Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Hajglish s tou plastenkou nevim podle me ma igo vetsi boudicku sportak ani plastenku zatim doma nemam
. Snad to dodaji. Tasku mam lassig je perfektni skvele pasuje origo tasky se mi nelibili nafotim a poslu jak budem venku.
Noo mě se taky origoš taška nelíbí tak koukám po jiných a hlavně levnějších..
@veru11.1 Přemýšlím taky o koupi, a ty jsi objednala u Ondálka…a i když tam je uvedeno skladem, tak to bude trvat 6týdnů?? ![]()
Také nad nim uvažují ale nevím jakou korbicku jestli Igo lité nebo ten comfort? nezdaji se vám korbicky male?
@hvezdicka736 Nejsou nic extra, ale dneska u pěkného kočárku najít větší korbičku je umění…mě spíš štve jak je to drahý ![]()
@PralinkaMersi no cena je poměrné vysoká a zarazí me ze ho skoro nikde nemají
Pokud jsem vše dobře pochopila baby park už není otevřeny? Ani v Praze? Jejich stránky vůbec nejdou
HM super a to jsme tam ještě před měsícem byli a vše fungovalo tak to teda nevím kde koupime
Baby park uz je uplne zkrachovaly:-)taky jsem se kocaru nedockala:-(
To me, rzi hlavně mám od nich 6mesicu starou autosedacku tak ted není ani kde ji reklamovat nic
To je dovozce Mutsy do ČR (mimochodem má stejného majitele jako Babypark). Takže veškerý záruky, opravy případně sehnání nového kočírku řeště přes ně. Fungují normálně (momentálně na Čerňáku v bývalém Babyparku) - před 14 dny jsem tam byla.