Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak ja musim rict, ze proti gastroskopii bylo kolono supr.kdyz si na to vzpomenu, je mi fakt blbe, nic horsiho jsem nezazila…oba ta bolest asi taky zavisi od toho, jestli tam jsou srusty, ja nastesti nemela, i kdyz jsem mnela za sebou operaci bricha…dostala jsem dve oblbovacky, jedna mi moc nezabrala a mic si toho nepamatuju..rikala jsem im nejaky kraviny, a bolelo to fakt minimalne
horsi pak byly ty vetry, manzel se dodnes na mne smeje
Neboj se nic ![]()
@Tšekkin Kulpa @jitkajitkaj @Komteska80 @Ornwen
Ach jo, holky, za pár hodin jdu na to. Třesu se jak ratlík. Navíc mám pocit, že nejsem úplně vyprázdněná. Včera ze mě šla skoro čistá voda a dneska ráno řídká stolice…Mám zimnici a mozek někde na procházce..Budu myslet na to, že jste to všechny zvládly, tak snad jim tam neuteču. Jsem srábotka, chjo
Zakladatelka
To zvládneš ![]()
Mmch…taky jsem měla pocit, že nejsem úplně vyprázdněná, ale nikdo pak nic neříkal, tak to asi ve finále bylo o. k.
I u tebe bude.
Hlavně se toho neboj, fakt neni čeho ![]()
![]()
Dej pak vědět
…ať můžeme pak probrat, jak jsi ty nervy z toho měla opravdu úplně zbytečně ![]()
@Komteska80 To víš, že se ozvu
. Už aby to bylo za mnou. V půl jedné tam mám být. Jsem zralá na pořádnýho panáka
. V noci jsem skoro nespala, vypadám jak zombie
Ještě že mám tvoji podporu
![]()
@Anonymní píše:
@Tšekkin Kulpa @jitkajitkaj @Komteska80 @Ornwen
Ach jo, holky, za pár hodin jdu na to. Třesu se jak ratlík. Navíc mám pocit, že nejsem úplně vyprázdněná. Včera ze mě šla skoro čistá voda a dneska ráno řídká stolice…Mám zimnici a mozek někde na procházce..Budu myslet na to, že jste to všechny zvládly, tak snad jim tam neuteču. Jsem srábotka, chjoZakladatelka
Neboj bude to v pohodě.
Užij si drogy, normálně se k nim asi nedostanes ![]()
@Komteska80 @Tšekkin Kulpa Tak holky mám to za sebou a bohužel pozitivní je pouze to, že jsem přežila. Bolelo to opravdu strašně, řvala jsem bolestí, doktor se nedostal dál, jak do 50cm, prý mám abnormálně kroucené střevo a výsledek je ten, že mě posílá na vyšetření pod narkózou. Ještě navíc tam doktor sjel sestru, že mi píchla slabou injekci a to asi jo, protože jsem žádné oblbnutí necítila. Ale vám moc díky za podporu, alespoň před tím vyšetřením ze mě ten strach trochu spadnul
.
Tak to je mi moc líto ![]()
A to nebylo poznat už z utz…že je to střevo takhle zkroucené?
Mohli ti to pod narkózou udělat rovnou ![]()
Nechápu takový přístup k pacientům ![]()
Hlavně, že tedy příště už nic neucítíš ![]()
Já teda oblbovačku měla taky slabou a v limbu jsem rozhodně nebyla, ale mě to i tak nebolelo.
@Komteska80 Já si ani nemyslím, že mám snížený práh bolestivosti. Vím, co to je velká bolest, dokážu ji snést. Tohle bylo ale fakt nepřekonatelný. Hrůza.
Tak jsem to nemyslela…pokuď máš střevní kličky, nějaký zúžení apd. tak logicky, že to bolet muselo.
Mě zaráží, že pokuď jsi byla už předem na nějakém utz, tak tam už by to patrný být mohlo a měla by jsi to ve zprávě a při kolono se podle toho měli řídit.
Takovým pacientum to nedělají přeci jen takhle s obyč. oblbovačkou.
@Anonymní píše:
@Komteska80 @Tšekkin Kulpa Tak holky mám to za sebou a bohužel pozitivní je pouze to, že jsem přežila. Bolelo to opravdu strašně, řvala jsem bolestí, doktor se nedostal dál, jak do 50cm, prý mám abnormálně kroucené střevo a výsledek je ten, že mě posílá na vyšetření pod narkózou. Ještě navíc tam doktor sjel sestru, že mi píchla slabou injekci a to asi jo, protože jsem žádné oblbnutí necítila. Ale vám moc díky za podporu, alespoň před tím vyšetřením ze mě ten strach trochu spadnul.
Jejda to me mrzi.. To je des.
Ja jsem teda srab a vždycky kdyz me při nějaké příležitosti umrtvujou tak na sebe nenechám sáhnout dokud to fakt necitim…
Tak se drž aspoň ze u narkozy si muzes byt jista ze to nebudea cítit…
@Komteska80 Vím, že jsi to tak nemyslela
Já se jen obhajuji, protože mám pocit selhání
. Na utz jdu za týden, správně načasované
![]()