Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
17.11.11 11:35
zvaž kde budeš většinu času jezdit. Jinak já mám 4R, což teda je naprosto ovladatelný podvozek pro všechny a jedna babička ho stejně po staru pozvedává v zatáčkách a jede po zadních :lol: :lol: .

No já budu většinu času ve městě - chodníky…žádné tramvaje, busy.. na chalupu mám už sehnaný od kamošky starý kočár, at nemusím pořád kočár převážet, a protože jsem se bála, abych si neničila nový, který bych chtěla, aby mi vydržel na 2 děti, když už do něj investuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
17.11.11 12:07
chartep píše:
zvaž kde budeš většinu času jezdit. Jinak já mám 4R, což teda je naprosto ovladatelný podvozek pro všechny a jedna babička ho stejně po staru pozvedává v zatáčkách a jede po zadních :lol: :lol: .
No já budu většinu času ve městě - chodníky…žádné tramvaje, busy.. na chalupu mám už sehnaný od kamošky starý kočár, at nemusím pořád kočár převážet, a protože jsem se bála, abych si neničila nový, který bych chtěla, aby mi vydržel na 2 děti, když už do něj investuji…

vyzkoušej, uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
21.11.11 11:41

Jak tu Bébka psala o těch špatných otočných kolečkách, tak mám pocit, že někdo dřív tu psal, že jsou naopak úplně v pohodě a jezdí se s nimi stejně jako s 4Riderem. Tak nevím, jestli to není zase nějaký kus na reklamaci, jak je u Bébky obvyklé :-) Ale já s nimi tedy osobní zkušeost nemám, neb jak jsem psala, naučili jsme se s tím jezdit všichni. Tchýně dokonce s odaretovaným podvozkem najíždí a sjíždí z obrubníků, což už je vyšší pilotáž :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.11.11 11:45

Tak ja za nas pridam, ze s odaretovanym podvozkem jezdim jen ja a manzel, moje mamka a zbytek rodiny aretuje… mne to az tak nevadi, jezdim s nim predevsim ja, mamka preferuje golfky.

• Citovat
  • Upravit
13903
21.11.11 11:47

U nás aretujou jen babičky a manžel (i když ten odaretovává do terénu). Já a dědové zatáčíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
21.11.11 19:34

Tak jsem dnes viděla Mutsy v životní velikosti. Trochu mě zarazilo, že korbička nemá žádné větrání a sama korbička je dosti malá, jen 72 cm vnitřní délka na ležení. Můžu se zeptat, jak dlouho Vám dítě v té korbičce vydrželo? Termín mám na konci dubna, takže 6měsíců budeme mít v říjnu a to už budeme dávat fusak, tak aby se to vešlo.

Dále se mi zdálo, že ta stříška, je taková malá, není stahovací, takže n aléto asi nic příjemného.

A manželovi se nelíbí plastové nacvakávátko korbičky.

Prosím o Vaše zkušenosti. Já z Mutsy nejsem nijak extrémně nadšená, ale byly jsme v Malvíkovi a byl to jediný kočár, který se nám tam líbil. Tak jsem se rozhodla, že zjistím víc od vás. Paní v obchodě mě přesvědčovala, že dítě v půl roce má dle tabulky 65cm a můžu dát dítě ve 4měsících do sporťáku. Já nevím, mě by v tom sporťáku byla zima i ve dvou fusacích, prostě tomu nějak nevěřím…

Jinak je pravda, že se s ním musí jezdit bombasticky!!

• Citovat
  • Upravit
114
21.11.11 19:46
Anielkha píše:
Sofika píše:
Anielkha píše:
Sofika píše:
A ještě prosím fotka by nebyla jak ten organizér vypadá na Mutsyně? :oops:

Tak tento týden bude doma hurááá, už se těším až ho vyzkouším, díky za rady všem. :dance: :dance:

jsou tady ve fotoalbu.. treba
Díky, vypadá to dobře. A bude to dobře držet i na kožené rukojeti?Vidím, že tam je pěnová.Jsem neúnavná, já vím :oops:
ja mám koženou a bez problémů.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
21.11.11 19:47

No napsala jsem to úplně blbě :zed: to asi z té radosti :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
21.11.11 20:55
Holma píše:
Tak jsem dnes viděla Mutsy v životní velikosti. Trochu mě zarazilo, že korbička nemá žádné větrání a sama korbička je dosti malá, jen 72 cm vnitřní délka na ležení. Můžu se zeptat, jak dlouho Vám dítě v té korbičce vydrželo? Termín mám na konci dubna, takže 6měsíců budeme mít v říjnu a to už budeme dávat fusak, tak aby se to vešlo.

