Kolik byste tiply, že vážím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1704
20.9.21 07:23
@Anonymní píše: Ženy moc děkuji za všechny tipy a pochvaly, jste zlaté, to opravdu potěšilo a hned se cítím líp.

Jinak je vidět, že to máte v oku, většina z vás byla hodně blízko, i když jste spíš tipovaly míň, tak to je fajn :D, ale vážím kolem 76 kg a míry: prsa 97 cm, pas 76 cm, boky 108 cm.

Zakl.

Mám 176 cm, 70 kg, podobný typ postavy, taky sportuji a míry mám 90-70-103. Při pohledu na tvoji postavu jsem si říkala, že jsi krásná a na rozdíl ode mě máš plná prsa a užší boky (alespoň podle fotky mi to tak přišlo).
Vůbec nic nemusíš měnit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14639
20.9.21 07:26

68

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
20.9.21 07:27
@Anonymní píše:
Evidentne zalezi i na jinych faktorech nez jen vaha/vyska. Merim 164, nosim beznou 34 a fakt nic ze me nepada. Nejlepe se citim kolem tech 52. Zas staci zhubnout trochu, ted mam 50 a je ta uz je to moc malo. S 61 jsem rodila. To si nedovedu predstavit, jak bych vypadala kdyby to byla ma normalni vaha.Pro zakladatelku, tipovala jsem 75. Mas fakt krasnou postavu :palec:

Jasne zalezi hlavne na pomeru tuku a svalu. Ja treba mam tech cca 60kg pri 18% telesneho tuku, takze oblekam velikost 34/36 a nejlepe mi sedi ta detska 164. 53kg jsem mela jen v hodne stresovem obdobi a uz to vubec nevypadalo zdrave. Ale na výše zminenych 171cm mi vaha pod 55kg neprijde zdrava v zadnem pripade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.9.21 08:13

@alisekR teda 59 na 180 tos musela být opravdu strašně hubená

• Citovat
  • Upravit
18149
20.9.21 08:30

Tady je to krásná ukázka toho, že někdo, kdo má třeba 75 kg není tlustý a může mít pěknou postavu.
Mě pobavilo v nějaké diskuzi, kdy pánové (ale myslím že i ženské) psali, že ženská, co má přes 70, už je tlustá, podle některých každá, co má víc jak 65 je machna.
Mám 2 kamarádky, co mají při podobné výšce - 174 cm kolem 60 kg, ony jsou spoko, mně se to už moc nelíbí, to tělo pak není ženské, ale kostnaté a neženské. Ale je to asi o názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.9.21 09:43

@bigl Asi ženu co má víc než 170 cm neviděli.. ono 70 kg na 150 cm bude už minimálně silná nadváha i u mě se 166 cm 70 kg vypadá blbě prostě u mě je ta ideálka 60.

• Citovat
  • Upravit
1655
20.9.21 11:26
@Ernais píše:
Jasne zalezi hlavne na pomeru tuku a svalu. Ja treba mam tech cca 60kg pri 18% telesneho tuku, takze oblekam velikost 34/36 a nejlepe mi sedi ta detska 164. 53kg jsem mela jen v hodne stresovem obdobi a uz to vubec nevypadalo zdrave. Ale na výše zminenych 171cm mi vaha pod 55kg neprijde zdrava v zadnem pripade.

Záleží na typu postavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
20.9.21 13:37
@ludmilaadamkova píše:
@alisekR teda 59 na 180 tos musela být opravdu strašně hubená

Ty mě to nepřišlo. Byla jsem mladá. Vážila jsem tak asi do 21 let. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
20.9.21 17:16
@Ernais píše:

No já nevypadala nemocně, necítila jsem se tak a i krev a všecko v pořádku, je to hodně o tom, jakou má kdo postavu, stavbu těla a tak, a já neměla moc křivky (teda až na umělý prsa no :mrgreen: ) a celkově jsem bývala takový ten šlachovitý typ, někdo tomu říká haj*lový pavouk :lol: :lol: nebo taky ektomorf, no :mrgreen: ale tahle diskuse právě ukazuje, že číslo je totálně relativní, a záleží na dalších desítkách faktorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
22.9.21 00:24
@Anonymní píše:
Evidentne zalezi i na jinych faktorech nez jen vaha/vyska. Merim 164, nosim beznou 34 a fakt nic ze me nepada. Nejlepe se citim kolem tech 52. Zas staci zhubnout trochu, ted mam 50 a je ta uz je to moc malo. S 61 jsem rodila. To si nedovedu predstavit, jak bych vypadala kdyby to byla ma normalni vaha.Pro zakladatelku, tipovala jsem 75. Mas fakt krasnou postavu :palec:

Já myslím, že se výška versus váha dost přeceňuje… Že záleží spíš na stavbě těla, šířce ramen, pánve… Někdo má křehčí konstituci a i když má 1, 80, nemůže mít 80 kilo, někdo zase, když má široká ramena, je udělaný, ztratí se to na něm… Výšku bych tak v potaz nebrala. To leda, že by ta ženská měla 1, 90…tam už budou trochu rozdíly se ženou, která má 1,65… :D Ale nějaký 1, 68 či 1,74, mi nepřijde takový rozdíl, aby si ta vyšší mohla dovolit mít o 8 kilo víc třeba :think:

• Citovat
  • Upravit
1240
22.9.21 09:12

Tak o tomto jsem psala, všechny ženy na foto mají 70kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
22.9.21 17:02

@Nika079 tesat do kamene!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
22.9.21 18:30

@Nika079
Zvláštní, že ta druhá a třetí jsou stejně velké a jedna je normální a druhá plnoštíhlá, se stejnou váhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.21 17:38
@Anonymní píše:
Na výšku 174 cm? Omluvte prosím tu amatérskou cenzuru :-D (kvůli anonymitě) Jsem nešťastná ze svojí váhy a doufám, že nevypadám na tolik, kolik vážím, tak jsem zvědavá. Můžete tipnout i míry. Pokud někdo bude chtít sdílet svoji postavu, taky si ráda tipnu. :D Po porodu mi zůstávají kila (i centimetry) navíc, a to se fakt snažím, cvičím, jím zdravě. Mám prý hodně svalové hmoty, ale stejně bych ráda svoji postavu před těhotenstvím a nějak to nejde… Nechci určitě naštvat někoho, kdo je třeba víc při těle než já, jde jenom o můj pocit a porovnání mé postavy před těhu a po… Vím, že se váha nemá tolik řešit, ale jak jsem psala, nahoře jsou pořád trochu i ty centimetry. Ale vím, že můžu vypadat i hůř, jen se prostě nějak necítím, jsem taková mohutná. :nevim:

Edit: ještě to foto… :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.09.21 v 22:19

Doporučuji navštívit psichiatra takhle hezkou postavou být nespokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
23.9.21 17:54

Já měla na 173 cm 48 kg.. bylo to strasny… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit