Kolega je sprosťák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
10.10.17 10:50
@Gone_girl píše:
anebo neco proti prujmu :think: at ho potrapi zacpa, endiaron :mrgreen:
:)

Příspěvek upraven 27.03.19 v 23:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
10.10.17 10:51
@Karolínka86 píše:
Ten kolega ve volném čase boxuje, a jde z něj strach. Nepobral moc rozumu, už se to několikrát řešilo se šéfovou, ale zatím ho nikdo nenahrál pro důkaz. On před šéfovou lže, a ta mu jeho kecy bohužel baští, nechce si přidělávat práci. Četla jsem, že nadřízený musí zajistit příjemné pracovní prostředí- ale to se právě neděje.

a kde to psali? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
10.10.17 10:53
@Karolínka86 píše:
Projímadlo je dobrý nápad, má rád kafe :mrgreen:

http://zpravy.idnes.cz/…-/krimi.aspx?…
to bych nedělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
10.10.17 11:01
@Malaga píše:
a kde to psali? ;)

Jsem se přehlédla. Je povinen zajistit jen bezpečné prostředí. Což s tímhle hloupým není bezpečné nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
10.10.17 18:15

No já bych mu fyzicky neubližovala (projímadlo)… přijde se na to a jste v průšvihu, to je na trestní oznámení. I když by si to zasloužil. Nešlo by třeba svolat společnou schůzi a tam všichni, kterých se to týká, kolektivně před šéfem vystoupit a popsat problém i před dotyčným? Ale fakt stát při sobě jako kolektiv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
10.10.17 18:16
@SibyllaTrelawney píše:
No já bych mu fyzicky neubližovala (projímadlo)… přijde se na to a jste v průšvihu, to je na trestní oznámení. I když by si to zasloužil. Nešlo by třeba svolat společnou schůzi a tam všichni, kterých se to týká, kolektivně před šéfem vystoupit a popsat problém i před dotyčným? Ale fakt stát při sobě jako kolektiv…

Hele, kdo se hrabe v ho*ně, jen se od něj umaže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
10.10.17 18:21
@SibyllaTrelawney píše:
… anebo bez šéfa. Počkat si na něj někde po šichtě… a důrazně vysvětlit.

@Johnny7 Jak bys to řešil ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
10.10.17 18:33
@SibyllaTrelawney píše: … anebo bez šéfa. Počkat si na něj někde po šichtě… a důrazně vysvětlit.@Johnny7 Jak bys to řešil ty?

Nevím, s idioty je to těžké - namachrovanec a ještě mladý, s někým není rozumná domluva ani pěstmi. A chudák holka mu těžko dá pěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
10.10.17 19:47
@Johnny7 píše:
Nevím, s idioty je to těžké - namachrovanec a ještě mladý, s někým není rozumná domluva ani pěstmi. A chudák holka mu těžko dá pěstí.

Však já jsem psala kolektivně… :-) A jeho slovo proti slovu 10 dalších lidí… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
10.10.17 19:51

Nečetla jsem příspěvky, ale já říkám na hrubý pytel hrubá záplata. Vyběhla bych s ním na dvě doby a klidně i propleskla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
10.10.17 19:52
@LenkaN26 píše:
Nečetla jsem příspěvky, ale já říkám na hrubý pytel hrubá záplata. Vyběhla bych s ním na dvě doby a klidně i propleskla.

on chodí do fitka a měří svaly a ty bys ho šla proplesknout? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
10.10.17 19:56
@Malaga píše:
on chodí do fitka a měří svaly a ty bys ho šla proplesknout? :lol:

Do fitnesu asi chodí, a sype, zakladatelka to tady psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
11.10.17 09:11

@Malaga Hele já asi klidně s mojí povahou. Oni většinou tady ti namistrovaní týpci pak velice rychle zkrotnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.10.17 09:44

Normalne napis email na tvoji sefovou se stiznosti, pokud to nebude resit, tak email opakuj, ze opakovane zadas o napravu a do kopie dej personalni oddeleni. Pokud i tak se nic nevyresi, tak oba emaily preposli na vedeni spolecnosti. Zaroven bych se divala po jinem miste. Clovek v praci travi podstatnou část života na to, aby mu nejaky blbecek, delal ze života peklo.

soukromy dotaz - je ti 31 let, jsi po MD nebo ji teprve plánuješ?

Litim Gutalaxu do kafe se snizis tak akorát na jeho uroven a nezřídka muzes byt i trestne stihana na ublizeni na zdravi, v 31 letech bych problém s kolegou resila trochu elegantněji… ;)

• Citovat
  • Upravit
barrbucha
11.10.17 09:52

Já si myslím, že má malé pérko a tak si honí ego :mrgreen: a klidně bych mu to řekla do xichtu :mrgreen: normálně bych se mu vysmála, jak je ubohej a kdyby furt hnípal, tak ajk píšou ostatní, vytáhla bych mobil, začala ho natáčet ať se předvede a ne jen že bych to poslala vedení i s mistrovou ale pleskla bych ho na FB atd,…ať si chlapec užije. a pokud by byl an mě agresivní jako že by po mě vystartoval, tak bych normálně zavolala policajty asi s ním sama nejsi ne? někdo u toho třeba je a prostě by byl svědek. Jinak musím říct, že vaše šéfová je k ničemu a stěžovala bych si rovnou i na ni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová