Komu vadí moje ikonka?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20877
18.4.14 22:27

@Cuddy

Tak jako lékaři se střídají na službě, tak se i my admini střídáme zde na eMiminu. I my admini jsme jen lidé a potřebujeme čas pro regeneraci, odpočinek a vlastní aktivity, tak jako vy. Máte-li zaměstnání, také v něm nejste přítomna 24hodin, pletu se snad?

• načítám...
14637
18.4.14 22:27
@Viking píše:
Proč jsou opakovaně zamykány diskuse, kde se mezi sebou uživatelé baví o tématu a moc se mu nevzdalují, nenapadají se a nejsou vulgární? Jaká konkrétní pravidla porušují?

Jn, kdyby nebyla zamčena, tak nevzniknou dvě další. :mrgreen:

• načítám...
27264
18.4.14 22:28

@admin dobrá očekávám tedy, že zítra dostanu odpověď od toho, kdo to měl na starosti.
Fakt mě to zajímá, teď už nejde o ikonku, ale opravdu o principa o logiku, celý akce…

• načítám...
20877
18.4.14 22:30

@Viking

Máte nějakou konkrétní diskuzi? Takto Vám neodpovím, neboť je to velmi obecný dotaz a uzamykání diskuzí může nastat z mnoha různých důvodů. Dojde-li však k uzamčení diskuze, vždy píšeme v posledním příspěvku důvod pro uzamčení.

Martina

• načítám...
27264
@Pizlam píše:
**@lleennttiillkkaa
Chapu, ze te to stve. Taky to nepobiram ale nezda se ti, ze si tu zvysujes tlak zbytecne? Tahle bitva je predem prohrana.

já vím no, ale mě to prostě přijde jako buzerace. Jak jsem řekla za chvilku každá vyfasujeme čísla jako v koncentráku, protože se někomu znelíbí naše nicky…

• načítám...
30988
@admin píše:
@CuddyTak jako lékaři se střídají na službě, tak se i my admini střídáme zde na eMiminu. I my admini jsme jen lidé a potřebujeme čas pro regeneraci, odpočinek a vlastní aktivity, tak jako vy. Máte-li zaměstnání, také v něm nejste přítomna 24hodin, pletu se snad?

Ano, jde prave o to stridani. A pokud se stridate, tak snad neni potreba byt v zamestnani 24 hod, to by bylo potreba, kdyby jste se nestridali.

• načítám...
7661
@admin píše:
Nejde o počet uživatelek, aby mohlo vzniknout nové pravidlo. Každý problém/podnět se snažíme posoudit z vícero hledisek. Jinak většina pravidel nevzniká na podnět stížnosti, ale spíše žádosti ;)

Takže třeba stačí jedna žádost jedné uživatelky, abyste vyhlásili takovou plošnou restrikci?

• načítám...
20877
18.4.14 22:31

@lleennttiillkkaa

Předám Váš podnět kolegyni, nicméně nejsem si jistá, zda se odpovědi dočkáte ihned zítra. Jakmile však bude moci, jistě Vám Váš dotaz zodpoví (pokud tak nebylo učiněno již dříve) ;)

Martina

• načítám...
9887
18.4.14 22:32
@admin píše:
@Viking

Máte nějakou konkrétní diskuzi? Takto Vám neodpovím, neboť je to velmi obecný dotaz a uzamykání diskuzí může nastat z mnoha různých důvodů. Dojde-li však k uzamčení diskuze, vždy píšeme v posledním příspěvku důvod pro uzamčení.

Martina

Ano, například tyto dvě (sloučené) zamčené diskuse https://www.emimino.cz/…onka-187660/ Na konci ostatně žádné vysvětlení není.

• načítám...
27264
18.4.14 22:32
@admin píše:
@Viking

Martina

předpokládám, že @Viking má namysli konkrétně diskuzi, která se týká blokace a zákazu ikonky uživatelky quinny…
A jen tak na okraj, vy si nepředáváte službu? Jako že si neřeknete co zásadního se řeší? Protože pak by se asi nestalo, že nevíte o čem je řeč, když se Vás někdo na něco zeptá

• načítám...
27264
18.4.14 22:33

@admin děkuji, nemusí to být hned zítra, ale až se dotyčná kolegyně zjeví,,v práci,,

• načítám...
20877
18.4.14 22:34

@lleennttiillkkaa

Informace si samozřejmě předáváme. Zde se však jedná o problém z mé strany, neboť jsem kvůli zdravotním potížím chyběla ve chvíli, kdy se řešila potíž s ikonkami.

Martina

• načítám...
1573
18.4.14 22:34
@lleennttiillkkaa píše:
já vím no, ale mě to prostě přijde jako buzerace. Jak jsem řekla za chvilku každá vyfasujeme čísla jako v koncentráku, protože se někomu znelíbí naše nicky…

Ja te chapu. Jsou ale jen dve moznosti.
A) vykaslat se na to
B) odejit nekam jinam

Mozna jeste C) trochu je zamestnat pri patecnim veceru :mrgreen:
Neres to. Uvar nejakou smetanovou omacku na zitra a je klid. :kytka:

• načítám...
27264
18.4.14 22:36
@admin píše:
@lleennttiillkkaa
Věřte mi, že jakkoliv upravíme pravidlo/a, vždy se po čase najde nějaká „moucha“ a detail, který by bylo třeba upravit..Martina

a konkrétně k tomuhle. Mám pocit, že od toho jste admini, aby jste uhlídali, jestli ikona je nebo není závadná a případné mouchy plácli plácačkou…

• načítám...
20877
18.4.14 22:37

@Viking

Tato diskuze byla uzamčena s vysvětlením admina zde. Následně došlo ke sloučení, neboť se objevila další diskuze se stejným tématem, proto se může zdát, že v diskuzi chybí vysvětlení.

Martina

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová