Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13672
9.7.10 12:43

Holky Mutsík je spraven!!!!!!!!!!!!!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.7.10 22:55
TerezaJ píše:
Ahojky, prosím můžete mi poradit jak sportovní sedačku dáváte úplně do lehu? Nějak si s tím nevím rady :cry: Díky

uplne do lehu to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
10.7.10 19:14
mikitaa píše:
TerezaJ píše:
Ahojky, prosím můžete mi poradit jak sportovní sedačku dáváte úplně do lehu? Nějak si s tím nevím rady :cry: Díky
uplne do lehu to nejde

Moc děkuji za odpověď. Četla jsem že do sporťáku dávají i 4. měsíční miminka tak jsem myslela že to jde.

My máme taky Mutsy a jsem s ním nadmíru spokojená, akorát nám vylézá nýtek na rukojeti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
11.7.10 09:44

Ahoj holky, uvazujeme o koupi Mutsy UrbanRideru pro mimco, co se narodi koncem rijna. Vcera jsme kocar prohlizeli v obchode a jsme z nej nadseni.
Jedine, co je trochu minus nam prisla kratsi hluboka korba… Ale to jste tu uz myslim resily. Nektere z vas to vydrzelo bez problemu, jine ne…
I presto si rikam, ze mi za to ten kocar stoji :)
Bud budu ditko vydrzi az do jara nebo holt budeme muset driv presedlat na sportak.
Nechala jsem si to vcera ukazat a prislo mi, ze to do uplneho lehu dat slo. Tak jsem ted trochu prekvapena, ze tu pisete, ze to nejde… :nevim:
Od kdy myslite, ze je mozne mimco do sportaku presedlat?

Jeste mam druhy dotaz: jaky zimni fusak do kocaru doporucujete? Chci si urcite kupovat zimni Emitex do autosedacky. Stacil by i do kocaru nebo je treba nejaky teplejsi. Jake mate zkusenosti s tim originalnim od Mutsy?
Predem diky moc za rady od vas zkusenych uzivatelek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
11.7.10 10:54

Jde to tak do 170 stupňů- což je fakt skoro úplný leh- podle mě naprosto v pohodě,říjnový mimise taky v pohodě vejde a krátká korba je relativní- dcera by se vešla ještě v roce- je drobná,tak průměrně musí půl roku stačit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.7.10 11:38

Ahoj, chtěla jsem se poradit. Včera jsme také byli obhlížet kočárek Mutsy 4Rider a moc se nám líbil. Akorát jediný co, tak jsem nikde nenašla, za co by se dala vzít hluboká korbička? Protože nejspíš budu podvozek nechávat v garáži a korbičku jsem chtěla nosit domů. Koukala jsem i na Jané a Concord a tam šla ta korba krásně chytit za boudičku a u Casualplay měla madla alespoň z boku. Ale u Mutsyho jsem nikde nic neviděla. Poradíte mi z vašich zkušeností? :-) Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
11.7.10 12:23
Jeste mam druhy dotaz: jaky zimni fusak do kocaru doporucujete? Chci si urcite kupovat zimni Emitex do autosedacky. Stacil by i do kocaru nebo je treba nejaky teplejsi. Jake mate zkusenosti s tim originalnim od Mutsy?
Predem diky moc za rady od vas zkusenych uzivatelek!

My jsme si koupili originál fusak a byli jsme s ním spokojeni, s miminkem se stejně nedoporučuje chodit ven když je méně jak 5 stupňů, náš mimísek se narodil v lednu a vždycky tam byl v teplíčku a hlavně se mi líbí že je ve stejné barvě jako kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
11.7.10 12:25
alca.n píše:
Ahoj, chtěla jsem se poradit. Včera jsme také byli obhlížet kočárek Mutsy 4Rider a moc se nám líbil. Akorát jediný co, tak jsem nikde nenašla, za co by se dala vzít hluboká korbička? Protože nejspíš budu podvozek nechávat v garáži a korbičku jsem chtěla nosit domů. Koukala jsem i na Jané a Concord a tam šla ta korba krásně chytit za boudičku a u Casualplay měla madla alespoň z boku. Ale u Mutsyho jsem nikde nic neviděla. Poradíte mi z vašich zkušeností? :-) Díky moc.

V korbičce na nošení je popruh, takže se dá pohodlně přenášet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
11.7.10 12:59

Alco- v korbičce popruh na přenášení,korbička joey Silver má to madlo
Teri- mám originální(ten obyčejný ne Eskymo) a je super,stejná barva jako sedačka,jde do korbičky i sedačky(dá se přidělat ze zadu na sedačku,takže nesjíždí,jde z něj udělat zvlášť nánožník a podložka- super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
11.7.10 13:00

Pardón to nebyla Teri ale Elvis,kdo se ptal na fusak :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.7.10 09:58

Holky kdo máte funseat?? kukněte na foto jestli to mám všechno…Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
12.7.10 13:36

Jo,jo máš- hurá!!!!!!!!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.7.10 14:10

Známý mi ho vyzvedl tak poslal fotky ať to zkontroluju… už bude brzy doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
12.7.10 19:18
:huban: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
12.7.10 21:40

Enny - diky za rady. uklidnila jsi me :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí