Kolik dárků pro 2letou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
26.11.15 23:43

Deti 3r, 4r, 6r dostanou 3-4 darky. Chudaci nejsou, kdysi jsem uelala to, ze jsem nakoupila darku hodne, byly z toho jen zvejreny, v konecnem dusledku x tech veci jen roztahaly kolem a poradne si s nimi nehraly.
Od te doy se drzim cca tohoto poctu a je to akorat. Vzdycky je jeden darek velky, jedna kniha, jeden az dva male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
26.11.15 23:44

My meli pro skoro ctyrletou ctyri darky vc. babicky (druha babicka a bracha pak da druhy den, to bude jeden velky a dva male), az mi doslo, ze ac jsou to vsecko jeji vrouci prani, klasickou hracku vlastne zadnou nema, tak jsem jeste dokoupila puzzli. S vidinou toho, ze nejspis jeste nejaka ta teticka neco prida, si myslim, ze bude darkama totalne zaplavena, a to ji budou ctyri. Pro dvouletou mi prijde pet darku az az, zvlast, kdyz jsou to jenom hracky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.11.15 23:47
@Pivonka.Lucni píše:
Ahoj maminky, kolik dárků je asi tak vhodné pro dvouleté batole? Neberte v ohledu finance, to dítě stejně nepobere, že to stojí tolik a tolik, že má třeba jen 1 věc, protože to stálo 3000 atd.. :) Máme pro malou 5 dárků a podle všech to bude chudák o pod stromkem prý skoro nic mít nebude… :nevim: máme dřevěnou vláčkodráhu, koně + kočár, sada hraček do vody, dřevěnou tahací žabku a dřevěné kostky s krtečkem + jéště chci koupit miminko, ale to asi necháme na svátek, který má o pár dnů déle. Co myslíte, je to fakt málo? Nehledě na to, že druhý den navštívíme babičky a dostane další dárky?

mě to přijde tak akorát.. ani málo ani moc..cca 5-6 dárků budu mít i pro šestiletýho a myslím, že toho bude mít až až aby si s tím pořádně pohrál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
26.11.15 23:51

Rika se, ze dite je schopne pobrat tolik darku, kolik mu je let. Takze tech 5 urcite neni malo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.15 23:54

Bohate staci.My mame tri darky-masinku hraci, auto a tatru. Anonym kvuli rodine, vi jake darky mame koupene.

• Citovat
  • Upravit
8284
27.11.15 00:10

Naši dostanou každý tři dárky a je to tak akorát, kolik jich jsou schopni „pobrat“. Takže pět je až až :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
27.11.15 01:00

@Pivonka.Lucni Taky mi to přijde až až. Na co přehršle dárků?
Já vybírám dárky podle toho, co se mi pro syna líbí a co si myslím, že využije. Když mě toho napadne víc, koupím víc (ale teda nikdy neměl od nás víc dárků, než tři, má totiž narozeniny blízko Vánoc a kdyby měl ke každé příležitosti dostat deset dárků, tak se v tom ztratí), když míň, tak míň.
Teď k Vánocům dostane chudák malý dárek jen jeden - velkou bednu Dupla, které miluje. Od babiček pak dostane nějaké pohádky a určitě i nějaké drobnosti, takže nevidím důvod mu toho kupovat víc, stejně býváme i teď v zime dost venku, takže si ani nestíhá hrát se vším, co máme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
27.11.15 01:09

@Pivonka.Lucni to záleží na Vás rodičích ne ;). musíš vědět jestli je to dostatek. Dcera má 3,5 a dostane toho až moc :oops: :oops: ale ona ráda dárečky :lol:, dostane i oblečení to bude nadšená :mrgreen:, naopak prostřední toho tolik dostat nemůže :?,malá vim že rozbalí vše hned, ale ne vše jsou hračky ;) ale prostřednímu max 4-5 dárků, stejně jak ho znam rozbalí první věc a další už nezájem :mrgreen:. Ale zase u příbuzných dárky nehrozí takže vše najde pod stromečkem doma :mrgreen: a ani jsme nepočítala kolik toho dostane :oops: a to jí ted manžel ještě objednával lego kostičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
27.11.15 01:10
@Lucmína píše:
Rika se, ze dite je schopne pobrat tolik darku, kolik mu je let. Takze tech 5 urcite neni malo :)

a je to tak i u dospělých že bych naznačila manželovi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
27.11.15 01:21

Ze ty jsi dospele dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
27.11.15 03:55

@Markéta80 :mrgreen:

5 dárků je až dost. U nás pravidlo 3 dárky pro všechny. Ano, děti tam mají něco od tety, sestřenic,…ale od nás jen ty 3 (a tím od nás myslím rodiče, babičky a dědečky :mrgreen: ), protože jednoho dědečka máme doma na štědrý večer a další babi a dědové jsou 300km daleko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
27.11.15 05:37

Tak když to tak čtu, tak radši nebudu počítat, kolik toho dostane naše malá.. :lol: jako oblečení téměř žádné, to kupujeme průběžně celý rok, hračky, jako takové, také ne, ale máme tam modelínu PlayDooh, asi 6 knížek, zahradní domek na ven atd.. dceru nerozmazlujeme, řekla bych, že i tvrdě jdeme po výchově, ale jsou to Vánoce a já bych ráda, aby je měla ty nejkrásnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
27.11.15 06:14

@Pivonka.Lucni určitě to není málo, vím že dítě zaujme jedna hračka s tou si nejvíc hraje.Ty počty jsou jen pro dospělé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
27.11.15 06:46

Není to málo. Já mám pro dvouletaka ještě o tři víc, ale jsou to knihy. Od babicky dostane jen jednu hračku, oblečení a korunky do prasátka. Nechápu, proč se rozšířil trend, že uzbatolata musí být zabalené dárky. Co pak ti rodiče budou kupovat v deseti letech? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
27.11.15 06:55
@ProfZav píše:
Není to málo. Já mám pro dvouletaka ještě o tři víc, ale jsou to knihy. Od babicky dostane jen jednu hračku, oblečení a korunky do prasátka. Nechápu, proč se rozšířil trend, že uzbatolata musí být zabalené dárky. Co pak ti rodiče budou kupovat v deseti letech? :nevim:

Jako dárek pod stromečkem je logicky zabalený, to tam dítěti flákneš krám jen tak? I ty batolata baví ten papír roztrhat a bylo to i dřív… nevím, co mají společného zabalené dárky pod stromečkem a dárky v 10ti letech :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí