Komplikovaný vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.8.18 08:44

Navíc kvůli mě začla brát prášky.. říkala, že jí je často špatně atd.. než si tělo zvykne. Jsem normální chlap, takže tyhle hormonální výlevy občas nechápu.. nebo mi spíš nedojde, že to může být tím. Ale i to je přece znak, že to bere vážně. Brali by jste prášky, kdyby jste v tom chlapovy neviděli něco víc? I s kondomem to bylo dobrý, takže jsem to bral jako krok vpřed.

• Citovat
  • Upravit
7478
15.8.18 08:50

Prijde mi to jako prehnana reakce.Taky jsem si dost nabila pusu a na zacatku vztahu s manzelem jsem mela tendence panikarit,pripadne resit siuace,kterych si dneska ani nevsimnu.Kdyz mi to pripomelo nejakou starsi situaci… Kazdopadne slecna reaguje dost prehnane a je otazkou,jestli ji nekdy dostatecne dokazes,ze UZ…uz se muze citit jista,uz ti muze verit…bude to hodne souviset se sebevedomim atd.a idealni by bylo,kdyby na sobe a se sebou chtela pracovat.Jenze to musi chtit ona. Takze co poradit Tobe.Cim vic to budes resit,tim vic neprirozenejsi mezi sebou budete.Jak nekdo psal,dej si vnitrni limit 3 mesice,po ktere to budes pozorovat a pak se rozhodnes.Musis myslet na to,jakze se citis ty.Nekoho zachranovat nevede moc k nicemu dobremu.Podporit ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12621
15.8.18 08:55
@Anonymní píše:
Zdravím. Rád bych znal pohled hlavně od něžnějšího pohlaví na moji situaci. 8)

Zhruba měsíc se scházím s holkou (22) a mě 27.

Hned na první schůzce to ohromně zajiskřilo a dlouho jsem nepotkal někoho tak vyjmečného. Rozumíme si ve všem. Hodiny a hodiny si povidáme. Ta oboustranná přitažlivost by se dala krájet :)) V sexu žádný problém. Upřímně.. takové souznění jsem snad ještě nezažil a ona také ne. Nemáme žádný reálný problém.

Potíž je v tom, že neměla zrovna štěstí na bývalé partnery. Bojí se dalšího zklamání. Vždy po společném víkendu, nebo i schůzce, která je klasicky zamilovaná jako to bývá vždy na začátku, přijde studená sprcha. Lekne se a začne hledat důvody, proč nám to nevyjde. Dospěje to vždy skoro k rozchodu, ale pak přizná, že mě podvědomě odhání a bojí se zklamání. Sejdeme se znovu a zase týden z říše snů :) Má problém mi věřit, že to beru vážně.

Nemyslím, že by byla nevyzrálá. V hlavě to má srovnané. Zatím jsem měl trpělivost s tím, že má špatnou zkušenost a chci jí dokázat, že jsou i normální chlapy :D

Dnes jsem poprvé zrušil schůzku, protože jsem byl vyšťavený z práce. Potřeboval jsem prostě spánek. Jenže to byl problém. Zase mi nevěří a myslí, že jsem se nesešel, protože u mě neměla spát, takže by nebyl sex.

A moje otázka zní? Měla jste některá taky podobný problém? Co by jste čekali v téhle situaci od chlapa? Nevím, jestli z toho vycouvat, protože city jsou pořád hlubší a nevím jestli je mám dál investovat. Nebo být dál a dál trpělivý dokud neuvěří, že to myslím vážně. Srdce radí druhou možnost, protože takového člověka potkáte párkrát za život. Rozum říká zdrhej dokud se nezamiluješ tak, že to pak bude ještě horší :D

Prostě se to ve mě pere.. mám nějakou důstojnost a je hrozně těžký někomu stále něco dokazovat když vám nevěří. Na druhou stranu vím, že má problém a rád bych ho s ní společně zvládnul.

Díky za každou reakci.

Je hodně řešivá a přemýšlí nad každým tvým slovem..ano někdo ji zklamal a bojí se..já bych to nevzdávala, když s ní vydržíš déle, tak Ti začne skutečně věřit a měl by být klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.18 09:05

Máte pravdu. Vlastně to vím taky, ale jen jsem to potřeboval potvrdit :D Víte nejsem žádnej zoufalec.. normálně bych z toho vycouval, ale tohle nejde.. I když ‘’vypnu’’ pinďoura a zamyslím se logicky, tak jsem podobné spojení nezažil. Prostě pokud ani časem neuvěří a neuklidní se, tak uteču. Nejsem psycholog abych jí pomohl. Dávám jí to najevo slovy i činny.. víc neumim.

• Citovat
  • Upravit
257
15.8.18 09:14

A je to opravdu o tom, že se bojí vážného vztahu, nebo se jí líbí, když ji někdo dobývá a pořád dokola ji ujišťuje jaký je do ní blázen a může mu věřit? Protože, pár měsíců se to dá vydržet, ale určitě ne roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí