Kontrolujte svým dětem Facebook?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
me56h
10.10.15 23:01

@mojmira
To s tím nijak nesouvisí.

• Citovat
  • Upravit
4486
10.10.15 23:08
@me56h píše:
@mojmira

Chci jak lev bít o mříže, jak lev v kleci jatý… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
10.10.15 23:22

Trochu offtopik, ale myslíte, že stránka Sluníčkáře v České republice nechceme (zkratka na konci odkazu svcrn) se dá nahlásit? Myslíte, že ji smažou?
Připadá mi, že šíří útoky na slušné lidi.

• Citovat
  • Upravit
5593
10.10.15 23:28

Tak ja jsem to tady procetla a @me56h me pripada, ze jsi na dceru zbytecne prisna. Misto nejake rozumne diskuze ji striktne vypnes internet, zrusis facebook, hrabes se ji tam v soukromi a na zaklade nejakeho sdileneho prispevku ( viz. uprchlici) takto vysilujes. :roll: Ja mam dceru zatim malinkou. Facebook nemam, ale mela jsem ho a myslim, ze dcera ho jednou mit taky bude. Proto se dokazu myslim si celkem dobre vzit do teto situace. Moje rada zni. Nebud na ni tak prisna a radeji si s ni promluv, nez zacnes delat takova striktni rozhodnuti. Ja bych sve dceri mozna ten fb taky projela, kdybych si vsimla zmeny chovani apod.ale je zapotrebi s ni o tom narovinu mluvit ne ji sprdnout a vsechno zrusit. Takovou maminku bych nechtela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
10.10.15 23:28
@me56h píše:
@Markéta80
Já čtu, ale jen ze svých ověřených zdrojů.

to jsme viděli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
10.10.15 23:30
@me56h píše:
@mojmira

Ok, na které stránce že jsi se nám to snažila dokázat, že nejsi hloupá? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
10.10.15 23:34

Andreo, já už se s ní o rozumnou debatu pokoušela. Pořád si mele svoje. Jestli chce mít nadále své xenofobní názory, musí se naučit držet jazyk za zuby.
A když to nešlo po dobrém, snad to půjde po zlém.

• Citovat
  • Upravit
32028
10.10.15 23:35

@AndreaS92 https://www.emimino.cz/…erou-232118/ ať máš lepší představu o situaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
10.10.15 23:36
@me56h píše:
Andreo, já už se s ní o rozumnou debatu pokoušela. Pořád si mele svoje. Jestli chce mít nadále své xenofobní názory, musí se naučit držet jazyk za zuby.
A když to nešlo po dobrém, snad to půjde po zlém.

Spíš by sis měla něco málo dostudovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
10.10.15 23:42

@Nimie A to je tedy ta sama uzivatelka jestli chapu spravne? :think: @me56h proc ji zakazujes mit vlastni nazor na aktualni deni? :think: na tom neni nic spatneho. V tomto veku maji holky ruzne nazory na ruzne veci a jelikoz existuji tyto virtualni site publikuje si to tam. Nech ji zit, a dej ji trochu prostor. Podle me musi mit pocit hrozneho teroru z tve strany. Zakazovat ji internet popripade ji zakazovat s kym si muze volat slidit ji na fcb co tam, sdili… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
10.10.15 23:46
@AndreaS92 píše:
@Nimie A to je tedy ta sama uzivatelka jestli chapu spravne? :think:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
10.10.15 23:47

@AndreaS92
V dnešní době jsou tyto názory nevhodné a poukazují na buranství. Takže když už má potřebu takový názor vyjadřovat, tak jedině anonymně a přes proxy server.
A že kontroluju, co dělá na netu a zakazuju fb (jako spousta jiných mamin) mi připadá normální.

• Citovat
  • Upravit
5593
10.10.15 23:52

@me56h pokud ti to pripada normalni tak nemusis zakladat tyhle diskuze :nevim:me neprijde normalni ze tam Tva dcera sdili nejaky nazor, a ty ji okamzite sjedes, zahleslujes wifi zrusis ji fcb. Jak se asi dcera citi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
10.10.15 23:58
@me56h píše:
@AndreaS92
V dnešní době jsou tyto názory nevhodné a poukazují na buranství. Takže když už má potřebu takový názor vyjadřovat, tak jedině anonymně a přes proxy server.
A že kontroluju, co dělá na netu a zakazuju fb (jako spousta jiných mamin) mi připadá normální.

Tvoje dcera holt patří k těm 99 procentům buranů v této zemi, kteří mají nevhodné názory na islamizaci Evropy, ale nevím nevím, jestli tím co proti tomu děláš nějak změníš její názory :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.10.15 00:02

Teda, že si troll založí svoji vlastní diskusi, to je něco. :roll: Že na ni vůbec reagujete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí