Komu vadí moje ikonka?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12272
18.4.14 23:21
@Litta píše:
@tiffany No ne, tak nejde o obsah, u quinny, ale o pohyb. To zas v pravidlech je, takže to je jasné, proč vadila kočka na stole.

Ale tak pohyblivých ikon je tu daleko víc…

• načítám...
14637
18.4.14 23:22

@tiffany Daleko ne. Vím už jen o dvou (edit) :mrgreen: Spíš ty podpisy by se mohly profiltrovat. :jazyk:

• načítám...
12272
18.4.14 23:31
@Litta píše:
@tiffany Daleko ne. Vím už jen o dvou (edit) :mrgreen: Spíš ty podpisy by se mohly profiltrovat. :jazyk:

Já ti nevím, já už jsem si podpis smazala. Poslední dobou se tu necítím v bezpečí.

http://www.celysvet.cz/…e/s10430.gif

• načítám...
10905
18.4.14 23:35

Neprozradila by mi nějaká dobrá duše, jestli už admini popsali, jak přesně quinny porušila pravidla, že je za to bloklá?

• načítám...
9887
18.4.14 23:44
@Knihomyš píše:
Neprozradila by mi nějaká dobrá duše, jestli už admini popsali, jak přesně quinny porušila pravidla, že je za to bloklá?

Předpokládám, že odpověď „moc se ptala“ Tě neuspokojí:)
Zatím jsme se dozvěděli jen to, že admin (Josefina?), který ji zabanoval, zmizel, aniž by komukoli své důvody prozradil. A že ani zítra patrně nebude přítomen.

• načítám...
7661
18.4.14 23:45
@Camael píše:
@Bersaba
ok, ale když to vezmu od morku kosti, tak třeba dokážu pochopit, že k. black byla kontroverzní. Třeba já ji měla někde ráda, někde mi nevadila, ale byla hodně výrazná a měla tábory jak fanynek, tak odpůrkyň. Navíc svoje názory říkala jasně. Ale quinny? Tak třeba jsem neinformovaná, ale nikde jsem nenarazila na její osobu, coby na kontroverzní, tak proč se zbavovali jí?

Quinny na to pravidlo „jen“ dojela, ale zdá se nemožné dopátrat se důvodu, PROČ to vůbec existuje. Na čí popud vzniklo? Zatím jsme se dostali jen k mlhavé informaci o stížnostech či žádostech „několika uživatelek“, což je zřejmě nějaké místní božstvo…

• načítám...
10905
19.4.14 00:24

No tak si představte, že třeba pro Firefox existuje doplněk, kterým si můžete znehybnit animované gify. V Opeře je prý ta možnost implicitně, u MIE nevím, ale voni se ty hlavní prohlížeče vždycky tak nějak navzájem dotahujou.

• načítám...
12272
19.4.14 00:25
@Knihomyš píše:
No tak si představte, že třeba pro Firefox existuje doplněk, kterým si můžete znehybnit animované gify. V Opeře je prý ta možnost implicitně, u MIE nevím, ale voni se ty hlavní prohlížeče vždycky tak nějak navzájem dotahujou.

Já mám firefox a žádný reklamy nevidím. Přitom smajlíky a ikonky se mi normálně hýbou.

• načítám...
10905
19.4.14 00:27
@RyBANA píše:
No když to tak čtu…bude vadit, když založím diskuzní web s koncovkou např. webnode?? :mrgreen:Protože jak to tak čuju, za chvíli padnu i já…i když pravda měla bych na sebe upozornit např. založením několika nasrávacích diskuzí…co? co? nechceme vydělávat, chceme si pokecat…na to tvoření stránek zdarma bude bohatě stačit :mrgreen:

Pošli pak link do SZ :)

• načítám...
40270
19.4.14 07:58

@Litta
Já se jen modlím, aby se zase nenašla skupinka, která by podala nahoru žádost, aby byly podpisy viditelné furt. Je přece škoda, že nemůžou nacpat všem, kdy, kolikrát a s jakým výsledkem si doma vrzli, jak jim chodila a nechodila MS a seznamy všech členů domácnosti, včetně psů, nejlépe v blikající verzi.

• načítám...
27264
19.4.14 07:59
@Cuddy píše:
@Camael Bylo jich opravdu par, treba tak kolem 5. Ja bych to s adminy uz neresila, dnes vecer se ukazala jejich „profesionalita“.
:potlesk:
  • načítám...
27264
19.4.14 08:03
@Bersaba píše:
Quinny na to pravidlo „jen“ dojela, ale zdá se nemožné dopátrat se důvodu, PROČ to vůbec existuje. Na čí popud vzniklo? Zatím jsme se dostali jen k mlhavé informaci o stížnostech či žádostech „několika uživatelek“, což je zřejmě nějaké místní božstvo…

Bersabo, oni mi to vysvětlili, že tenhle zákon vznikl na základě toho, že se tu po novým roce objevilo několik vulgárních, uraážlivývh a jinak závadných, pohyblivých ikon, na které si stěžovaly nějaké uživatelky. Ovšem myslím, že lze velmi objektivně posoudit, která ikonka je nebo není závadná.

• načítám...
20877
19.4.14 08:09

Do této diskuze byla přesunuta i témata „Už nevadí jenom ikonka, už vadí i diskuze o ní“ a „Kde to najdu v pravidlech“.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová