Kolik platíte hypotéku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
18.1.17 14:44

S timhle prijmem pochybuju, ze Vam nejaka banka pujci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
18.1.17 14:55

Hypotékou by refinancovat šlo jen účelový úvěr a to ještě spojený s bydlením. Pokud jste ty peníze použili na rekonstrukci a jste schopni to doložit (faktury a pod.), pak by se to dalo refinancovat do levnějšího. Ale jestli to zvládnete současně s hypotékou (asi by to šlo udělat „dohromady“)- to záleží na vaší bonitě (příjmech) a na hodnotě té nové nemovitosti. Počítejte, že potřebujete 10% svých peněz a ještě peníze navíc (za tu rekonstrukci). Jestli něco koupíte za 3 mega, tak by to pro banku muselo mít hodnotu tak 3,6 mega a to si moc neumím představit, že to klapne. Neřeším příjmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.17 13:32

Rozhodne bych do toho nesla, deti, nesplaceny uver, sen o baraku na hypoteku… s takovymhle prijmem.
Ja mam hypo 3900 mesicne a vydelavam 30 cistyho. A jsem stastna, ze jsem nesla do vetsiho bytu s vyssi hypo a mam bez starosti penize na normalni zivot a nemusim se klepat strachy o praci nebo se nemusim bat jit na neschopenku.
Nechapu lidi, co za kazdou cenu chteji barak a berou si hypoteky, pritom vydelavaji z meho pohledu fakt almuznu a jeste k tomu maji deti. Nechapu.

• Citovat
  • Upravit
36504
21.1.17 17:50
@Anonymní píše:
Rozhodne bych do toho nesla, deti, nesplaceny uver, sen o baraku na hypoteku… s takovymhle prijmem.
Ja mam hypo 3900 mesicne a vydelavam 30 cistyho. A jsem stastna, ze jsem nesla do vetsiho bytu s vyssi hypo a mam bez starosti penize na normalni zivot a nemusim se klepat strachy o praci nebo se nemusim bat jit na neschopenku.
Nechapu lidi, co za kazdou cenu chteji barak a berou si hypoteky, pritom vydelavaji z meho pohledu fakt almuznu a jeste k tomu maji deti. Nechapu.

to je ten bydlenkovský sen o „domečku“.Přesně ten reklamní bankovní obrázek šťastné vysmáté rodinky se zlatým retrívrem se sloganem - I vy na to máte. Narovinu - nemáte, vy hloupý nekritický kliente, to se Vás jenom snažíme lapnout před růstem úroků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.17 08:09

@Burj Chalifa zadny bydlenkovsky sen o domecku nemam..a i ja sama se priklanim, zustat zde nez platit hypo, ikdybychom na to meli. Jen jsou chvile, kdy je to vsechno na budku..kazdopadne nerozumne se zadluzovat nechceme ani nebudeme. Maximalne budeme casem pristavovat, a to bude casti z nasetreneho..
Zakl.
Navic jsem si vsimla, ze spousta paru, co si pujci hypo, maji svuj vysneny „domecek“,se pak vubec dobre nemaji, ikdyz staci platit, tak se „neco“ pokazi, rozvedou se a je to v haji.. :? Proklete hypoteky, nastesti me uz to obdobi, kdy jsem do toho chtela jit, preslo..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel