Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já se obávám, že na to žádný krém není.
Myslím žádný, který by fungoval.
Já mám od Dermacolu. Ale používá se jen na břiše, co tak mám informace. Já jsem ho zatím moc nepoužívala, začala jsem dneska znovu, ale dcera mé kolegyně ho používala a byla spokojená.
Když budeš chtít vědět, který to je, tak mi napiš SZ a já ho vyhledám na netu. Sama si budu muset koupit další.
Tak pracuj na svalech a neřeš blbosti
moc jsem toho nezkoušela, jakýsi gel od dermacolu a pak nějaké olejíčky… všechno na nic. Oproti tomu efekt sportu od jara do podzimu je neskutečný, a to mám kůži po několikanásobku kil, co ty, nejspíš v o dost horším stavu ![]()
Co bioil? Když nic jinyho, zvyšuje elasticitu pokožky, mel by byt i na jizvy a strie, no me to trochu pomohlo, ale 100% to taky není
@LAlezane já řeším hlavně oblast břicha a prsou - po třech dětech… tělo celkem jde ale tady ty partie bych aspoň chtěla mít jaksi „svěží“ na pohled ![]()
Vichy Cellu Destock. Jako nebudes stihlejsi ani pevnejsi, ale libi se mi jak voni, celulitidu nemam a ta kuze je takova opecovanejsi, se mi zda.
@Sany80s píše:
Já se obávám, že na to žádný krém není.
Myslím žádný, který by fungoval.
přesně. Krém leda tak promastí a zvlhčí.
Velká gratulace ke zhubnutí ![]()
Já na nějaké zázračné účinky nevěřím.. elastičnost kůže dána geneticky, také bych se snažila nehubnout rychle, ale aktuálně bych doporučila nějaký prohřívací gel/krém se skořicí. Já jeden čas nějaký používala, nebyl ani drahý na to jaká to byla „pixla“. Já tedy nikdy „necvičím“
, ale kombinovala jsem s kalanetikou a připadal mi super, používala jsem 2× denně, ale já tedy neměla problém s váhou/postavou či kůží, chtěla jsem jen lehce vyrýsovat. To prohřátí je zřetelné. Vím, že nějaký mají i u Hádka, netuším, jestli stejný, ale ten princip prohřívání asi stejný. Ještě si vybavuji, že ten můj jsem si kupovala v naší Natuře.
EDIT: Tu jsem dohledala https://eshop.karelhadek.eu/…ivaci-balzam
Mimo jiné tam píší „Aplikace THERMO-BALSAMU způsobuje prokrvení i hlouběji uložených tkání. Silné prohřátí v místě aplikace THERMO-BALSAMU s následnou zvýšenou pohybovou aktivitou a tím i zrychlením procesu látkové výměny s sebou přináší odbourávání a spalování tuků i odvádění přebytečné vody z tkání. THERMO-BALSAM lze použít i k vyhledávaným procedurám při formování postavy či snižování nadváhy, která velice často trápí ženy i muže. Je nutné podotknout, že při používání THERMO-BALSAMU je nezbytně nutné provádět pohybovou aktivitu, aby účinek byl zřetelný.“
Cenově vůbec netuším jaký pohybují tyto výrobky, já kupovala několik let zpátky snad čtvrtkilové balení za necelou stovku. Ale teď jsem dohledala i hřejivý masážní gel, s masáží dovedu úplně představit jako příjemnou alternativu se stejný účinkem. A zase velké balení balení seženeš na netu za pár desítek korun.. ten Hádek vychází dráž..
Příspěvek upraven 07.08.17 v 18:52
A ještě ![]()
Já jsem úplně vypustila, že jsem k vánocům dostala masážní bylinný balzám hřejivý s kaštanem koňským. Tu v použití uvádějí jen zdravotní důvodu (prohřátí) a zvýšenou fyzickou námahu (Tebe týká), což nevím, proč právě já
, měsíc zpátky mě prvně v životě bolela záda
, ale rozhodla jsem se, že je vyzkouším. Píší doslova „pravidelné používání zvyšuje účinnost“, což potvrzuji.. Myslím, že bys pocítila, že se cosik děje, jak moc účinné bude individuální..
@Anonymní píše:
@LAlezane já řeším hlavně oblast břicha a prsou - po třech dětech… tělo celkem jde ale tady ty partie bych aspoň chtěla mít jaksi „svěží“ na pohled
Vykašli se na pochybné krémíky a investuj do plastické chirurgie.Je to jistota.To říkám zcela vážně.
@Burj Chalifa píše:
Nebo, pokud se ta plandající kůže nesecvrkne, tak odříznout
Já jsem za 5 měsíců sundala 8 kg tuku a dietářka mi řekla, že se břicho spraví cvičením prkna. Zatím jsem se k tomu neodhodlala. Ale začala jsem chodit na hormonální jógu, má se cvičit každý den, tak si to asi zařadím na konec té jógy a uvidím, co to udělá
.
Dobré ráno, chtěla bych se zeptat, který zpevňující krém je dobrý? S jakým mate dobré zkušenosti? Za hodně krátkou dobu jsem zhubla ze 70 na 55 a chtěla bych kůži nějak zpevnit. Na svalech začínám pracovat, ale aby i ta pokožka nevisela:) dík