Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lilua píše:
Musim se nekde vypovidat a kdo jiny by me pochopil nez ostatni kockomiloveja vubec nevim co bez nich budu delat
Jejda tak to je fakt smutny…treba se najde nejake reseni ![]()
Zdravím kočkomilky, mám na vás jeden dotaz. Mamce se stala taková věc… Měla doma (teda venku) kocoura od malého koťátka, asi tři roky. Pak se milý kocour ztratil. Po nějaké době si pořídila dalšího kocoura. Ale asi po dvou letech se ten původní vrátil a teď vedou docela ostré bitky. Myslíte, že je nějaká možnost, jak je „skamarádit“? Pomohla by kastrace?
@fenny
Kastrace rozhodně a oba. Nejenže se tím zvýší šance, že se je podaří „spřátelit“, ale taky to zabrání toulání za kočkama a sníží riziko, že se kterýkoli z nich zase ztratí.
Ale situace to rozhodně růžová není. Kocouři, dospělí a ještě nevykastrovaní. Navíc jeden z nich asi dlouhou dobu žijící téměř divoce - nemusí se to podařit.
@hellivete Právě, že je to úplně pitomá situace. Nejradši bych si toho jednoho vzala, jenže sami máme tři kočky a navíc doma, takže by to asi taky nebylo rozumný.
Tak jsem dnes ozdobila stromeček, Gardík mi moc moc pomáhal, tak jsem zvědavá, jestli přežije, až se vrátíme z hokeje, nebo spíš od kámoše v noci - snad ho nenajdu na zemi, ale ozdoby to přežijou ![]()
Holky, diky, ze na me myslite. Prijeli jsme pozde vecer, u pani jsme se zdrzeli.
Mala je vztekla a Gardik ji navic provokuje. Syci a prska na nej a on je uplne v klidu. Ted jsem ji zavrela do pokoje, ma tam zachod i vodu a Gardik lezi u dveri a kouka. Jen nevim, jestli muzu jit spat, aby tu nervali oba v noci.
Uz papala i byla curat, jen kakani jeste nene. Fotku zatim nemam, pani mi posle co fotila u ni ![]()
Lepsi zatim nemam ![]()
No zatim porad stejne, rano uz ho chvili snesla, ale zase na nej syci a vrci ![]()
Ale musim rict, ze Gardik rano prisel do loznice jako vzdycky, takze z jeho strany vypada vse OK. Cekala bych, ze bude spis sycet on ![]()
Teď je klid, oba leží a malá ani nevrčí. Jak jsem ji v noci zavřela tak byl klid a ráno jsem ji našla na tulipytlíčku na krabici, kam jsem ho dala. Už byla zase čůrat, asi tak 3× tolik než včera toho bylo. Jen to kakání ještě ne. Chodí mi oba do jednoho záchodu, tak nevím, jestli je to problém
Nebo to nechat být.
@rainucha píše:
Teď je klid, oba leží a malá ani nevrčí. Jak jsem ji v noci zavřela tak byl klid a ráno jsem ji našla na tulipytlíčku na krabici, kam jsem ho dala. Už byla zase čůrat, asi tak 3× tolik než včera toho bylo. Jen to kakání ještě ne. Chodí mi oba do jednoho záchodu, tak nevím, jestli je to problémNebo to nechat být.
Zatím to neřeš. Až tak po třech dnech. Pokud s tím problém neměla před tím. Je to pro ní změna, musí si zvyknout. Bude to dobrý…
@bimbama Jo, barevná je až až, má tam málo té bílé
Paní říkala, že průjem nemá, vše OK. Tak na to zatím prdím, počkám do Vánoc.