Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Asi těch 70 bych odhadla máš pěkně stavěnou kostru ale žádná trasorinka nejsi podle vážíš víc než na kolik kilo vypadáš protože to máš pěkně rozložené plus nějaké ty svaly.
Dobrá postava
70 kg?
v podstatě je úplně jedno, kolik vážíš, protože vypadáš fakt dobře
Příspěvek upraven 19.09.21 v 22:25
Tipuju podobně jak holky, 70-75. Doufám, že se to dozvíme, když už vsázíme
.
@Anonymní píše:
Na výšku 174 cm? Omluvte prosím tu amatérskou cenzuru(kvůli anonymitě) Jsem nešťastná ze svojí váhy a doufám, že nevypadám na tolik, kolik vážím, tak jsem zvědavá. Můžete tipnout i míry. Pokud někdo bude chtít sdílet svoji postavu, taky si ráda tipnu.
Po porodu mi zůstávají kila (i centimetry) navíc, a to se fakt snažím, cvičím, jím zdravě. Mám prý hodně svalové hmoty, ale stejně bych ráda svoji postavu před těhotenstvím a nějak to nejde… Nechci určitě naštvat někoho, kdo je třeba víc při těle než já, jde jenom o můj pocit a porovnání mé postavy před těhu a po… Vím, že se váha nemá tolik řešit, ale jak jsem psala, nahoře jsou pořád trochu i ty centimetry. Ale vím, že můžu vypadat i hůř, jen se prostě nějak necítím, jsem taková mohutná.
![]()
Edit: ještě to foto…
Příspěvek upraven 19.09.21 v 22:19
67
Na výšku 174 cm? Omluvte prosím tu amatérskou cenzuru
(kvůli anonymitě) Jsem nešťastná ze svojí váhy a doufám, že nevypadám na tolik, kolik vážím, tak jsem zvědavá. Můžete tipnout i míry. Pokud někdo bude chtít sdílet svoji postavu, taky si ráda tipnu.
Po porodu mi zůstávají kila (i centimetry) navíc, a to se fakt snažím, cvičím, jím zdravě. Mám prý hodně svalové hmoty, ale stejně bych ráda svoji postavu před těhotenstvím a nějak to nejde… Nechci určitě naštvat někoho, kdo je třeba víc při těle než já, jde jenom o můj pocit a porovnání mé postavy před těhu a po… Vím, že se váha nemá tolik řešit, ale jak jsem psala, nahoře jsou pořád trochu i ty centimetry. Ale vím, že můžu vypadat i hůř, jen se prostě nějak necítím, jsem taková mohutná. 
Edit: ještě to foto…
Příspěvek upraven 19.09.21 v 22:19