Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dcera má troje a prý je to málo, tak sonduju.
Na prodlouženou dostane od babičky a na ples bude mít dlouhé.
Já měla dvoje a jedny na ples
.
Já měla skoro na každou lekci jiné, některé jsem měla dvakrát, něco jsem měla půjčené od sestřenky, něco mi mamka ušila, něco jsme koupili. Ale je to už 16 let.
Dcera chodila loni a na kazdou lekci měla jiné a prý to tak měla většina holek (má 3 sestřenice věkově skoro nastejno, tak nebyl problém i půjčit). My jsme pořídili patery včetně těch na prodlouženou.
Na bezne lekce cernou sukni nebo kalhoty, a tri halenky stridave. Na 2 prodlouzene kratke saty, na zaverecnou korzetove dlouhe saty ![]()
Půjčovaly jsme si s holkama navzájem, takže skoro na každou lekci jiné. Ale svoje jsem měla dvoje + bílé na věneček.
@Lenka002 tak at se domluví s kamoskama a šaty si prohodí
my to tak dělaly a delavame s holkama porad
![]()
Já tak šestery, ale přijde mi, že v době čínských eshopů se dá nakoupit levně a pěkně, takže bych dceři něco přikoupila… a mne to tehdy nechala mamča šít u švadleny, musela to být pálka, myslím si…
Tak já si myslím, že tři je žalostně málo. Sice je to nějaký pátek, co jsem do tanečních chodila, ale měla jsem krom jednou pokaždé jiné šaty. Vlastních jsem měla jen pár, pak jsem v nich chodila na plesy, zbytek jsem měla půjčený od sestřenice, něco od mamčiných kamarádek, případně jejich dcer. Co si pamatuju, tak jsme měli dvě prodloužený a věneček a to jsem měla na každou jiné dlouhé šaty a na věneček mi šila šaty mamky kamarádka. Teď to vidím jinak, ale tenkrát jsme tím my holky žily a asi bych se zhroutila, myslím tenkrát, kdybych měla jen troje. Mám tři dcery, tak se asi mám na co těšit:-)
Jedny - na prodlouženou. Na lekce jsem chodila v šatech, co už jsem měla doma do školy nebo na ven.
@Lenka002 Chodila jsem se synem vloni do tanečních a jeho tanečnice měla pokaždé jiné šaty. Myslím, že stejně tak většina ostatních dívek. Já před x lety totéž, ale já studovala oděvní průmyslovku, tak jsem si je šila. Troje mi ale přijde hodně málo…