Kolikrát si voláte s rodiči?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
930
26.1.13 12:54

Je mi 24.S mámou si volám skoro každý den(má volání zdarma po 19 hod)Píšemi si na face. Jsem ráda že jí alespon slyším. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.6.18 21:07

Tato diskuse

Milé holky,
doporučuji, abyste si VŠECHNY tuto diskusi vytiskly a archivovaly.
Když to pak vytáhnete za 25 let, budete přesně vědět, jak obtěžujete a lezete na nervy
svým vlastním dětem, které jste před nedávnem nechtěly ani půjčit na víkend a jak si o vás povídají a radí se proti vám s úplně neznámými lidmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
4.6.18 08:05
@N2N2 píše:
Milé holky,
Když to pak vytáhnete za 25 let, budete přesně vědět, jak obtěžujete a lezete na nervy
svým vlastním dětem, které jste před nedávnem nechtěly ani půjčit na víkend a jak si o vás povídají a radí se proti vám s úplně neznámými lidmi.
???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
4.6.18 21:44
@N2N2 píše:
Milé holky,
svým vlastním dětem, které jste před nedávnem nechtěly ani půjčit na víkend a jak si o vás povídají a radí se proti vám s úplně neznámými lidmi.

Vy už prskáte i tady ty svoje negativní vlivy? Milá paní jestli máte problém s dcerou běžte to řešit s ní a nemějte tady rádoby kecy jak všichni jednou budeme mít ty ošklivé a zlé děti, které s námi nebudou chtít mluvit. Asi se to nestalo jako blesk z čistého nebe, tak si nejdříve zameťte před vlastním prahem než budete moralizovat ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
5.6.18 10:44

Co ja bych dala za zajem me mamy nebo tchyne, ani jedna nezavola, neprijede, jedna to ma k nam 5, druha 15 km. Tchyne dokonce kazdy tyden jezdi temer okolo naseho domu. Kdyz neprijedeme my, nezajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.6.18 11:17
@N2N2 píše:
Milé holky,

místo psaní takových canců na net by ses měla zamyslet nad svým vztahem s dcerou, co jste si udělaly, že s tebou nechce komunikovat ;)

já si se svou rodinou i s tchyní volám ráda. A když už si nemůžeme volat, tak si alespoň píšeme emaily. Ale máme spolu skvělé vztahy :srdce:

• Citovat
  • Upravit
80266
6.6.18 11:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
6.6.18 15:24
@N2N2 píše:
Milé holky,
svým vlastním dětem,
které jste před nedávnem nechtěly ani půjčit na víkend a jak si o vás povídají a radí se proti vám s úplně neznámými lidmi.

Naprosto souhlasím. A pokud budete mít dostatek sebereflexe, tak svůj vztah s nimi můžete dát znovu do pořádku. Každý by si měl uvědomit, že tzv. opičí láska, kdy rodiče nemají jinou životní náplň než dusit své ratolesti neutuchající „péčí“ a nenechat je ani vydechnout, je pro většinu samostatných jedinců obtěžující. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.6.18 14:13

s mamkou jsme taky kamarádky, vždycky jsme měli hezký vztah, ale tohle mi přijde přehnaný, spíš si napíšeme, jak se máme, co je nové, a třeba když se chce jedna z nás pochlubit nebo potřebuje utěšit tak si zavoláme, jinak tak jednou týdně,

--- takže tě chápu, když mi zavolají z domu třeba i táta tři dny po sobě každý večer, cítím se že mě chce kontrolovat, a nemám to prostě ráda

ale není to tím, že by jsme neměli hezké vztahy, můj bratr si třeba s tátou volá denně i dvakrát, bratr má jinou povahu a rodiče to vědí a respektují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
20.6.18 14:32
@Siluet píše:
Tak já mám jenom mamku a volám si s ní jak kdy, někdy i 10× denně :mrgreen: ale my jsme spíš kamarádky a říkáme si vše, tak že když některá zažije něco extra, nebo si potřebuje postěžovat, nebo naopak pochlubit se, tak si to prostě hned zavoláme :palec:

nebo prostě mamánka

• Citovat
  • Upravit
2642
20.6.18 15:11
@N2N2 píše:
Milé holky,

No neznám věkový průměr emimina ale celkem velká skupina bude moct za 25let leda tak volat s okna a chodit zapalovat svíčky na hřbitov, takže tvoje rada resp. nalezení vytištěného cancu dle tvé rady je spíš rozněžní nebo rozbrečí při vzpomínce co bylo v roce 2012 včetně hovorů s rodiči či tchánovci ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová