Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
5.9.11 10:31

Za mě ještě to, že Transporter v zimě neprojede to co Urban. Tak si s Marienne kup novou sportovní sedačku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.9.11 10:46
mooch píše:
Za mě ještě to, že Transporter v zimě neprojede to co Urban. Tak si s Marienne kup novou sportovní sedačku, ne?

Původně mě samozřejmě taky napadlo koupit jen novou sportovní sedačku, jenomže kromě mě jsou ostatní členové rodiny nespokojení s podvozkem. Každý aretuje, tím pádem se při vožení nadřou. Pak jsem zvažovala koupit komplet sport + 4R, ale to už je víc peněz a to už se mi dávat nechce. Co se týče sněhu, tak z toho obavy nemám, u nás na jihu Moravy se se sněhem moc nesetkáme :-?
Budu ještě přemýšlet. Pořád mě láká, navíc se prý Transp. dá složit do malilinkatých rozměrů. Neviděla jsem ho naživo, tak mám kapku obavy, jestli tam není ta boudička jen na okrasu, zdáb se mi krátká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.9.11 07:37

Mutsy podvozky asi budou http://www.babypark.cz/…arianne-2011 :nevim: autosedacky ne (chtela jsem Römer) :(

• Citovat
  • Upravit
69235
8.9.11 07:43

Ale holky, budou nákupy s maminkou, určitě tam bude zase Babypark, prý to nebylo takové šílenství.
http://www.slevomat.cz/…pisu-maminka?… podle tohoto v listopadu. Takže kdo nesežene teď, možná v listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
8.9.11 12:12

No hurá, já myslela, že to loni bylo k nějakému desátému výročí časopisu Maminka, tak jsem neočekávala, že se to bude opakovat. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
9.9.11 00:15

podvozek Mutsy

Ahoj, mám dotaz zamilovala jsem se do kočárku Mutsy. A chci si koupit korbičku, sporták a autosedačku MaxiCosi. Ale vubec nevím jaký podvozek. Líbí se mi 4R ale píšete že je poruchový. Podvozek Urban Rider by byl dobrý, ale bojím se ovládání. Transporter a Slider se moc neprodává. Takže? Díky moc za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
9.9.11 09:56

Ahoj, no ještě abych to upřesnila. Potřebuji kočárek do terénu, tedy velká nafukovací kola. Ale zároven budu jezdit autem a potřebuji kočárek dávat do auta… takže se asi nadřu. Protože neexistuje kočárek stabilní, do terénu a zároven skladný a lehký do auta. Zároveň potřebuji bezpečnou autosedačku, což si myslím že MaxiCosi je. Takže kočárek na který se dá nasadit MaxiCosi. Uvažovala jsem o Teutonii BeeYou, ale ta je drahá, mám rozpočet 20 000,– To myslím není málo. Takže zatim vede právě Mutsy. Prosím navrhněte. Co si o tom myslíte? díky moc hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
9.9.11 10:09

Rozhodně UR.Do terénu je bezkonkurenční a do auta se dá zvednout taky.Přesně jak si psala,stabilní kočárek prostě musí něco vážit,ale s tou váhou to není u UR tak zlý.
A na ovládání si určitě brzo zvykneš A BUDEŠ NADŠENÁ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
9.9.11 11:50

Ahoj, děkuji moc. Jiný kočárek mě opravdu neoslovil. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
9.9.11 13:01

Tak z té váhy bych, být tebou, neměla vůbec strach. Já jezdím téměř výhradně autem a bez problémů tam kočár dám. :palec: Myslím si, že Mutsy naopak patří mezi lehčí kočáry, když se podíváš na kočáry s nafukovacími koly, která jsou do terénu nepostradatelná, tak myslím, že bys lehčí těžko hledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
9.9.11 13:23

díky, takže vyhrává Urban Rider a jen se naučit jezdit:-) Asi nějaké zápory má, ale koukám že v této sekci převládají k tomuto kočárku jen pozitiva. :-) Velikost korbičky asi taky řešit nemusím, protože mimo se má narodit v prosinci. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
9.9.11 13:42

Korbičku neřeš.
Mě v ní holka vydržela 8 měsíců a je červencová a fakt velká.
Tak gratuluju k výběru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
9.9.11 17:08

díky moc. Nebylo to vubec snadné. Nejdřív se vyznat ve všech těch kočárkách, zjistit co a jak který umí. A nároky jsou samozřejmě větší(oželila jen brzdičku). Tak doufám že s Mutsy budu spokojená. díky moc. Musím říct že i ty recenze mě pomohly. Díky moc všem. Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
9.9.11 17:14

Čau ženy. Tak jsem tedy nasr… Kvůli dnům s Mariane jsme se vraceli o den dřív z chalupy (chceme koupit autosedačku) a ono totálně vybrakovaný obchod :cert: . Nu, ještě že budou nákupy s maminkou.

Jinak sluneční stříška velmi dobře posloužila, podstatně líp než slunečník, to se nedá srovnat. Navíc Honza byl spokojenej i v leže, protože i tak měl nádherný rozhled.

Pro Ivka30: já bych taky asi pořídila novou sportovní sedačku i když chápu tvoje rozpaky, my jsme měli také půjčený UR a celá rodina nadávala jako špaček, nikdo s tím nechtěl jezdit, normálně máme 4R. Ale než se to tu na mě sesype, tak Urban je opravdu do terénu nepřekonatelný. Nebo pokud chceš 4R, zkus na MMB vyhodit, že podvozky vyměníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
9.9.11 17:22

Ahoj holky:) Tak mám doma od úterý Urban Rider a normálně se s ním mazlím a nemůžu se na něho vynadívat :lol: Taky jste z něho byly tak nadšené? Připadá mi, že to je nejkrásnější kočár na světě :mrgreen: Vzala jsem všechno kromě nánožníku. Už se těším, až s ním vyjedu, musím se ho naučit ovládat, není to zrovna lehký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí