Kolik jste poslali na humanitární účely?

Anonymní
1.3.22 14:32

Kolik jste poslali na humanitární účely?

Klidně anonymne. Začnu. 2 tis. Vím, není to moc. Ještě budeme posílat oblečení, deky, boty, trvanlivé potraviny. Jen průzkum. Katka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13227
1.3.22 14:34
@Anonymní píše:
Klidně anonymne. Začnu. 2 tis. Vím, není to moc. Ještě budeme posílat oblečení, deky, boty, trvanlivé potraviny. Jen průzkum. Katka

A co ti ten průzkum přinese? Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
1.3.22 14:36

Ja nakoupila potřebné věci zatím za 10tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
1.3.22 14:38

Přemýšlím, že málo.

Příspěvek upraven 01.03.22 v 14:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
1.3.22 14:39
@Anonymní píše:
Klidně anonymne. Začnu. 2 tis. Vím, není to moc. Ještě budeme posílat oblečení, deky, boty, trvanlivé potraviny. Jen průzkum. Katka

Proč by 2.tis.nebyly moc? každá koruna se počítá a kdo nemá peníze, může pomoct jinak.Nebo se pomoc měří na peníze? Já raději pomůžu materiálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
1.3.22 14:41
@Judy Hopkava píše:
Přemýšlím, že málo.Příspěvek upraven 01.03.22 v 14:39

Odepisuji na tvůj změněny příspěvek,400.mil se klidně mohlo nasbírat, protože posílají i velké firmy a tam to jede v milionech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.22 14:44

Já poslala 1.000,– korun na naftu klukovi, co si půjčil autobus a jel na hranice. Dovezl plný bus matek s dětmi. Bylo nás víc, psal, že mu peníze od dárců pokryly cestu.
Poslala bych i víc, ale jsem s dcerou sama a navíc třetí týden na neschopence, tak není peněz nazbyt.
Nemám ani vycházky, takže koupit materiální pomoc by pro mě byl problém.
Tohle byla nejlepší volba. Mám fotky z hranice a pak i z busu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.22 14:50

52 750,–

• Citovat
  • Upravit
22051
1.3.22 14:55

Zatím nic. Materiální a finanční pomoc bude potřebná i v příštích týdnech a téměř jistě mnohem naléhavěji než nyní v první vlně… takže prozatím ještě chvíli vyčkáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
1.3.22 15:04

Peníze neposíláme, ale u nás ve městě je materiální sbírka, tak tam zrovna dnes něco poneseme. A určitě ne naposledy. Ono to bude potřeba i později, ale to už to nebude tak „in“, tak si skoro myslím, že pak to bude víc potřeba, než teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
1.3.22 15:06

Na pomoc Ukrajině nic, na pomoc obětem tornáda několik tisíc stejně jako na pomoc samoživitelkám atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
1.3.22 15:08

Zatím 1000. Počítáme s tím, že se ten problém protáhne kdoví jak dlouho, tak pak asi ještě něco dohodime, až bude potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
1.3.22 15:10

Úplně nesnáším tady ty průzkumy!! Každý má jiné možnosti! Ještě nesnáším jak se někdo chvástá fotkama na sociálních sítích, jaké veci dá do sbírky. Kdo chce darovat, daruje a nemá potřebu vyzdvihovat kolik dal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
1.3.22 15:11

Máme nabaleno věci, které jsou podle seznamu, pro lidi, kteří přijedou sem, jsou to věci,, které jsou použity, a le ne, nějaké,,hadry. Deky, malé peřiny polštár a nějaké oblečení, fiannčně posílal manžel přibližnou částku..
Já si myslm, že nejde o to, kolik kdo pošle, i kdyby někomu před domek dal kousek jídla, se cení, spíš nemám ráda, takové ty vykřikovatele, kteří ví, co si má kdo myslet a dělat, a kdo má jít válčit, a kolik kdo má dát, a sám, jenom velkých slov na emimi, ale když se člověk zeptá co udělal tak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16229
1.3.22 15:11

Zatím nižší tisíce a nějaké věci. Peněz je teď nasbíraných dost, tak si říkám, že ta první vlna solidarity je většinou největší a my se chceme víc zapojit později adresně. Mám nějaké akcie České zbrojovky, které vyletěly za tyhle dva dny slušně, a domlouvala jsem se s manželem, že na válce vydělávat nechci, takže to nechám vesele růst, ale potom většinu zisku pošleme někam na potřebná místa. Když to takhle půjde dál, tak to budou slušné desetitisíce.
Ale jestli někdo nedá ani korunu, ale na hranicích jim roznáší čaj nebo třeba přeposílá a organizuje požadavky na bydlení atd., tak je to obdivuhodné. Každý podle svých možností, a kdo nemá ani čas, ani peníze, tak ať na ně prostě jen myslí v dobrém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová