Kontrolujte svým dětem Facebook?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32028
12.10.15 13:09
@Black Cat píše:
Zakladatelka se sama netaji tim, ze je uzivatelkou serveru, ktery se trollovanim diskusi zabyva…

Je pravda, že zrovna tohle mi uniklo :think: ale je pravda, že já jí až tak nesleduju, kterej server?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
12.10.15 17:38

@Nimie
Takže smýšlet jako nacista je zcela v pořádku? V rámci svobody slova? :D

• Citovat
  • Upravit
59426
12.10.15 17:54

@me56h víš vůbec co je nacista :roll: :roll:, chtělo by to něco načíst ale na to ty nemáš čas viď :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26336
12.10.15 18:00
@me56h píše:Takže smýšlet jako nacista je zcela v pořádku? V rámci svobody slova? :D

a chovat se jako diktátor k vlastním dětem je v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
12.10.15 18:05
@me56h píše:
@Nimie
Takže smýšlet jako nacista je zcela v pořádku? V rámci svobody slova? :D

Zopakuj si pojmy, když už, tak máš k nacistovi nejblíž ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
12.10.15 18:26

@neumisa
Takže když dětem zakazuji jisté aktivity (zcela normální), jsem diktátor? A co jsi ty? Ultra-liberální matka?

@Nimie
Já naopak veřejně bojuji proti nacismu a fašismu.

• Citovat
  • Upravit
12154
12.10.15 18:31
@me56h píše:
Takže smýšlet jako nacista je zcela v pořádku? V rámci svobody slova? :D

To jistě ne.
Ale my máme od tebe akorát info, že tvá dcera nesouhlasí s islamizací Evropy. A na tom je nacistického co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
12.10.15 18:37

@radúna
Jde o způsob, jakým to sdělovala ostatním. Ona prostě nechce islám a ani sama neví, proč. A zdůvodňuje to hoaxy. Křesťanství je taky dost nesnášenlivé a napáchalo toho spoustu, ale nenadává. Proč nedá šanci islámu?
Za Hitlera se šířila stejná nenávistná propaganda, jen vůči židům!

• Citovat
  • Upravit
59426
12.10.15 18:55

@me56h ty jsi fakt mimo. jen se koukni na země kde je islám. Žije se tam hezky? Je zvláštní že kde v Evropě je hodně muslimů je to vše šílené. proč by měla něčemu dávat šanci když jí to vadí? Jo te kdo dal islámu šanci ted těžce lituje ale bohužel. Já nevim fakt kde žiješ, muslimové jsou vychováváni k nenávisti ke všem co nejsou muslimové. Žádné jiné náboženství tohle nedělá, žijí v jiném století, i se tak chovají, ženská pro ně neznamená vůbec nic. nechápu co po ní chceš :jazyk:, ideálně jí provdat za islámistu ne :poblion: :poblion:. Se nedivim že si tuká na čelo a vůbec tě nebere, ty si hraješ jak jsi hodná ale jdeš proti vlastnímu dítěti. každý člověk má snad právo na vlastní názor, zatim tak jí nech žít. Timto chovánim jí určitě nepřesvědčíš, by mě zajímalo čim jí vysvětluješ že islám je fajn :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
12.10.15 18:56
@me56h píše:
@radúna
Jde o způsob, jakým to sdělovala ostatním. Ona prostě nechce islám a ani sama neví, proč. A zdůvodňuje to hoaxy. Křesťanství je taky dost nesnášenlivé a napáchalo toho spoustu, ale nenadává. Proč nedá šanci islámu?
Za Hitlera se šířila stejná nenávistná propaganda, jen vůči židům!

Proč nedá šanci islámu? :lol: Možná proto, že znásilňují ženy, chovají se k nim neuctivě a podřezávají hlavy 8)
Každej, kdo má aspoň trochu rozum, na islámu nemůže vidět nic pozitivího :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26336
12.10.15 18:59
@me56h píše:
@neumisa
Takže když dětem zakazuji jisté aktivity (zcela normální), jsem diktátor? A co jsi ty? Ultra-liberální matka?

rozhodně nejsem ultraliberální, jsem přísná a spravedlivá - ale do tvých metod mám hodně daleko. to, co ty píšeš, dalece překračuje představu přísné výchovy a silně se blíží k tyranii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
12.10.15 19:00
@Martina1991 píše:
Proč nedá šanci islámu? :lol: Možná proto, že znásilňují ženy, chovají se k nim neuctivě a podřezávají hlavy 8)
Každej, kdo má aspoň trochu rozum, na islámu nemůže vidět nic pozitivího :cert:

teď jsi uhodila totiž hřebíček na hlavičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
12.10.15 19:00
@me56h píše:
@radúna
Za Hitlera se šířila stejná nenávistná propaganda, jen vůči židům!

Trochu mi z tebe běhá mráz po zádech.
V té tvojí vánoční diskuzi jsem ti psala, že chceš ovládat asi i myšlenky své dcery. Koukám, že jsem se trefila, co?
Proč by měla dávat šanci islámu? Proč jí chceš předepisovat, jak si má co myslet?

Víš, jaká je hranice trestní zodpovědnosti v ČR? 15 let. Čili tolik, kolik má tvoje dcera. Proč ji nenecháš, aby tedy sama zodpovídala za to, co veřejně prohlašuje?

Píšeš: „A známí mi teda říkali, že to trestné je, tak nevím. Že za xenofobní projevy jsou teď hodně vysoké pokuty.
Podle tohoto usuzuji, že tak informovaná tedy nejsi.

Čím dál víc se děsím toho, že nejsi troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
12.10.15 20:30

@neumisa
To si nemyslím, stačilo se podívat, co jsi vyváděla v diskuzi BSPD. Za každou cenu podpořit dceru a jet do Finska, i když se budou ostatní nudit - to ti nepřipadá dost ultra liberální?

Kromě toho, je VELKÝ rozdíl mezi muslimem a islámistou. 10% muslimů je radikálních, vzhledem k celkovému počtu to je zanedbatelné. Jinak jsou to milí a pohostinní lidé.

@radúna
Mám prostě strach, chci, aby se dceři nic nestalo a by ji náhodou nezatkli za šíření poplašných zpráv.

A na závěr bych ráda poděkovala všem maminkám, které mi píší do SZ. Alespoň vím, že tady stále jsou normální lidé.

• Citovat
  • Upravit
26336
12.10.15 20:33

@me56h

já jsem nevyváděla nic, jen jsem reagovala na tvé nesmysly. A ano, já bych se svými dětmi jela tam, kde je to zajímá i za cenu toho, že bych se nudila. Ony se mnou taky jezdí po výletech, které zajímají mě. Přijde mi to fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí