Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
22.10.14 08:45

@Pipet Třeba úředníkům stačilo pár buchet nebo koláčů :mrgreen: To je super video, takových mrňousků :)
Praha se mi sice nelíbí, ale můžu tu chodit plavat a ta kavárna je takový bonus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.10.14 08:55

@rainucha ta kavarna je bozi. Dobrej podnikatelskej zamer. :pankac: :kytka: hned bych zasla posedet :palec:

U nas by to zkapalo na hygiene. U nas je totiz vse sto let za opicema :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.10.14 08:58

@Pipet jee ti jsou perfektni. Rikam si jak to je? Jaky pan takovy pes, nebo jaky pes takovy panicek…ta podoba nemuze byt ciste nahodna ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.10.14 08:58

@quinny Tak to holky budete muset přijet! Na kukandu. Ráda vás přivítám :)
Já se nemůžu dočkat výstavy. V sobotu s mamkou vyrazíme, aspoň to oběhneme a pokoukáme po kočkách. A chci se tam zeptat na to silikátové stelivo, fakt o něm uvažuju, ale nevím, jestli by si zvykl. Ale těším se na ty velikány mainky nebo norské lesní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.10.14 09:04

@Pipet videjko je božííí… tolik štěněcí lásky :hug:

@rainucha fakt závist, vypadá to tam krásně. No.. asi se domluvím s kámoškou a pojedu na nějaký víkend do Prahy, hafa nechám chlapovi a udělám si takovou dámskou jízdu :lol:

Jinak nám se silikát neosvědčil, měli jsme mnohem větší spotřebu než u zverlitu, takže jedeme dál na oblíbeném stelivu :)

No a včera jsme chtěli dát taková lehkou „lajt“ procházku a nakonec jsme i za tmy ušli skoro 9 km :lol: Mně teda večer pálily průdušky, ale kurde, když já nevydržím sedět doma a bylo to táááák super (ještěže to ted jistím atb a dalšími léky :mrgreen: ) Vidět mě doktorka, tak mě asi příští návštěvu vyrazí ze dveří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.10.14 09:04

Takhle tu se mnou pracuje :D Ale už odešel do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.10.14 09:05

@rainucha V sobotu je v Praze výstava koček? Kde přesně, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.10.14 09:08

Prosím vás, kde kupujete Čiči nebo Zverlit? U nás o tom ve zverimexech snad ani neslyšeli :roll: Já jedu v těch kamínkách BioCats nebo tak nějak - prostě nejjednodušší stelivo, co seženete všude, a jsem z toho zoufalá. Chci něco, do čeho se čůrání vcucne a mohu to z misky vyndat a ne vyměňovat několikrát za den celou misku. Navíc mi to koťata žerou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.10.14 09:08

@rainucha mně tak Samuel sedí za zadkem na židli (za mnou) a Bruny leží rovnou pod židlí, takže ho buď pokaždé přišlápnu nebo bouchnu, když židli posunu. Jinak já se teda přiznávám houpu na židli, jakoby dopředu a občas mě Samuel vyleká, protože si vyskočí za můj zadek na židličku. :lol:

Když jsem se učila na státnice, tak jsem je měla na učení všechny tři… na knihách, sešitech, na otevřeném šanonu se skripty :lol: a když jsem odešla od stolu, měla jsem je všechny tři na stole na věcech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.10.14 09:09

@Sluka U nás je Zvěrokruh zverimex, tam mají i docela za slušnou cenu. Jenže my jsme z Ostravy… snad poradí holky, co bydlí v Praze :)
A máme extra jemný Zverlit (obal s růžovým) a jedeme na něj už asi 9 let a neměnila bych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.10.14 09:09

@Sluka Celý víkend - Výstaviště Letňany. Vstup 100,– :) Je to světová výstava - po 14 letech v Praze - takže obrovská akce to bude.

Jinak já používám stelivo Tigerino, jsem s ním spokojená, super hrudky a vydrží dlouho, mám ještě lopatku s velkýma dírkama, takže to ministelivo propadne a vyhazuju fakt jen čůrání a bobky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.10.14 09:11

@KačuliKačka Tak to znám. Mamky kocour měl taky vždycky radost, když jsem rozložila učení :mrgreen: Hnedka na tom ležel, asi si myslel, že se mi to nalije do hlavy i přes jeho 6 kg :lol: Jsou to miláčci. A ten výlet do Prahy si udělejte. Jen je potřeba rezervace, hlavně odpoledne. Dopoledne nevím, to asi prubnu zítra, jestli si sednu když přijdu jen tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.10.14 09:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.10.14 09:16

@KačuliKačka To je přesný, i ty výrazy :lol:

Taky jsem teď koukala na jeden článek, koukněte, jestli jste neviděly :)
 http://www.pronaladu.cz/…kazde-kocky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.10.14 09:31

@rainucha Jo, pravdivý článek :mrgreen:

@Sluka u nás mají Zverlit v obyč obchůdku s krmivem… Ale když tak objednej z netu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný