Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
24.9.14 16:21

@Pája 01 a kde je maminka :cert: :mrgreen: Krásný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
24.9.14 16:33

@rainucha maminka by zkazila tak krásnou fotku :-D já je fotila až bude čas tak mě manžel vyfotí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
24.9.14 16:44

@Pája 01 to jsou výmluvy :lol: tak se budu těšit, jak vám to spolu sluší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
24.9.14 17:09

Jinak teda doufám že už nikdy rodit nebudu :lol: vše bez komplikací ale ta bolest :zed: auau

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
24.9.14 17:37

@Pája 01 tak to záleží na tobě a hlavně mě nestraš, nebo se budu bát února :lol: snad to bude taky bez komplikací, nic jinýho si nepřeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
24.9.14 18:06

@Pája 01 Krásná fotka. Krásná rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.9.14 18:15

@Pája 01 To je ksichtík :*

@rainucha bolí to jako prase :mrgreen: ale - vydržíš to těch pár hodin (nebo minut, když budeš mít štěstí :mrgreen: ) a za odměnu dostaneš miminko… co víc si přát :hug:
(Raději půjdu rodit než na nějaký výživnější zákrok k zubaři. I když zubař objektivně bolí méně…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
24.9.14 20:00

No jasně porodíš a je to:-) ale pak si bůh ví jak dlouho nesedneš :-D jako já teď :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
24.9.14 20:03

@rainucha ne není to tak hrozný ale příjemné to není no :-( každá to cítíme jinak a já nesnáším bolest a ke konci to už fakt byl síla. Raději půjdu 100× k zubaři a nebo bych brala raději dalšího císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
24.9.14 21:18

@Pipet zubař je největší zlo, já bych si radši rodila, i když pak budu říkat třeba něco jiného :mrgreen: však ono se to přežije.
@Pája 01 musíš sedat na ten plovací kruh :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.9.14 09:12

@Pája 01 je krasna beruska mala :srdce:

Sice jsem rodila pred vic nez 17 lety, ale pamatuju si to do ted…to moje ditko se me natrapilo, on byl kus chlapa :-)

Jako ze kocouri se schovali pred tebou? :lol: treba jen trucuji a miminko si ale beztak prijdou ocichat :-D co kdyby to hylo neco k snedku nebo na hrani??? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.9.14 09:13

Jo zubar…pristi tyden jdu. k nove zubarce, bojim bojim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.9.14 09:42
@Pája 01 píše:
@rainucha ne není to tak hrozný ale příjemné to není no :-( každá to cítíme jinak a já nesnáším bolest a ke konci to už fakt byl síla. Raději půjdu 100× k zubaři a nebo bych brala raději dalšího císaře.

Hodinka sta ku_ev :pankac:
Mě to poprvé ani nějak extra nebolelo, jen fakt poslední asi 3 kontrakce. Ale zas to trvalo dlouho. Podruhé - Jindra se narodil po hodině a půl od příjezdu do porodnice - jako celkový „objem bolesti“ byl asi stejný, jen se smrskla do mnohem kratšího času, takže to bylo docela maso, ale zas rychlovka…
Já už si tu bolest nevybavuju. Vím, že to bolelo hodně, ale nedokážu si to už představit :think:

Jinak u nás je nějaká myší sezona, všude nacházím zakouslé myši (naštěstí jen venku :poblion: ). Předevčírem dvě, včera jedna… brrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
25.9.14 11:39

Já ty kontrakce od půl 1 v noci do 6 do rána docela dávala. ale pak mi píchla vodu, do zadku 2 čípky, kapačku a už to jelo :lol:
kontrakce silné ale docela krátké a pak vždy přišla jedna extra velká a ta mi dávala zabrat. No a poslední půl hodinky před porodem jsem už taky nadávala pomalu do kurev :lol:
Chtěla jsem se manželovi zakousnout do ruky :lol: A pak jsem měla jednu kontrakci za druhou snad po minutě a už jsem cítila jak chci tlačit a sestra furt musíte ještě vydržet a netlačit. No to jsem myslela že jí zabiju :lol:
Ale jinak přístup sester a doktora super a občas jsme se stihli i zasmát a zažertovat :)

Rainucha kruh nemám a už ho asi ani nebudu potřebovat. Od včera co jsem byla na wc tak je to lepší a lepší :) už v porodnici to bylo lepší ale pak před propuštěním jsem byla na vyšetření tak mi to dr znova rozdráždil. Jsem viděla všechny svatý :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
25.9.14 12:42

Ahoj, nějaká majitelka kočiček vymyslela super stránku na FB - CATS BAZAR (žádná inzerce koťat, ani nic podobného, jen prodej věcí, které se týkají koček). To jen kdybyste někdo měl přebytečné věci po kočičkách atd a chcete prodat, doporučuji kouknout tam. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný