Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
23.10.14 11:43

@KačuliKačka Já z toho byla právě v šoku, že se mu to líbí a skáče mi po hadici i nástavci :D Ale chovatelka vysává denně, takže si prostě na ten rámus zvykl. Ale v životě jsem to neviděla :mrgreen:
Jsou to fakt prevíti. On je pak ještě naštvanej a řve, že jsem ho snad vyrušila nebo co. Jenže pak tady na mě čumí, že chce podrbat a to jsem zase v koncích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.14 11:44

Jo, jo, škrabadlo budeme mít určitě i nějakými průlezkami, akorát je toho na internetu tolik, že nevím, co vybrat -ale mám své favority :-) Kytky mám i v květináčích na zemi, tak si říkám, že když bude kočka doma sama, že třeba v obýváku zavřu dveře, ať tam nejde. Nedávno jsem viděla u kamarádky kotě, které vyskočilo bez rozběhu na kmen stromu, tak si říkám, že ty záclony budu muset na nějakou dobu sundat. Co se týká pobytu koček na stole - to jsem četla, že se jim to musí zarazit hned ze začátku (naučit na nějaké zákazové slovo -např. nesmíš, dolů, ne atd.) No, jak jsem psala, jsem teoretik, budu se učit za pochodu, ale těším se moc! Jo a ještě jedna otázka - spí s vámi kočky v posteli? Já pro to moc nejsem, ale syn se těší, že bude mít živý termofor v posteli :- )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
23.10.14 11:49

@betuska.bathory S námi nespí přes noc, ale přijde ráno pro pomazlení. Nebo spíš přijde prudit a má hlad :) Takže si lehne na mě nebo vedle mě a chce drbat, takže drbu, po půl hodině vstanu a dám nažrat a pak si jdu zase lehnout. Garďas je teď v pubertě, takže i když na stůl nelezl, tak teď je jak vzteklej a prostě dělá naschvály :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.14 12:08

Jasně, že jsme taky celí nedočkaví (teda upřímně manžel moc nadšen není, právě kvůli případným škrábancům na vybavení bytu-jsme po rekonstrukci, kterou ještě splácíme) Nechtěli jsme jet pro kotě přes půl republiky, tak jsme domluveni s chovatelkou z blízkého okolí. A právě proto, že to bude kotě s PP, prodá nám ho až ve 12 týdnech, ale budeme tam za ním jezdit na vzájemné seznámení :-). Já vidím vše v růžových barvách, právě na to pomazlení se těším moc! Puberta u koček - no potěš, mám syna v pubertě (ale zatím v pohodě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.10.14 12:10

@betuska.bathory když spím doma, tak v obýváku na gauči (mně se tam spí lépe než v ložnici, je nedodělaná), tak spí se mnou všichni tři :lol:
A pes spí zásadně se synem v posteli. Dříve s ním spával i nejstarší kocour.

U nás na kočky na stole platí „mazej dolů“ :mrgreen:

Nám na záclony nešla ani jedna kočka, a to Charlie byl fakt extra třeštidlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.10.14 12:12

@betuska.bathory neboj, od zodpovědné chovatelky bude kočička naučená a určitě i částečně vychovaná ;-)
Takže nemaluj čerty na zeď a počkej, až jak se bude koťátko projevovat u chovatelky a pak doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.14 12:13

@KačuliKačka
Mně nejde o tu záclonu, ale aby se třeba kočce něco nestalo, kdyby se do ní zahákla, nebo na ni spadla tyčka, na které záclona je. Ale trochu jste mě holky uklidnily, snad bude kočička klidnější povahy, uvidíme :- )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.14 12:14

@KačuliKačka
Nemaluju :-) Jen to asi moc žeru, protože jsem prostě zodpovědná pečlivka a na nového člena domácnosti se moc těším :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
23.10.14 13:58

