Kočárkování - Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
22.6.12 12:16

Nevydržel…to je jisté. Pravda je, že u normálního porodu si nejsem jistá, jestli bych ho chtěla (on si taky není jistý, jestli by chtěl :-))…právě kvůli tomu, že když mě něco bolí nebo je jiný problém, líp to nesu sama, než aby mě u toho nikdo viděl. Ale nemůžu to říct na 100%, třeba bychom se rozhodli jinak, kdyby na to došlo - a ono stejně nedojde ;-). Na sál ho nejspíš ani pustit nemůžou. Ale přeptám se, ze zvědavosti…a třeba pak kromě mimina z břicha budou lovit ještě taťku ze země :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
22.6.12 12:38

No na sal tatkove nemuzou, co vim…ale pokud budes rodit ve FNOL tak jen doporučuju…nemůžu jim krom jídla nic vytknout…super sestřičky jak dětské tak ženské a porodní asistentka s žákyňkou byly mooooc milé a ohleduplné, ve všem mi vyšli vstříc :kytka:

doporoučuju si s sebou vzít nějaké jídlo, protože obědy jsou hodně „prdlavé“ což pro děti není dobré :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
22.6.12 12:57

Jj, ve FNOL, už jsem tam hodně věcí domlouvala, i jsem si tam poležela, a se zdravotníky spokojenost. Jídlo děs, zásoby jsem měla zvenčí :-). A připravenost pro vozíčkáře tragická… Ale zase případná péče o miminko, kdyby byly problémy, je dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
22.6.12 13:09

Jo přecijen je to největší nemocnice široko daleko, nevím jak je to s vozíčkáři, ale tak aspoň maj výtah, některé nemocnice ani to ne… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
22.6.12 13:35

Jj, ten kupodivu i funguje - ale jak píšeš, je to největší nemocnice široko daleko, tak bych to čekala přívětivější i pro nechoďáky ;-). Ale nestěžuju si, nějak to zvládnu, jsou horší věci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
22.6.12 13:37

Copak se ti vlastně stalo, smím. li se optat… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
22.6.12 14:09

Polámala jsem se na horách, před pěti lety. Ale spadla jsem z hřeben na dobrou stranu, na druhé bych se proletěla volným pádem, což by asi byl můj poslední zážitek ;-). A pak že neštěstí nechodí po horách, ale po lidech - tady to teda byly dvě mouchy jednou ranou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
22.6.12 14:30

Neseš to velice statečně…ale jak si řekla, lepší než poslední zážitek :kytka: a v bříšku máš malý štěstíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
22.6.12 14:37

Co mi taky zbývá, fňukání je otrava ;-). V břiše mám malého parazita, spíš bych řekla :-D. Ale ať nevypadám jak necitelná skoromatka, myslím to jenom v dobrém a s nadsázkou, čímž nepopírám, že občas se těším, až se z břicha vystěhuje…ale ještě má čas a pak teprve začne frmol. Tak snad to zvládnem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
22.6.12 14:46

Ja si ke konci už přála, aby to bylo za mnou a porod byl takové vysvobození :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
23.6.12 16:30

Holky nad tímhle premyslim, jestli si vzit chlapa sebou nebo ne…vazne to neni pro ne otres jak se nekde tvrdi?
PS: je hezky kdyz se da mimco hnedka k mamce? moje kamoska rikala ze to pro ni byl hroznej sok, ze to cerstvy miminko nebylo zrovna nejroztomilejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wii
135
23.6.12 17:03

Tak to přítel ten mi to hlásil hned na začátku těhu že u porodu chce být :D takže u nás je jasno, u prvního syna nebyl ani na ultz ani u porodu a moc chtěl, jenže jeho bývalá raději maminku. Tak teď si to chce užít se vším všudy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
23.6.12 17:42

Holky, já tam nemít chlapa, tak to nedám tak dobře, jako jsem dala. Držel mě a podporival a trochu těch tělesných tekutin atd snad každý chlap vstřebá, někdo pak ale trpí tím, že si to vybavuje u sexu a nějak ho pak žena nepřitahuje. U nás s tím problém není.
A to, že mi dali malou hned po porodu na bříško byl ten nejúžasnější zážitek z celyho porodu. Je to jak odměna za vykonanou námahu a malá byla sice trochu promodralá, ale dali mi ji zabalenou v nějaké látce, aby jí nebyla zima, než táta přestřihne šňůru. Fakt doporučuju do toho jít i s chlapem. :hug:
Přeju Vám hodně štěstíčka a klidnej, bezbolestnej a rychlej porod bez komplikací :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
24.6.12 13:50

Nejlepší varianta asi je, když se na tom oba shodnou - buď oba chtějí, nebo oba nechtějí, aby tam chlap byl. Hlavně ať se ani jeden k ničemu nenutí, to by mohlo udělat paseku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wii
135
26.6.12 10:11

Ahojky holky :-)

Jak pak se máte? Konečně nám počasí trochu přeje a není takový šílený horko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová