Konec RD, nechci nastoupit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
361
22.12.14 10:51

Taky to trošku nechápu. Den před nástupem do práce už přeci musím mít vše vyřešené a ne řešit, že zítra nechci do práce! Proč sis neprotáhla RD třeba do 3,5 let nebo do 4 let? Nechápu fakt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.14 12:16

no

No popradvě myslím, že byste to určiě zvládli, dříve lidi zvládli daleko více…-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.12.14 12:47

Tak den před nástupem do práce se rozhodnout jinak, to je tedy síla :think:
Ale aspoň bych to zkusila být zakladatelkou.
Třeba by to šlo, neházela bych hned flintu do žita :think:
Taky jsem se nechtěla vrátit, ale nakonec jsem ráda, že jsem se vrátila…
Z mnoha důvodů.
Ale případné nevrácení do práce bych oznámila s velkým předstihem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
22.12.14 14:54

Mimochodem nemyslím si, že by bylo nereálný to stíhat, já dojíždím každej den minimálně 35 minut (to je ráno bez provozu), běžně spíš tak těch 45 minut, občas hodinu… A stíháme to…

Já prostě jezdím do práce brzo ráno a končím tak, abych stihla vyzvednout děti ze školky… :nevim: Kdybych si měla vybírat práci tak, abych do práce jezdila jen třeba 10 - 15 minut, tak nejspíš nepracuju do teď… :think:

S manželem jsme počítali, že teoreticky bych mohla zvládat kluky vodit i vyzvedávat, ale je fakt, že to už by fakt bylo s odřenejma ušima, kluci by byli ve školce od otevření do zavření… Ale taky by to šlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.12.14 14:58

Zaměstnavatel bude zakladatelku zcela jistě milovat. Fakt nechápu. :roll: Stačí pár takových a pak se nemáme co divit, proč matky s dětmi mají problém sehnat práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
22.12.14 15:05
@Svistice píše:
Zaměstnavatel bude zakladatelku zcela jistě milovat. Fakt nechápu. :roll: Stačí pár takových a pak se nemáme co divit, proč matky s dětmi mají problém sehnat práci.

Taky mě to vždycky napadne… :think: O to víc si vážím toho, že já dostala šanci dokázat, že i matka se dvěma dětma je schopná fungovat v práci jako všichni ostatní… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.14 16:18

Děkuji všem za přínosné postřehy. Zaměstnavatel požadoval, abych byla 9-17 v práci (tak jako před MD), děti neměl kdo vyzvedávat ze školek (každé bohužel bude chodit jinam, mladší nám ke staršímu dítěti nevzali), ani vozit na kroužky (mezi 15-17 hod). Zkoušeli jsme paní na hlídání, ale předminulý týden nám agentura poslala paní, která přišla s podnapilým manželem, a i sama měla očividně problém s osobní hygienou. Minulý týden nám agentura sdělila, že nikoho dalšího v našem okolí nemá, možno proto, že jsem požadovali jednak odvedení jednoho dítěte na kroužek, vyzvednutí dalšího z jiné školky, zpátky na kroužek, a pak se 2 dětma domů - asi to bylo pro paní na hlídání príliš složité. Hledali jsme i jinde, bezúspěšně, jediné, co se mi podařilo zajistit byla kamarádka, která odvede jednou týdně dítě na kroužek, ale pak na 16:30 už pro ní musíme my. A to ještě pořád zůstává s otazníkem další dítě, které je potřeba také na kroužek odvést… Opravdu jsem skoušela mnohé způsoby hlídání, do poslední chvíle věřila, že někoho najdu. :nevim: Nepovedlo se.

Ale už můžete všechny klidně spát, se zaměstnavatelem jsem se dozhodla na rozvázání poměru dohodou, teď mi zbývá jenom vyřešit, jestli se mám hned zítra ohlásit s podnikáním na ŽÚ, nebo to do nového roku počká… Zda bych po zítřejším nahlášení hned musela platit zálohy za prosinec, i když přijmy budou až od ledna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex