Kolagen v tabletách

1060
7.8.17 08:40

Kolagen v tabletách

Dobrý den, dámy, slyšela jsem několik dobrých ohlasů na užívání kolagenu v tabletkách za účelem zlepšení pleti a vlasů, takže jsem si nakráčela do lékárny, aby mi magistra poradila, jaký přesně mám koupit, a světe div se, nevěděla. Říkala, že existují kolageny dvou typů a že si myslí, že je lepší ten druhý typ, ale nebyla si jistá. Nechtěla jsem kupovat zajíce v pytli a na eshopech jsou přípravků mraky, takže otázka zní jasně: Máte zkušenost s některým konkrétním typem kolagenu (třeba i včetně názvu přípravku, výrobce) na pleť a vlasy? Moc děkuji a přeji hezký den. P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1990
7.8.17 09:57

@Plavuše ja kupuju colafit..prednostne je na klouby, ale samozrejmne zlepsuje i vlasy a plet..dobry pomer kvalita cena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.17 23:56

Michal

Já užívam dias forte a je to na pleti opravdu znát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
17.10.17 13:10

Mě skvěle zafungoval hyalfit :palec: Ovšem ten jsem primárně používala na klouby, jak to je na vlasy netuším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
27.10.17 15:50
@Jana852 píše:
Mě skvěle zafungoval hyalfit :palec: Ovšem ten jsem primárně používala na klouby, jak to je na vlasy netuším :think:

Hyalfit je super na klouby, já měla i ve formě masti na klouby a svaly, akorát si myslím že na vlasy v sobě žádné látky nemá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
27.10.17 16:04

Já jsem nakonec koupila kolagen od Rosenpharma, který měl být právě i na vlasy, nehty, pokožku, ale bohužel na sobě nepozoruji vůbec žádné zlepšení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
10.11.17 14:37

Ahoj, narazila jsem na nápoj s kolagenem og Liftey - měl jste ho někdo? Je to pitelné a snadno rozpustné?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.18 23:59

myslíte si že to opravdu pomuže?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie