Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuju. Mě taky bolí tak nějak normálně, není to nic co by mě omezovalo. Prostě jen cítím tlak. Asi to bude tím roztahováním, jsem vzrůstem menší a hubená, takže asi je třeba abych se trochu víc zvětšila, aby mělo miminko pohodlí
. Nebudu to řešit, dokud vše prospívá, tak jak má, tak je to v pohodě.
@vera1410 teď jsem si všimla, že jsem se dala jako anonym ![]()
já jsem taky drobná a malá (152cm)
a rostlo ve mě 4,5kg miminko
Jj, hlavně být v pohodě ![]()
@chokolitka
ty jo a to jsi rodila přirozeně? A měla jsi cukrovku? Nebo proč bylo miminko tak velký? I během kontrol bylo mimi větší? Nebo to nikdo neřešil a při porodu to bylo překvápko.
@vera1410 cukrovku ne-celé těhu bez problémů..no že je tak veliký se zjistilo až v 38tt na kontrole v porodnici, ale říkali, že v pohodě, že to zvládnu. Pak ve 40 tt odhad 4,2kg, a stále se mu nechtělo ven, tak že zkusíme vyvolal. Dojela jsem večer do nemocnice, měli mi něco píchnout, nakonec se to nestihlo, samé porody, tak jsem jen ležela na pokoji na pozorování, co hoďku dělali ozvy, pak v noci začaly kontrakce a ráno v 8 kontrakce co 2 minuty, jenže jsem byla otevřená jen na cm, takže rychle císař. Naštěstí, ještě že tak, ptže tam malý byl celý omotaný a i doktoři pak říkali, že šel strašně špatně vytáhnout.. teď v 7 měsícíh má 11kg a 75cm
asi bude po taťkovi-ten měří 195cm ![]()
@vera1410