Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
@Komteska80 Vím, že jsi to tak nemyslelaJá se jen obhajuji, protože mám pocit selhání
. Na utz jdu za týden, správně načasované
![]()
Houby pocit selhání…to teda určitě neměj!
Selhalo opět naše zdravotnictví…takovýhle vyšetření by měli mít sakra nějaký pořadí!
Dobrý večer holky ![]()
Potrebuju uklidnit, zítra ranko jedu na kolono…od 3 odpolko piju Fortrans, mam dopity pouze 2. litr, vůbec to do me nejde a mam co dělat abych to nehodila ven
…
Mam pocit ze uz vypiju pouze max. litr a to kdo ví jestli
na wc normalne litam…
Myslíte, že bude problém, když nevypiju všechny 4 litry?
ja to fakt nedávám…
Navíc jsem diabetik a je mi docela blivno z hladu..
Snad to vadit nebude. Ja mela pred kolonoskopii tri male flasticky s nejakym horkym sajrajtem a od te doby nenavidim horkou chut, treti jsem malem vyzvracela hned. Kamos se na treti vybodl a nic se nestalo…
@Jenisa jee, to by bylo pro me úplný vysvobození, pac ja to fakt nedávám, je to hnus ![]()
@Martulka23 píše:škoda, že Ti nenapsali Picoprep.Je to jen 1 deci docela chutné citrusové " limonády". Pak už jen prolít 4 litry tekutin.Voda, pivko…
Dobrý večer holky
Potrebuju uklidnit, zítra ranko jedu na kolono…od 3 odpolko piju Fortrans, mam dopity pouze 2. litr, vůbec to do me nejde a mam co dělat abych to nehodila ven…
Mam pocit ze uz vypiju pouze max. litr a to kdo ví jestlina wc normalne litam…
Myslíte, že bude problém, když nevypiju všechny 4 litry?ja to fakt nedávám…
Navíc jsem diabetik a je mi docela blivno z hladu..
@Martulka23 píše:
@Burj Chalifa no to byla jinanež toto..
máš stejnou zkušenost? ![]()
Ahojky, mám takový asi divný dotaz, zítra v poledne jdu na kolonoskopii, dneska jsem vypila v pohodě Picoprep a 3 litry vody. Ted ale k aktuálnímu dotazu - večer jsme pozvaný do restaurace na oslavu narozenin, mohu vypít 1 - 2 piva? Na tom papíru je napsaný, že TO nesmí být nápoj neprůhledný a perlivý, to asi pivo je. Je teda vhodnější střik z bílého vína? Casový odstup do zítřejšího poledne by byl 15 hodin. Moc děkuji
@lenulik Upřímně tě obdivuju, že do té restaurace jdeš. Já byla po vyprázdnění slabá jak moucha a byla jsem ráda, že jsem ráda. Nikam bych nešla. A pít alkohol na prázdný žaludek a střeva mi přijde přímo vražedný.
@Paoloska píše:
@lenulik Upřímně tě obdivuju, že do té restaurace jdeš. Já byla po vyprázdnění slabá jak moucha a byla jsem ráda, že jsem ráda. Nikam bych nešla. A pít alkohol na prázdný žaludek a střeva mi přijde přímo vražedný.
jj, nechala bych to na potom. Narovinu, taková pr-del to zase není.
@Tšekkin Kulpa Moc děkuji