Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ze ja ho prave moc miluju, on tvrdi ze me taky a takovych veci jak me komentuje apod. dela i vic..Kdyz jsme spolu o tom mluvili tak si pry prehanim a ze resim blbosti, ale ono me to opravdu snizuje…Treba kdyz si i neco kupuju jako na sebe nebo tak tak u toho premyslim jestli si to mam koupit aby mi neco nerikal ze je to hrozny apod…A nebo kdyz o tom zacnu mluvit tak rika takovy to ze jsem zenska a ze to beru jinak, ze jsem moc precitlivela a tak…Mam toho plnou hlavu a opeavfu mi to moc vadi…
Pokud se k tobě takto chová a řekla bych až ponižuje, a ty ho moc miluješ, tak bys nejdřív měla dělat něco se svojí sebedůvěrou a pak si hledat vhodného partnera, který tě pochopí a nebude tě odpálkovávat tím, že jsi přecitlivělá. No jo, tím si projít musíš, každá si to sebevědomí musí vydobýt. Můžou tady být rady horem dolem ale stejně s ním budeš dál a necháš si to líbit. Chce to čas..
@Anonymní píše:
Precitlivela urcite trosicku jsem…Ale podle me to rika celkem zle i kdyz jde vlastne o prkotinu jako vlnite vlasy tak rekne at s jim nechodim na ulici, ze se za me bude stydet ze je to hnusny…Pritom me opravdu jeste takhle ani nevidel..tak to mi prijde takovy nevhodny..
Tak oprava, platí, že on je deb.il a ty jsi k tomu ještě blbá… No ale jestli ti vyhovuje žít s někým, kdo tě ponižuje, neváží si tě a ty jsi k tomu všemu už tak zblblá, že máš strach vůbec nakupovat, aby ti náhodou něco neřekl. No ale hlavně, že ti říká, že tě miluje, to je přece nejdůležitější, to co říká ![]()
@Lentilka93 píše:
@Michelle_M souhlasímmě třeba přítel na rovinu řekl, že když si vyžehlím vlasy, tak jsem jak olíznutá kravičkou.. vlnité mi sluší více.. řekl to slušně a vůbec mě to neurazilo
olíznutá kravičkou, to je hezký, to bych se ani nezlobila ![]()
ano kdo jiný než rodina a nejlepší přátelé by Vás měli kritizovat
ale vždy to jde slušně a ohleduplně ![]()
@Anonymní píše:
Dobry den, deje se vam taky, ze kdyz se vam neco libi napr. nejaky kousek obleceni, nebo styl vlasu respektive vlnite, kdyz mate rovne vlasy, takze si chcete obcas kulmou udelat vlnite a vasemu priteli se to pry nelibi a rika vam ze vam to nebude sluset, pritom vas tak ani nevidel jeste a at s nim pak nechodite na ulici, ze je to,,hnusny" apod. Jaky na to mate nazor? Ja se vzdy citim trapne blbe a nekdy mi je i do breku…Nechapu to.![]()
Já jsem přišla na to, že ex dementoval vše, co se ostatním líbilo. To, co mi kolegové pochválili, někdy i opakovaně, on zkritizoval a nepřál si, abych to tak nosila. Ano, už je to ex, tohle byl jen jeden z mnoha kousků mozaiky. Dnes se stýkám s mužem, kterýmu se libim moc, cítím to, chválí, komentuje. Od mých přátel, mužů, zazněl i názor, že ex prostě žárlil a nechtěl, abych se libila, abych byla sexy. Mám sexy postavu, to je pravda, drobná, štíhlá prsatá blondýnka se zelenýma očima. Asi na tom něco bude, nicméně mě to vadilo a urazelo mě to.
@welovefashion píše:
olíznutá kravičkou, to je hezký, to bych se ani nezlobilaano kdo jiný než rodina a nejlepší přátelé by Vás měli kritizovat
ale vždy to jde slušně a ohleduplně
Jasny ale když je někdo sociální buran, tak si ani neuvědomuje že by mluvil nějak neslušně a urážlivě. Nechápu jak chlapa s takovým chováním může některá milovat, to musí mít ta ženská fakt nějakej problém..
Občas mi řekne že mi nějaký účes sluší víc. Nebo,, předtím to bylo lepší,, ale vyloženě hnusný mi teda neřekl. Taky bych mu něco hnusně okomentovala…
hadry mi nekomentuje, jen já jemu.
@Anonymní píše:
Dobry den, deje se vam taky, ze kdyz se vam neco libi napr. nejaky kousek obleceni, nebo styl vlasu respektive vlnite, kdyz mate rovne vlasy, takze si chcete obcas kulmou udelat vlnite a vasemu priteli se to pry nelibi a rika vam ze vam to nebude sluset, pritom vas tak ani nevidel jeste a at s nim pak nechodite na ulici, ze je to,,hnusny" apod. Jaky na to mate nazor? Ja se vzdy citim trapne blbe a nekdy mi je i do breku…Nechapu to.![]()
Protoze vas dva nezname, je tezke to hodnotit.
Jednak nemusis mit cit pro vkus a opravdu to, co kritizuje, muze vypadat hrozne. Anebo vypadas dobre, a jeho chovani je zacatek psychickeho tyrani (ono to vetsinou prichazi pomalu, aby to nebylo hned poznat), potrebuje ti srazit sebevedomi a udelat z tebe nerozhodnou blbku zavislou na nem ![]()
Prosím tě, co ti na takovém chlapovi imponuje? Vždyť se chová jako sebestredny buran. Nevím jak ty, ale já mám raději muze galantni, kteří se k ženě (i okolí) chovají slušně a na úrovni.