Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Trochu offtopik, ale myslíte, že stránka Sluníčkáře v České republice nechceme (zkratka na konci odkazu svcrn) se dá nahlásit? Myslíte, že ji smažou?
Připadá mi, že šíří útoky na slušné lidi.
Tak ja jsem to tady procetla a @me56h me pripada, ze jsi na dceru zbytecne prisna. Misto nejake rozumne diskuze ji striktne vypnes internet, zrusis facebook, hrabes se ji tam v soukromi a na zaklade nejakeho sdileneho prispevku ( viz. uprchlici) takto vysilujes.
Ja mam dceru zatim malinkou. Facebook nemam, ale mela jsem ho a myslim, ze dcera ho jednou mit taky bude. Proto se dokazu myslim si celkem dobre vzit do teto situace. Moje rada zni. Nebud na ni tak prisna a radeji si s ni promluv, nez zacnes delat takova striktni rozhodnuti. Ja bych sve dceri mozna ten fb taky projela, kdybych si vsimla zmeny chovani apod.ale je zapotrebi s ni o tom narovinu mluvit ne ji sprdnout a vsechno zrusit. Takovou maminku bych nechtela ![]()
@me56h píše:
@Markéta80
Já čtu, ale jen ze svých ověřených zdrojů.
to jsme viděli ![]()
@me56h píše:
@mojmira
To s tím nijak nesouvisí.
Ok, na které stránce že jsi se nám to snažila dokázat, že nejsi hloupá? ![]()
Andreo, já už se s ní o rozumnou debatu pokoušela. Pořád si mele svoje. Jestli chce mít nadále své xenofobní názory, musí se naučit držet jazyk za zuby.
A když to nešlo po dobrém, snad to půjde po zlém.
@AndreaS92 https://www.emimino.cz/…erou-232118/ ať máš lepší představu o situaci ![]()
@me56h píše:
Andreo, já už se s ní o rozumnou debatu pokoušela. Pořád si mele svoje. Jestli chce mít nadále své xenofobní názory, musí se naučit držet jazyk za zuby.
A když to nešlo po dobrém, snad to půjde po zlém.
Spíš by sis měla něco málo dostudovat ![]()
@Nimie A to je tedy ta sama uzivatelka jestli chapu spravne?
@me56h proc ji zakazujes mit vlastni nazor na aktualni deni?
na tom neni nic spatneho. V tomto veku maji holky ruzne nazory na ruzne veci a jelikoz existuji tyto virtualni site publikuje si to tam. Nech ji zit, a dej ji trochu prostor. Podle me musi mit pocit hrozneho teroru z tve strany. Zakazovat ji internet popripade ji zakazovat s kym si muze volat slidit ji na fcb co tam, sdili… ![]()
@AndreaS92 píše:
@Nimie A to je tedy ta sama uzivatelka jestli chapu spravne?
@AndreaS92
V dnešní době jsou tyto názory nevhodné a poukazují na buranství. Takže když už má potřebu takový názor vyjadřovat, tak jedině anonymně a přes proxy server.
A že kontroluju, co dělá na netu a zakazuju fb (jako spousta jiných mamin) mi připadá normální.
@me56h pokud ti to pripada normalni tak nemusis zakladat tyhle diskuze
me neprijde normalni ze tam Tva dcera sdili nejaky nazor, a ty ji okamzite sjedes, zahleslujes wifi zrusis ji fcb. Jak se asi dcera citi?
@me56h píše:
@AndreaS92
V dnešní době jsou tyto názory nevhodné a poukazují na buranství. Takže když už má potřebu takový názor vyjadřovat, tak jedině anonymně a přes proxy server.
A že kontroluju, co dělá na netu a zakazuju fb (jako spousta jiných mamin) mi připadá normální.
Tvoje dcera holt patří k těm 99 procentům buranů v této zemi, kteří mají nevhodné názory na islamizaci Evropy, ale nevím nevím, jestli tím co proti tomu děláš nějak změníš její názory ![]()
Teda, že si troll založí svoji vlastní diskusi, to je něco.
Že na ni vůbec reagujete…
@mojmira
To s tím nijak nesouvisí.