme také byli obhlížet kočárek Mutsy 4Rider a moc se nám líbil. Akorát jediný co, tak jsem nikde nenašla, za co by se dala vzít hluboká korbička? Protože nejspíš budu podvozek nechávat v garáži a korbičku jsem chtěla nosit domů. Koukala jsem i na Jané a Concord a tam šla ta korba krásně chytit za boudičku a u Casualplay měla madla alespoň z boku. Ale u Mutsyho jsem nikde nic neviděla. Poradíte mi z vašich zkušeností?Díky moc.
V korbičce na nošení je popruh, takže se dá pohodlně přenášet.
Alco- v korbičce popruh na přenášení,korbička joey Silver má to madlo
Teri- mám originální(ten obyčejný ne Eskymo) a je super,stejná barva jako sedačka,jde do korbičky i sedačky(dá se přidělat ze zadu na sedačku,takže nesjíždí,jde z něj udělat zvlášť nánožník a podložka- super ![]()
Holky kdo máte funseat?? kukněte na foto jestli to mám všechno…Dík
Známý mi ho vyzvedl tak poslal fotky ať to zkontroluju… už bude brzy doma…