Dále se mi zdálo, že ta stříška, je taková malá, není stahovací, takže n aléto asi nic příjemného.

Prosím o Vaše zkušenosti. Já z Mutsy nejsem nijak extrémně nadšená, ale byly jsme v Malvíkovi a byl to jediný kočár, který se nám tam líbil. Tak jsem se rozhodla, že zjistím víc od vás. Paní v obchodě mě přesvědčovala, že dítě v půl roce má dle tabulky 65cm a můžu dát dítě ve 4měsících do sporťáku. Já nevím, mě by v tom sporťáku byla zima i ve dvou fusacích, prostě tomu nějak nevěřím…

Co se týče hluboké korby, tak já jsem extrém. My jsme přikupovali hlubokej kočár, protože malej je červencovej a na zimu s fusakem se nám nevešel, ale ne na dýlku, ale šířka byla problém, on se rád rozvaluje a navíc já jsem prostě nechtěla v 5m dávat děcko do sporťáku kór na zimu. Ale většina holek přesedlala na sporťák dřív a v pohodě.

Jinak k té stříšce nevím jak to myslíš. V hluboké je boudička celkem normál. U sporťáku je fakt, že se vyvětrat ten kočár nedá.

A plastové nacvakávání není absolutně žádný problém. To mají skoro všechny kočáry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
21.11.11 21:28

Já jsem možná taky extrém podle holek tady. Malá šla do sporťáku v 10 měsících. Vydržela by možná i déle, ale myslela jsem si, že brečí, protože už chce větší výhled. Ve sporťáku pak brečela taky, takže tím to asi nebylo. Kamarádka má holčičku o týden starší a určitě větší a v hlubokém vydržely ještě déle, a to má Joe Silver. Myslím, že záleží taky trošku na povaze dítka.
S plastovým nacvakáváním určitě problém nebyl, a to jsme měli kočár kupovaný už použitý…

• Citovat
  • Upravit
3112
22.11.11 08:45

My jsme taky červencový a malá vydržela v korbě do osmi měsíců a to jsme měli hodně naducanej fusak Mutsy eskimo :nevim: .Vešla by se v klidu i dýl,ale už seděla a začínalo jaro,tak hlubokáč nebyl potřeba.

Ono stejně mimčo nespí s nataženýma nohama,aspn neznám žádný,který by tak spalo,takže délka je dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.11.11 10:19
Holma píše:

podle toho co pises…tak nebudes s mutsynou spokojena :mrgreen: kup si nejakej firkon verano nebo neco…mas bul boudy sitku na leto…hodne prostoru v korbicce…kazdy holt musi vybirat dle toho co od kocaru chce. ja potrebovala aby byl hlavne kraaaasnej..coz kocary s velkou korbou proste nejsou :mrgreen: mala sla do sportaku prelom 4/5 mesic..bez problemu. plastovy nacvakavatko mi drzi na deset let pouzivanym kocaru. treba u patronu nevydrzelo jedno dite. na leto sem boudu sundavala a jezdila jen se slunecnikem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.11.11 10:23

jí v létě jezdím se sluneční stříškou - ta větrá až až :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
22.11.11 12:53

já si to v létě bez boudy u děcka, který nesedí nedokážu představit. Štelovat slunečník při každé změně jízdy :nevim: , to stejný sluneční clona. Tohle je prostě podle mě až pro starší, sedící děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.11.11 12:59
MMartina1 píše:
já si to v létě bez boudy u děcka, který nesedí nedokážu představit. Štelovat slunečník při každé změně jízdy :nevim: , to stejný sluneční clona. Tohle je prostě podle mě až pro starší, sedící děti.

no a o tom to je..kazdej od kocaru ceka neco jinyho…ja treba boudu nepouzivala skoro vubec uz od tech cca 4 mesicu a vozila radej slunecnik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí