Kolik byste tiply, že vážím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1240
19.9.21 22:51

Tipuji tak 77 s tím, že máš hodně svalů. Jednou ti byl někde odkaz na srovnání žen, které měly stejně kg, ale naprosto rozdílné postavy. Postavu máš super váhu neřeš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.9.21 22:57

Hádám 69

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.21 23:10

Ženy moc děkuji za všechny tipy a pochvaly, jste zlaté, to opravdu potěšilo a hned se cítím líp.

Jinak je vidět, že to máte v oku, většina z vás byla hodně blízko, i když jste spíš tipovaly míň, tak to je fajn :D, ale vážím kolem 76 kg a míry: prsa 97 cm, pas 76 cm, boky 108 cm.

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
19.9.21 23:13
@Anonymní píše: Ženy moc děkuji za všechny tipy a pochvaly, jste zlaté, to opravdu potěšilo a hned se cítím líp.

Jinak je vidět, že to máte v oku, většina z vás byla hodně blízko, i když jste spíš tipovaly míň, tak to je fajn :D, ale vážím kolem 76 kg a míry: prsa 97 cm, pas 76 cm, boky 108 cm.

Zakl.

Super :palec: váhu neřeš vypadáš opravdu skvěle

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
19.9.21 23:23
@Bábrdl píše:
Hádám píše: Více

Podle Tebe by měla být štíhlejší? Kolik vážíš Ty, napíšeš to?

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
19.9.21 23:26

Tipla bych 68-72.

• Citovat
  • Upravit
6942
19.9.21 23:31
@Anonymní píše: Ženy moc děkuji za všechny tipy a pochvaly, jste zlaté, to opravdu potěšilo a hned se cítím líp.

Zakl.

Já ti úplně rozumím, mám to hodně podobně. Jsem podobný typ postavy, mám 177 cm a momentálně 77 kg (se 72 bych byla úplně spokojená), akorát mi teda ještě po posledním porodu (čtvrtém) zbylo břicho a taky se v tom nějak necítím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3812
19.9.21 23:37

Zakl.

Jsi buchtička k nakousnutí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
19.9.21 23:54

Tu váhu bych ti tipla, ale jen kvůli tomu, že jsem sama podobné výšky (a „těžké kostry“) a vím, že okolí mi odjakživa hádá o 10 kg míň… Takže jakmile jsem pod 67 kg, můžu nakupovat v dětském, což rozhodně neodpovídá atraktivní ženské postavě. :) Každopádně rozhodně vidím zdravou postavu, je vidět, že je pevná, žádné špeky. :think: Prostě jsi taková sošná, jako antické sochy, takže ideál. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
19.9.21 23:54

Máš dobrou figuru. A jo, už od pohledu jsi ‚vazba‘, jde vidět, že máš dost svalů. Vypadáš fakt dobře.

• Citovat
  • Upravit
9034
20.9.21 01:45

Tipovala jsem tě míň. Tak 70 kg. Protože já mám 180 cm, prsa jako ty, akorát užší boky než ty a trošku štíhlejší nohy. Jinak těžká kostra po taťkovi. Pevné tělo a vážím 76kg. Velikost kalhot 38. Vršek větší, mám široká ramena a prsa. Jsem se sebou spokojená. Okolí mi hádá kvůli pevnosti o deset kg méně.
Máš krásnou ženskou postavu ❤️ ❤️. Nikde ti nic neteče, nevisí. Mám ráda podobné postavy, aspoň děláme reklamu tomu, že vysoké dobře stavěné ženy jsou krásné.
Když jsem byla mládě přivydělávala jsem si jako modelína :mrgreen: a vážila jsem 58 kg, při 180 cm. Neměla jsem gram zbytečného tuku, přesto se sobě dnes ve 40 letech líbím víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
20.9.21 03:50

Krasny zdravy telo. Tvuj problem je v hlave a nejsi jedina. Stacila v devadestakach propagace extremni stihlosti a dnes uz rozjetej vlak blbky na insta udrzujou samy. Zdravi lidi jsou vseobecne nezadouci, nemocny trasoritky jsou asi lepsi. :nevim:

Bud pysna na svy krasny zdravy telo plny sily. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
20.9.21 06:14
@Proseccová píše:
Naprosto chápu, já mám 171 a teď 59-61 (podle cyklu), ale jsem zvyklá mít normálně 53-55 a i když i muž říká, že teď lepší a víc ženské, tak já spokojená prostě nejsem a podnikám kroky k tomu, aby to bylo jak dřív… Ale já teda s kilama hrotím i cm (hlavně dopnutí kalhot) :lol: vyjádření k zakladatelce bylo spíš to, že se mi její postava líbí, ale zároveň absolutně respektuju, že pro ni je cíl jinde, ono často to, co je pro nás postava, se kterou chceme něco dělat, může být pro jiného cílem (a koneckonců, platí to nejen u postavy).

Uprimne si nedokazu predstavit, jak vypada 53-55kg na 171cm, to uz ani nemuze byt hezky ne? Ja mam na 165cm tech temer 60 kg a okoli me casto oznacuje za az dost hubenou. Kdyz mam pod 55 kg, tak uz ze me pada i detske obleceni vel. 164 a nemam si co oblect, protoze vel.152-158 uz je mi zase kratka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.21 07:01
@Ernais píše:
Uprimne si nedokazu predstavit, jak vypada 53-55kg na 171cm, to uz ani nemuze byt hezky ne? Ja mam na 165cm tech temer 60 kg a okoli me casto oznacuje za az dost hubenou. Kdyz mam pod 55 kg, tak uz ze me pada i detske obleceni vel. 164 a nemam si co oblect, protoze vel.152-158 uz je mi zase kratka :lol:

Já mam 163 cm a nejspokojenější jsem byla pro 52 kg - to byl takový muj strop (nebyl problém sehnat oblečeni). Při 55 kg už jsem byla tlustá. Záleží na typu postavy, ale ta samá vaha při 171 cm je teda málo. Já bohužel po druhém dítěti a 40 letech začala strašně přibírat, takže mám skoro 70 kg a jsem obezni. :,( Ted nemůžu sehnat nic na sebe - naposledy jsem si koupila krásnou košili, ale asi jsem pak ještě kilo přibrala a zjistila jsem, že se mi rozepíná knoflíček přes prsa - takže to nemůžu nosit. Přitom mi nepřijde, že bych měla prsa nějak velká. Každopádně nemůžu sehnat ani pěknou podprsenku, aby prsa vypadala hezky pod oblečením, ani hezké oblečení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.21 07:12
@Ernais píše:
Ja mam na 165cm tech temer 60 kg a okoli me casto oznacuje za az dost hubenou. Kdyz mam pod 55 kg, tak uz ze me pada i detske obleceni vel. 164 a nemam si co oblect, protoze vel.152-158 uz je mi zase kratka :lol:

Evidentne zalezi i na jinych faktorech nez jen vaha/vyska. Merim 164, nosim beznou 34 a fakt nic ze me nepada. Nejlepe se citim kolem tech 52. Zas staci zhubnout trochu, ted mam 50 a je ta uz je to moc malo. S 61 jsem rodila. To si nedovedu predstavit, jak bych vypadala kdyby to byla ma normalni vaha.

Pro zakladatelku, tipovala jsem 75. Mas fakt krasnou postavu :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková