Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše: Ženy moc děkuji za všechny tipy a pochvaly, jste zlaté, to opravdu potěšilo a hned se cítím líp.Jinak je vidět, že to máte v oku, většina z vás byla hodně blízko, i když jste spíš tipovaly míň, tak to je fajn
Zakl., ale vážím kolem 76 kg a míry: prsa 97 cm, pas 76 cm, boky 108 cm.
Mám 176 cm, 70 kg, podobný typ postavy, taky sportuji a míry mám 90-70-103. Při pohledu na tvoji postavu jsem si říkala, že jsi krásná a na rozdíl ode mě máš plná prsa a užší boky (alespoň podle fotky mi to tak přišlo).
Vůbec nic nemusíš měnit ![]()
@Anonymní píše:
Evidentne zalezi i na jinych faktorech nez jen vaha/vyska. Merim 164, nosim beznou 34 a fakt nic ze me nepada. Nejlepe se citim kolem tech 52. Zas staci zhubnout trochu, ted mam 50 a je ta uz je to moc malo. S 61 jsem rodila. To si nedovedu predstavit, jak bych vypadala kdyby to byla ma normalni vaha.Pro zakladatelku, tipovala jsem 75. Mas fakt krasnou postavu
Jasne zalezi hlavne na pomeru tuku a svalu. Ja treba mam tech cca 60kg pri 18% telesneho tuku, takze oblekam velikost 34/36 a nejlepe mi sedi ta detska 164. 53kg jsem mela jen v hodne stresovem obdobi a uz to vubec nevypadalo zdrave. Ale na výše zminenych 171cm mi vaha pod 55kg neprijde zdrava v zadnem pripade.
Tady je to krásná ukázka toho, že někdo, kdo má třeba 75 kg není tlustý a může mít pěknou postavu.
Mě pobavilo v nějaké diskuzi, kdy pánové (ale myslím že i ženské) psali, že ženská, co má přes 70, už je tlustá, podle některých každá, co má víc jak 65 je machna.
Mám 2 kamarádky, co mají při podobné výšce - 174 cm kolem 60 kg, ony jsou spoko, mně se to už moc nelíbí, to tělo pak není ženské, ale kostnaté a neženské. Ale je to asi o názoru.
@bigl Asi ženu co má víc než 170 cm neviděli.. ono 70 kg na 150 cm bude už minimálně silná nadváha i u mě se 166 cm 70 kg vypadá blbě prostě u mě je ta ideálka 60.
@Ernais píše:
Jasne zalezi hlavne na pomeru tuku a svalu. Ja treba mam tech cca 60kg pri 18% telesneho tuku, takze oblekam velikost 34/36 a nejlepe mi sedi ta detska 164. 53kg jsem mela jen v hodne stresovem obdobi a uz to vubec nevypadalo zdrave. Ale na výše zminenych 171cm mi vaha pod 55kg neprijde zdrava v zadnem pripade.
Záleží na typu postavy.
@ludmilaadamkova píše:
@alisekR teda 59 na 180 tos musela být opravdu strašně hubená
Ty mě to nepřišlo. Byla jsem mladá. Vážila jsem tak asi do 21 let. ![]()
@Ernais píše:
No já nevypadala nemocně, necítila jsem se tak a i krev a všecko v pořádku, je to hodně o tom, jakou má kdo postavu, stavbu těla a tak, a já neměla moc křivky (teda až na umělý prsa no
) a celkově jsem bývala takový ten šlachovitý typ, někdo tomu říká haj*lový pavouk
nebo taky ektomorf, no
ale tahle diskuse právě ukazuje, že číslo je totálně relativní, a záleží na dalších desítkách faktorů.
@Anonymní píše:
Evidentne zalezi i na jinych faktorech nez jen vaha/vyska. Merim 164, nosim beznou 34 a fakt nic ze me nepada. Nejlepe se citim kolem tech 52. Zas staci zhubnout trochu, ted mam 50 a je ta uz je to moc malo. S 61 jsem rodila. To si nedovedu predstavit, jak bych vypadala kdyby to byla ma normalni vaha.Pro zakladatelku, tipovala jsem 75. Mas fakt krasnou postavu
Já myslím, že se výška versus váha dost přeceňuje… Že záleží spíš na stavbě těla, šířce ramen, pánve… Někdo má křehčí konstituci a i když má 1, 80, nemůže mít 80 kilo, někdo zase, když má široká ramena, je udělaný, ztratí se to na něm… Výšku bych tak v potaz nebrala. To leda, že by ta ženská měla 1, 90…tam už budou trochu rozdíly se ženou, která má 1,65…
Ale nějaký 1, 68 či 1,74, mi nepřijde takový rozdíl, aby si ta vyšší mohla dovolit mít o 8 kilo víc třeba ![]()
@Nika079
Zvláštní, že ta druhá a třetí jsou stejně velké a jedna je normální a druhá plnoštíhlá, se stejnou váhou.
@Anonymní píše:
Na výšku 174 cm? Omluvte prosím tu amatérskou cenzuru(kvůli anonymitě) Jsem nešťastná ze svojí váhy a doufám, že nevypadám na tolik, kolik vážím, tak jsem zvědavá. Můžete tipnout i míry. Pokud někdo bude chtít sdílet svoji postavu, taky si ráda tipnu.
Po porodu mi zůstávají kila (i centimetry) navíc, a to se fakt snažím, cvičím, jím zdravě. Mám prý hodně svalové hmoty, ale stejně bych ráda svoji postavu před těhotenstvím a nějak to nejde… Nechci určitě naštvat někoho, kdo je třeba víc při těle než já, jde jenom o můj pocit a porovnání mé postavy před těhu a po… Vím, že se váha nemá tolik řešit, ale jak jsem psala, nahoře jsou pořád trochu i ty centimetry. Ale vím, že můžu vypadat i hůř, jen se prostě nějak necítím, jsem taková mohutná.
![]()
Edit: ještě to foto…
Příspěvek upraven 19.09.21 v 22:19
Doporučuji navštívit psichiatra takhle hezkou postavou být nespokojená