Tak jsem konečně dodělala itinerář na víkend, abychom s mamkou věděly, v kolik kam máme jet :D Tak snad to zmákneme. V pátek křest CD Chinaski a v sobotu Letňany. Už se těším na výstavu, určitě vám pošlu nějaké fotky (snad se bude moct jít s foťákem). Co jsem koukala, největší zastoupení budou mít mainky :) Pak je zkratka NFO (nevím, co je to na rasu, možná norská lesní?) a pak jsou britky. Těším se ale, že uvidím všechny rasy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
23.10.14 15:21

@rainucha Také bych tam ráda zajela, ale přemýšlím, zda mi stojí za to, hrabat se hodinu autem za dvě stovky vstupného kvůli kočičímu záchodu a škrabadlu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
23.10.14 15:48
@KačuliKačka píše:
@quinny tobě se může líbit co chce, ale kdy se prďolka rozhodne přijít na svět, asi moc neovlivníš :lol:
A bude to holčička??? :)

no vsak uzjsem nekdel psala ze je to mozna spis tvrdohlavy beran :mrgreen:
Jj mela by to byt posila do zenske casti naseho teamu ;)

@Sluka to carovan s predpisy mi v tomhle pripade zase tak spatny nep´rijde. Protoze vyrobci vysavacu vyrabeji desny zrouty energie, ale ze by vykon sledoval prikon se rict neda, takze dobre jim tak :P

@betuska.bathory vitej :palec: souhlas s @Pipet nejaky patek se schazime tak snad jeste chvili vydrzime :mrgreen:

@KačuliKačka luxusni fotka. Charlie tam vypada jak kotatko a jeste nedomrly :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
23.10.14 15:57

@Sluka
To nevím, jak tam nejedu nakupovat, ale podívat se na kočky. Když už mamka bude v Praze, tak ať něco vidí. Mně právě překvapilo vstupné, jednotlivec 100,–, čekala jsem víc, protože v Hradci jsem platila 80,– a to byla obyčejná výstava. Já si tam maximálně koupím nějakou placku nebo magnetku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
23.10.14 21:27
@Sluka píše:
@hellivete Děkuji ti, ale ten gumový kartáč pomůže jak? Na ten se přeci ty chlupy nenachytají, tak jak je pak zlikviduješ? Stačí už je nějak smést? Děkuji.
Na ten nástavec se podívám, máme v plánu koupit vysavač, pokud ještě seoženeme něco silného, EU zase čarovala s předpisy :zed:
Ten Biocats máme Fresh, má zelený okraj. Dneska ho budu poprvé sypat, tak jsem zvědavá a než ho dodělám, pokusím se někde sehnat ten Zverlit nebo Čiči.

Právě, že se nachytají. Ten gumový kartáč dokonce vyčesává i z materiálů, které mají dlouhý vlas nebo plastický vzorek. Efekt se dá ještě posílit, když se slabounce navlhčí, ale to záleží taky, na co to používáš.
Pro rychlou akci mám ten kartáč dokonce radši i než ten nástavec na lux. Navíc se nemusím bát, že ublížím choulostivějším povrchům jako třeba sametový mikroplyš. Opravdu to vyzkoušej. Ani není drahý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
23.10.14 21:38

Ahojky, dlouho jsem nic nepsala protože jsem se stěhovala a ze všeho toho lítání okolo nebyl čas na velké diskutování. Perfík se hezky zabydlel v novém bytečku a posílám zase pár foteček z nového :) (foto je z mobilu, často při špatném osvětlení tak omluvte kvalitu)

Super že jste tu zmínily tu výstavu hned mám plán na víkend už se nemůžu dočkat, jen doufám že odolám aby domů nepřibyl nějaký nový přírůstek. Jak se začnu koukat po kočičkách tak mě svrbí ruce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.10.14 06:00

@Nitetis koukám,žes šla do většího, a Perfík poctivě pomáhal při montování nábytku co??? :lol:
Má krásné škrabadlo, to kruhové… je na něm vidět, že je spokojený a změna mu vůbec nevadí ;-)
Je to krasavec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný