Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak jako lékaři se střídají na službě, tak se i my admini střídáme zde na eMiminu. I my admini jsme jen lidé a potřebujeme čas pro regeneraci, odpočinek a vlastní aktivity, tak jako vy. Máte-li zaměstnání, také v něm nejste přítomna 24hodin, pletu se snad?
@Viking píše:
Proč jsou opakovaně zamykány diskuse, kde se mezi sebou uživatelé baví o tématu a moc se mu nevzdalují, nenapadají se a nejsou vulgární? Jaká konkrétní pravidla porušují?
Jn, kdyby nebyla zamčena, tak nevzniknou dvě další. ![]()
@admin dobrá očekávám tedy, že zítra dostanu odpověď od toho, kdo to měl na starosti.
Fakt mě to zajímá, teď už nejde o ikonku, ale opravdu o principa o logiku, celý akce…
Máte nějakou konkrétní diskuzi? Takto Vám neodpovím, neboť je to velmi obecný dotaz a uzamykání diskuzí může nastat z mnoha různých důvodů. Dojde-li však k uzamčení diskuze, vždy píšeme v posledním příspěvku důvod pro uzamčení.
Martina
@Pizlam píše:**@lleennttiillkkaa
Chapu, ze te to stve. Taky to nepobiram ale nezda se ti, ze si tu zvysujes tlak zbytecne? Tahle bitva je predem prohrana.já vím no, ale mě to prostě přijde jako buzerace. Jak jsem řekla za chvilku každá vyfasujeme čísla jako v koncentráku, protože se někomu znelíbí naše nicky…
@admin píše:
@CuddyTak jako lékaři se střídají na službě, tak se i my admini střídáme zde na eMiminu. I my admini jsme jen lidé a potřebujeme čas pro regeneraci, odpočinek a vlastní aktivity, tak jako vy. Máte-li zaměstnání, také v něm nejste přítomna 24hodin, pletu se snad?
Ano, jde prave o to stridani. A pokud se stridate, tak snad neni potreba byt v zamestnani 24 hod, to by bylo potreba, kdyby jste se nestridali.
@admin píše:
Nejde o počet uživatelek, aby mohlo vzniknout nové pravidlo. Každý problém/podnět se snažíme posoudit z vícero hledisek. Jinak většina pravidel nevzniká na podnět stížnosti, ale spíše žádosti
Takže třeba stačí jedna žádost jedné uživatelky, abyste vyhlásili takovou plošnou restrikci?
Předám Váš podnět kolegyni, nicméně nejsem si jistá, zda se odpovědi dočkáte ihned zítra. Jakmile však bude moci, jistě Vám Váš dotaz zodpoví (pokud tak nebylo učiněno již dříve) ![]()
Martina
@admin píše:
@VikingMáte nějakou konkrétní diskuzi? Takto Vám neodpovím, neboť je to velmi obecný dotaz a uzamykání diskuzí může nastat z mnoha různých důvodů. Dojde-li však k uzamčení diskuze, vždy píšeme v posledním příspěvku důvod pro uzamčení.
Martina
Ano, například tyto dvě (sloučené) zamčené diskuse https://www.emimino.cz/…onka-187660/ Na konci ostatně žádné vysvětlení není.
@admin píše:
@VikingMáte nějakou konkrétní diskuzi? Takto Vám neodpovím, neboť je to velmi obecný dotaz a uzamykání diskuzí může nastat z mnoha různých důvodů. Dojde-li však k uzamčení diskuze, vždy píšeme v posledním příspěvku důvod pro uzamčení.
Martina
předpokládám, že @Viking má namysli konkrétně diskuzi, která se týká blokace a zákazu ikonky uživatelky quinny…
A jen tak na okraj, vy si nepředáváte službu? Jako že si neřeknete co zásadního se řeší? Protože pak by se asi nestalo, že nevíte o čem je řeč, když se Vás někdo na něco zeptá
@admin děkuji, nemusí to být hned zítra, ale až se dotyčná kolegyně zjeví,,v práci,,
Informace si samozřejmě předáváme. Zde se však jedná o problém z mé strany, neboť jsem kvůli zdravotním potížím chyběla ve chvíli, kdy se řešila potíž s ikonkami.
Martina
@lleennttiillkkaa píše:
já vím no, ale mě to prostě přijde jako buzerace. Jak jsem řekla za chvilku každá vyfasujeme čísla jako v koncentráku, protože se někomu znelíbí naše nicky…
Ja te chapu. Jsou ale jen dve moznosti.
A) vykaslat se na to
B) odejit nekam jinam
Mozna jeste C) trochu je zamestnat pri patecnim veceru ![]()
Neres to. Uvar nejakou smetanovou omacku na zitra a je klid. ![]()
@admin píše:
@lleennttiillkkaa
Věřte mi, že jakkoliv upravíme pravidlo/a, vždy se po čase najde nějaká „moucha“ a detail, který by bylo třeba upravit..Martina
a konkrétně k tomuhle. Mám pocit, že od toho jste admini, aby jste uhlídali, jestli ikona je nebo není závadná a případné mouchy plácli plácačkou…
Tato diskuze byla uzamčena s vysvětlením admina zde. Následně došlo ke sloučení, neboť se objevila další diskuze se stejným tématem, proto se může zdát, že v diskuzi chybí vysvětlení.
Martina
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat